TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1004
4.8.21 21:40

@musipe No panejo, je dobre ze te převezli a řeší to a snad se budou snažit udělat maximum. Jako zánět a zjistili příčinu? Hlavně ze to začli léčit a držím palce ať to dobre dopadne. :kytka: Lež a dávej na sebe pozor. :kytka:

• načítám...
7611
5.8.21 10:23

Holky, tak příští pátek 13.8. jdu na plodovku. Držte mi palce, už, aby byly výsledky dobré a já si začala užívat těhotenství. Jestli budou výsledky dobré, hned miminku něco koupím 💙

• načítám...
3961
5.8.21 14:54

@kambalaka Tak to budu moc drzet palce. Uz by bylo nacase si to zacit uzivat! Clovek je v pulce a porad v nervu vid :?

Jak jsme tu resily pohyby a ja psala, ze zatim skoro nic necitim, tak hned snad dalsi den jsem zacala citit kazdy den. Vzdycky vecer je vzhuru a hezky se tam mele. Tak me to docela uklidnuje a taky uz se odvazuju pokukovat po nejakych vecech :) Zatim teda na netu, co bych doplnila co nemam po prvnim synovi.. Treba si chci tentokrat poridit kosik na miminko, na koleckach - mame docela velky byt, tak si ho budu vozit dle potreby :) A tu péřovou perinku se chystam koupit, kdyz to bude zimni mimco.

• načítám...
1004
5.8.21 19:07

@kambalaka Nakonec krev vyšla blbě?
Držím palce ať vše dobre dopadne a hlavně lež nejlíp týden v klidu a nic nedělej, nech ať se o tebe starají jiní. :kytka:

• načítám...
7611
5.8.21 19:41

@Terinamamina nevím, jak dopadly ty tripply. Už je to osm dní a pořád výsledky nejsou. Vzhledem ale k tomu, že mají jen 60-70% senzitivitu, tak by mě ani negativní výsledek neuklidnil. Takže plodovka to jistí.

• načítám...
7611
7.8.21 07:39

Holky, příští pátek mě čeká amniocentéza. Má s tím někdo zkušenost? Beru si týden volno a pejska hodím k rodičům, abych měla klid. Jak je to ty první dny? Jak se znám, tak se budu bát i otočit se v posteli, natož dojít si na záchod nebo do sprchy 8o poradíte některá?

• načítám...
182
7.8.21 10:36

@kambalaka neboj :hug: já už 3 den normálně fungovala, mám 5leteho ďábla takže jsem musela. Ale po odběru odpočívej co to půjde :andel:

• načítám...
7611
7.8.21 10:38

@Denča96 a už máš všechny výsledky? Nebo zatím jen ty první?

• načítám...
182
7.8.21 11:49

@kambalaka mám už všechny a všechny jsou v pořádku 😊

• načítám...
7611
7.8.21 12:54

@Denča96 Tyjo, to je dobře, byly to nervy na začátku po tom prvním screeningu, viď? Já jsem byla taky po screeningu objednaná na AMC, pak jsem si to rozmyslela a rozhodla se jen pro neinvazivní sledování, ale ty nervy… za to mi to nestojí, žádný ultrazvuk nenahradí to klidné spaní z dobrých výsledků AMC, tak jsem se tam znovu na to objednala. Teď si říkám, že jsem hloupá, ze jsem na to nesla už tenkrát v červenci, už bych měla klid 🙂 no… moje blbost 🙂

• načítám...
182
7.8.21 12:58

@kambalaka neboj určitě to i tak dopadne dobře

• načítám...
7611
7.8.21 13:20

@Denča96 Závidím to tu úlevu, když už víš, ze je vse ok. Konečně si těhotenství užíváš plnými doušky, viď? 🙂

• načítám...
182
7.8.21 14:22

@kambalaka kéž by :lol: když skončili nervy, začlo docela dost tvrdnout břicho, pálení žáhy, bolest kyčlí a zad :lol: ale jo užívám si to :lol:

• načítám...
7611
7.8.21 15:50

@Denča96 no já beru preventivně hořčík, tak doufám, že mi bříško tvrdnout nebude 8o raději nechci číst ani černé scénáře, co se komu po AMC stalo, nepripoustim si žádnou jinou variantu než tu, ze do všechno dopadne dobře a já to konečně budu moct oznámit okolí a širší rodině

• načítám...
182
7.8.21 18:53

@kambalaka já můžu říct jen nejlepší scénář :* :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky