TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19886
29.7.21 09:10

@Terinamamina Ne. Tam jsem jezdila kdysi kvůli problémům s početím u první dcery a bylo to bezva. Už je to ale 10 let. Teď jsem objednaná do fakultky k docentce Kacerovské Musilové

• načítám...
7611
29.7.21 10:31

@Terinamamina genetička byla skvělá, jen ta doktorka na ultrazvuku se mi nelíbila. Ale na další ultrazvuk jsem už objednaná k jiné. Přesně, počkám na krev a uvidí se. Když by integrovaný screening dopadl pozitivně, tak bych na tu plodovku šla. Včera jsem pročítala různé diskuze, jak se kolikrát i stalo, ze screeningy vyšly v pořádku a pak se narodil Down… to mi hlava nebere :think: ze to na těch ultrazvucích nepoznali… přitom by člověk řekl, ze ty ultrazvuky už jsou dneska opravdu kvalitní…

• načítám...
1004
29.7.21 12:23

@veve.m Fakt? K ní jdu zítra do rizikové poradny a co jsem vyrozuměla je to kapacita. Vidiš, tak v klidu a vše dobře dopadne, držím palce. :andel:

• načítám...
1004
29.7.21 12:37

@veve.m Koukám, že jsi psala minule, že dr. Vlašín ti potvrdil, že miminko v pořádku, tak k paní docentce chodíš také do rizikovky?

• načítám...
1004
29.7.21 13:02

@kambalaka Uvidíš, ale pokud bude i lepší doktorka na utz třeba vše líp vysvětlí a hlavně uvidíš co ta krev. Mě bylo vysvětleno genetičkou, že ač se dělají screeningy + krev v 1. trimestru, tak podle nějakých těch výsledků, které nesmí překročit nějakou tu asi určitou hranici tě buď posílají na další či na odběr plodovky jelikož u odběru plodové vody jsou výsledky 100% zejména co se týče toho Dawnova synd., kde prý u těch screeningu se nedá zjistit s jistotou, ale u odběru plodovky ano. Tudíž na to posílají ženy s vyššími parametry, s vyšším věkem nebo nějaké genetické vady v rodině apod. Držím palce ať ti to dobře dopadne a nemusíš na odběry, na druhou stranu ono se nechce což chápu, ale to riziko a strach několik měsíců, zda bude mimčo zdravé to za to nestojí. :kytka:

• načítám...
7611
29.7.21 13:18

@Terinamamina děkuji :hug: určitě dám vědět, jak dopadly výsledky. Je tu ještě někdo, kdo je jak na trní jako já? Nebo jsem tu jediná 🙈

• načítám...
19886
29.7.21 20:37

@Terinamamina můj doktor mě objednal do HK na genetiku po screeningu a já jsem žádala ještě jeden utz a tak mi genetička domluvila utz ještě ten den a byla tam právě tato docentka. Z genetiky mi řekli, ať se na velký objednám zase k ní.

• načítám...
19886
29.7.21 20:39

@kambalaka tak já taky pořád ještě čekám do velkého, ale uklidnil mě trochu ten Vlašín, tak už nejsem tak hotová jako předtím, ale nervy to jsou pořád

• načítám...
7611
29.7.21 21:53

@veve.m jsou to nervy šílený. Já teď čekám na výsledky toho integrovaného screeningu. Ještě čekáme na krev. Říkali, ze to trvá tak týden. Pokud nezavolají, je prý vse ok. Pokud by nebylo neco v normě, tak budou prý volat sami od sebe. No ale já se znám. Za týden tam stejně zavolám o výsledky.

Myslite holky, ze když screening vyšel pozitivně a integrovaný screening by vyšel negativně, tak to už nemám řešit a mám to brát jako v pořádku?

• načítám...
19886
30.7.21 08:42

@kambalaka brala bych za věrohodnější ten čerstvější, protože se vše stále vyvíjí a roste. Třeba u nás předtím srdeční vada a teď už ne.

• načítám...
1004
30.7.21 11:43

@veve.m Aha, takže další Screening u ni a to je dobre ať ses hlídaná. Ale pokud te doktor uklidnil, tak se tolik nestresuj to ti taky neprospívá. :kytka: Zrovna čekám v čekárně u pani docentky a co jsem slyšela od minulého doktora a minuly týden od pani doktorky jiné z Olomouce z FN, tak je to prý kapacita což jsem taky rada. Tak uvidíme.

• načítám...
459
30.7.21 13:25

Teda holky, držím Vám moc palce, to jsou stresy! Ať výsledky dopadnou dobře a mimča i Vy jste zdrávi.

Jak se všechny máte, jak se cítíte, rostou bříška? :) Já už mám pěkný melounek, bříško mě dost pne, ráno jsem se navíc probudila s šíleným svěděním bradavek :oops:, tak si je mažu olejíčkem od Saloosu. Chytají mě šílené chutě na slané, spořádala jsem od včerejška balení chipsů :nevim:.

Trochu mě znervózňuje, že pořád ještě necítím pohyby miminka, příští týden jdu na screening, už se nemůžu dočkat…

• načítám...
218
30.7.21 14:16

Tez vsem preji at vse dobre dopadne.

Ja uz mam teda dost viditelne brisko, ale posledni dny me trapi nespavost. Vzdy se vzbudim kolem 3ti rano a mam pak hrozny problem usnout😅 Chute me chytaji taky, ale na sladke. Predevcirem jsem sporadala na sposezeni skoro celou cokoladu, takze uz mam celkem i hruzu si stoupnout na vahu😂
A pohyby od pondelka citim celkem dost. Mala se tam porad mrska.
Akorat se mi ted porad na brise objevuji takove bolave bile pupinky. Kdyz to zmacknu tak z toho tece bila vodicka🙁 Nemela jste to nektera?

• načítám...
1479
30.7.21 14:26

@Monika-121 Já mám pupínky a vyrážku pod prsama. Nevím, jestli to není z toho horka, jak se potím :nevim: Mažu zinkovou mastí 2× denně a je to lepší. Jeden den mi z toho taky tekla bílá tekutina, ale ten zinek to přes noc vysušil

• načítám...
218
30.7.21 14:29

Ja na to ted dala trosku detskyho pudru.. to by mozna taky mohlo trosku vysusit. Ale ta zinkova mast me nenapadla, musim si ji pak koupit.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100