TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
218
10.7.21 14:19

Ahoj. Pridavam se s terminem 12.12
Od vcerejska me trapi ruce.. je to takova neprijemna krecovita bolest smerujici od zapesti k rameni. Vcera jsem cely vecer probrecela, dnes rano to same. A prestala jsem trosku citit dva prsty. V pondeli si zajdu na neurologii. Ale chtela jsem se zeptat jestli s tim nema nekdo z vas zkusenosti a popripade nejakou radu jak bolesti predejit

• načítám...
1479
10.7.21 14:22

@Monika-121 Ahojky, bereš hořčík? Může to způsobovat jeho nedostatek. Mě trápí takto nohy

• načítám...
218
10.7.21 14:25

S horcikem jsem zacala teprve vcera. V lekarne mi doporucili Magnesii lactici tak jsem zvedava, ale je mi jasne ze nemuzu cekat hned nejake zazraky

• načítám...
459
11.7.21 17:41

@Terinamamina Jsem teď v 18 tt ;).

U mě aktuálně nevolnosti přešly, ale nárazově mám ty bolesti hlavy. Na doporučení gynekologa beru dále progesteron, tak si říkám, jestli to není částečně i tím.

Tento týden mě čeká další návštěva gynekologa, už se nemůžu dočkat, až naše miminko zase uvidím :srdce:. Ty prodlevy v návštěvách se mi zdají nekonečné. Pořád bych se chtěla ujišťovat, že je mimčo v pořádku. Máte to také tak? :oops: Když mě zrovna nic nebolí a nemám nevolnosti, tak mě to zase znervózňuje…

Jinak na křeče v lýtkách mi lékař předepsal magnesium na recept. Pomohlo mi to.

Moc na Vás všechny myslím, ať jste v pořádku Vy i Vaše miminka :hug:.

• načítám...
230
11.7.21 20:45

@Sissela také mi teď začaly křeče do lýtek, tak jsem začala brát také magnesii lactici 1 tbl. ráno. Jinak s těma kontrolama to mám podobně, člověk má hold strach, zda je vše OK. Ale příště jdu po 2 týdnech na kontrolu, tak to uteče

• načítám...
7611
11.7.21 21:04

Holky, jaké máte už bříško? Já se to zatím ještě snažím tajit, jsem v 16tt, ale to nejbližší už to na mě poznají ikdyz se snažím nosit volnější věci… bříško už prostě mám…

• načítám...
122
11.7.21 21:39

@kambalaka, jsem teď 17 týden a začínám si připadat jak hroch :). Začínala jsem na 54kg a teď mám 58kg :nevim:. Za posledních pár dní mi bříško hodně vyrostlo a začínám cítit už i pohyby miminka :srdce:. Úžasný pocit

• načítám...
459
12.7.21 13:00

@kambalaka Bříško už mám docela velké. Ti, co mě znají, to poznají na první pohled. Ostatní už mi několikrát položili takový stydlivý dotaz, jestli náhodou nejsem těhotná :). Už to nezakryju ani volnou sukní nebo šaty (hlavně když zafouká vítr a zvýrazní bříško), kalhoty už neobleču vůbec žádné z doby před těhotenstvím. Koupila jsem si dvoje na zavazování a ty jsou fajn.

@petra2212 Jee, to je krása :srdce:. Jak poznáš pohyby? Jde to nějak popsat nebo přirovnat k něčemu? Já už se na to moc těším, pořád hlídkuju, jestli to už náhodou nejsou pohyby, ale myslím, že zatím ne.

• načítám...
105
12.7.21 14:38

@kambalaka Ahoj, já mám břicho už od 12 tt fakt znatelné. Koukala jsem na fotky a s dcerou jsem měla srovnatelné břicho jako mám teď v 7. měsíci! Ale prý to u druhého jde rychleji. Přeju všem pohodové dny, ať vás co nejméně trápí nevolnosti a další těhotenské obtíže. A všem, co je čeká důležité vyšetření nebo kontrola držím palce.

• načítám...
105
12.7.21 14:39

Jo a ještě mě napadá - zvažuje některá Pražanda porod na Vinohradech? :kytka:

• načítám...
7611
12.7.21 14:48

@MadameBovary já jsem registrovaná v Motole, mám to nejblíž z domova. Jen si hlídej termín, všechny pražské porodnice chtějí registraci už v ukončeném 14tt.

@Sissela Na mně bříško je právě taky vidět, až mě to překvapilo, ale je to moje první těhotenství. Doma nosím legíny Lelosi, ty jsou úplně super 👍🏻 No a do práce buď legíny, těhotenské kalhoty nebo šaty.

Kamarádka mi říkala, že lidé poznají, ze jsem těhotná, az mě začnou pouštět si sednout v MHD 😁 no to se zatím nestalo 😁 tak buď jsou kolem mě hulváti anebo to zatím dobře skrývám 😁

No a pohyby… taky nevím, jak je poznat :nevim: jestli se mi vlní střeva nebo jestli už je to ono… :nevim:

• načítám...
105
12.7.21 14:52

@kambalaka Jj, jsem tam už zaregistrována. Rodila jsem tam i poprvé. Jen jsem sondovala, zda tam někoho v podobmem termínu nepotkáme ;)

Holky, pohyby pro mě ze začátku byly takové zvláštní vrnění a jakoby „bublinky“.Taky jsem u první dlouho zvažovala, zda je to miminko nebo streva.Pak se přidalo takové ťukání a to už nebylo pochyb :D

• načítám...
452
12.7.21 15:20

Ahojky, přidávám se s termínem 8.12.2021 :)
Jinak do třetího měsíce bylo těhotenství děs a běs. Bylo mi hrozně zle, ale ne ranní nevolnosti, ale nevolnost odpoledne a dá se říci celý týden. Živa jsem byla jen z rohlíků a černého čaje. Teď už se to pomalu lepší, tak snad už se najím :lol: Tak si říkám, že už si ten druhý trimestr budu snad užívat.

• načítám...
122
12.7.21 17:55

@Sissela, je to zatím takové jemné vlnění a jak kdyby tam praskaly bublinky. Včera večer už to cítil poprvé i můj manžel. Přes den nic, ale večer když jsem úplně v klidu, tam pořádá party :lol:

• načítám...
230
12.7.21 21:10

@kambalaka podle babské rady prý větší bříško je v případě očekávání holčičky a u mě to úplně sedí :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100