Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myslím, že je to opravdu invididuální a záleží na lékaři pokud by se mu něco nezdálo. Já mám 4,5 kg nahoře a jsem ve 21 tt.
Já jsem 22tt a mám nahoře 7kg 🙈 za chvíli ze mě bude velryba 🐳. Akorát nejhorší je že se mi to nejvíc projevuje na stehnech tam mám už strie má vnitřní straně a celkově jsou takový děsně rosol no hrůza děs.
Tak včera nás doktor Vlašín docela uklidnil. Na srdíčku již není nic vidět, je v pořádku. Roste jak má, mozek se vyvíjí normálně, kosti normální, všechny orgány ok. Akorát ta kost pořád nic, ale prý co máte pořád s tím nosem? Prý tam má týdně tak 2 až 3 maminky. Důležité prý je, že vyšlo CVS v pořádku a tím se to minimalizovalo. Prý nevidí důvod přemýšlet nad ukončením těhotenství. Tak jsem ráda, snad to bude vše dobré.
@Katka900 Já jsem 22t a pohyby cítím. Cítila jsem je i v tom 20t a možná i dřív. Ale ono to bylo tak nevýrazné, že jsem tomu moc nevěnovala pozornost. Možná je taky cítíš a ani o tom nevíš
Jinak i teď v tom 22t to jde cítit hlavně v klidu. Při nějaké činnosti jsem pohyb zaznamenala snad jen jednou
@veve.m To jsou dobre zpravy. Zni to jako rozumne uklidneni, zadny mazani medu a falesny nadeje. Mam radost a i nadale drzim palce.
@Katka900 Akorat zacinam 20.tyden a vcera vecer jsem citila prvni vetsi prevaleni. Uz par tydnu obcas neco citim, ale uz je to moje druhe tehotenstvi, tak vim co cekat. Kdyby to bylo prvni, tak si tehle pohybu asi nevsimnu
Mysim, ze kazdou chvili to ted ucitis a poznas.
Já začínám 22tt a už se tam teda pěkně mrská. 😁 Jo a dnes jsem přeskočila už na 5kg nahoře! 🤦♀️ Snad to nebude dohromady 18 jako u prvního. 😄
Ja ted dojela ze screeningu. Vsechno je v poradku a potvrdila se nam holcicka😅 Akorat teda ty vedra absolutne nezvladam.. po 15min na slunci mi vzdycky zacne strasne trestit hlava🙄 😅
Dnes jsem ji i v autobuse poprve poradne citila. Mam z toho hroznou radost, tak jsem se o to s vama chtela podelit😅
@Monika-121 Paráda, moc gratuluji!
K čemu bys ty pohyby připodobnila? Já cítím leccos, ale jsem těhotná poprvé, tak vůbec nevím, co jsou pohyby a co jen normální projevy mého břicha
. Začínám 20 tt.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat