Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka píše:
@veve.m mne termín plodovky stejně nabídli až za měsíc koncem července, takže teď stejně se budu mesic nervovat
A na CVS je pozdě?
@veve.m ano, na CVS je pozdě. Hlavně já už mám placentární buňky vyšetřené z PGT-A, takže chtějí vyšetřit přímo DNA miminka z plodovky…
@kambalaka píše:
@veve.m ano, na CVS je pozdě. Hlavně já už mám placentární buňky vyšetřené z PGT-A, takže chtějí vyšetřit přímo DNA miminka z plodovky…
Tak čekat.. musíme vydržet. Už si taky přeju ať už máme ty výsledky podrobné, ale zároveň se i bojím, na co přijdou. Modlím se, ať je opravdu problém jen to pozdnější usazování vápníku a kostička se brzy objeví.
@Denča96 Budou to dělat ty triple testy? Podle nich taky stanoví co dal. Držím palce ať už ti doporučí plodovku nebo další testy, tak aby to dobre dopadlo.
Děkuji je to na pytel co člověk zakusi a pro prvním tehu vše bylo v poho naprosto vzorně až ke konci trochu problémy.
![]()
@kambalaka Až za měsíc? To je dlouho, i na ten screening a další testy.
Holky opravdu je to tak spatny? Me dneska nervy pracuji neakutecne, zitra jdu na konzultaci ![]()
@Denča96 mne vyšlo riziko Down 1:63. Vyšla mi blbě krev PAPPa. Ultrazvuk v pořádku. Mě nervy pracují maximálně. Ještě když vím, že další kontrola až za měsíc…
@kambalaka to ja se v tech hodnotach Papp a beta hcg nevyznam co je v poradku a co ne jaky maji byt hodnoty
@Denča96 já jsem jen zaslechla, ze hraniční PAPPa je nějakých 0,5. Já mám 0,25 🙈 ultrazvuk mám v pořádku, ale ta krev mi udělala pozitivní screening na Downa 🙈 další integrovaný screening až za měsíc. Do te doby se asi zvencnu ![]()
@Denča96 já to mám takto, akorát teď jsem si všimla, ze na papíře mám CRL 66mm a na fotce z ultrazvuku mám 9,6cm, to je to samé a spletli se a napsali mi do papírů něco jiného nebo je to nějaká jiná hodnota?
@kambalaka píše:
@Denča96 já to mám takto, akorát teď jsem si všimla, ze na papíře mám CRL 66mm a na fotce z ultrazvuku mám 9,6cm, to je to samé a spletli se a napsali mi do papírů něco jiného nebo je to nějaká jiná hodnota?
To neni delka plodu, ale nastaveni toho daneho UZ pristroje stejne jakk ty ostatni udaje kolem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat