Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka alespoň 14 dní. Já měla doporučení z genetiky dokonce 4 týdny
@kambalaka ani to mi neřekli ale na papíru co mám je 24-48h po odběru volat do Prahy byla jsem v Ústí nad Labem, a zbytek 2-3tydny + mi teda ještě udělají rozbor na tu fibrózu ![]()
@Denča96 tak držím všechny pěstičky, vím, jsou to nervy už od screeningu, taky je mám 🙄
@kambalaka to teda, do toho se mi po tom všem rozjela migréna jako blázen a nevím jestli si můžu vzít aspoň paralen 😔
Já mám sice termín 30.12., ale vzhledem k tomu, ze mám riziko preeklampsie 1 z 5, tak si myslím, ze porodim dřív, dřeva se tam na Vánoce všechny sejdeme 😁
@petra2212 Mně se na pohyby miminka ptal i posledně gynekolog, zdali už je cítím, ale nejsem si tím vůbec jistá. Včera jsem tedy měla pocit, že mě snad boxuje, píchalo mě v boku a nemohla jsem vstát. To samé se mi stalo u gynekologa, když mi s úsměvem sdělil, že miminko právě probudil, taky začalo takové píchání v boku, nejintenzivnější bylo, když jsem vstávala, asi se mu to vyrušení moc nelíbilo
.
Čekáme první miminko, tak jsem jako Alenka v říši divů. Naposledy jsem dostala záchvat smíchu ve sprše, kdy jsem natáčela hlavu do všech směrů, předkláněla jsem se, natáčela, ale přes břísko už si prostě nevidím a nedokážu se oholit jako obvykle
.
Jinak se mi děvčata moc líbí Vaše jména pro miminka - zvlášť Adam a Eva, to se povedlo, páreček
. Ale nevadí Vám, že budou mít svátek tak blízko narozeninám? Kamarádka to tak má a celý život si stěžuje, že vždycky dostane dárky najednou, jako že za obojí a pak celý rok nic
.
Držím palce, ať vše probíhá dobře. Já mám před sebou druhotrimestrální screening, už se tam těším.
@Denča96 Ahoj Denco, tak co, víš už nějaké výsledky z té plodovky? Myslím celou dobu na tebe ![]()
@kambalaka ahojky,moc ti děkuju za zeptani, volala jsem před chvilkou a ještě nic, mám volat kolem 2h a prý kdyžtak rovnou do Ústí kde mi ji odebírali
ty nervy jsou hrozný
horší než samotný odběr ![]()
@Denča96 Tyjo, jsem s tebou, pořád na to myslím 🙏 mě ty nervy teprve čekají, za 12 dní teprve kontrolní ultrazvuk a integrovaný screening, ale vzhledem k pozitivnímu screeningu mě taky asi plodovka nemine 🙄 moc držím palečky, ať to dobře dopadne 🙏 🍀
@kambalaka děkuji moc, též já tebe budu myslet
dneska je to 2dny po plodovce a začlo mi docela dost tvrdnout bříško a píchá mě v podbřišku tak snad to k tomu patří ![]()
@Denča96 tak to ti neporadím, nemám s tím vůbec žádnou zkušenost
sama přemýšlím, na jak dlouho si vezmu po plodovce neschopenku
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat