Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Koukam, ze je nas tu dost, co budeme samy na testosteronovou domacnost ![]()
@Monika-121 my budeme mít taky princeznu, už druhou. 🙂 😁
Chlap je mírně znepokojen, ale chce to pak zkusit ještě jednou. 😄
@zuupe Gratuluji😅 ❤️️
No my oba doufame ze druhe bude uz chlapecek. Rikali jsme maximalne pak zkusime jeste jedno kdyby to nevyslo. Ale s tolika zenskyma bych se pak doma asi zblaznila😅
@Monika-121 My taky holčičku, takže budu mít pár, doma už mám chlapečka 6 leteho. ![]()
@Denča96 Vytoky být můžou, ale zase nazelenalý, uvidíš a radši zajdu k doktoru. ![]()
@kambalaka Tak v klidu a odpocivej, třeba ty nozky ještě dorostového oni jedou podle nějakých tabulek, tak uvidíš. Co ke ta Veg… něco?
Držím palce ať jsou v výsledky v pořádku. ![]()
@Terinamamina to jsou mírně zvětšené mozkové komory. Norma je do 10mm a prcek má 10,9mm, tak snad se to srovná 🙏
Mně raději ze zbylého vzorku z placenty dělali ještě nějaké výsledky starší metodou. Prý se dělá běžně při odběrech jen ta jedna, která vychází z průměru a tato starší to nebere průměrem, ale procentuálně, takže by mohlo třeba vyjít 5% špatných a 95 % dobrých. No a nám včera volali, že 100 % dobrý. Tak bezva. Už peru kočár a nakoupila jsem věcičky do půl roku za krásnou cenu od několika prodávajících. Jsem spokojena ![]()
@kambalaka Snad se to srovná a uvidíš co výsledky celkem zda je vše Ok. Držím palce ať je vše v pořádku můžeš si v poklidu užit těhotenství. Ikdyz dle vlastní zkušenosti se člověk pořad boji, aby bylo miminko zdravé i tak. ![]()
@musipe Ahoj celou dobu na tebe myslím a tak mne zajímá jak na tom jste. Je vše v pořádku..
@Denča96 Já bych s tím šla raději na gynekologii, ať tě vyšetří. Já tam chodím s mnohem menšími problémy, posledně mi gynekolog řekl, ať raději přijdu 10 x zbytečně, než abych něco sama vyhodnotila jako malichernost a pak by mohl být problém. Za tenhle přístup jsem mu docela vděčná
. S tím, co píšeš, zkušenost nemám, ale řešila jsem nedávno nažloutlý a taky vodnatý výtok. Cca 2 dny jsem měla úplně promočené kalhotky a pak nažloutlý výtok. Panikařila jsem, ale gynekolog mě vyšetřil, provedl stěry a řekl, že je vše v pořádku. Že výtok v těhotenství může být, že pacientkám doporučuje nosit po dobu těhotenství vložky nebo intimky. Určitě to řeš a dej vědět, jak jsi dopadla. Držím moc palce, ať to nic není a je vše v pořádku!
@veve.m To je dobře, že je vše v pořádku. Já jsem si pořídila základ výbavičky, resp. to nejnutnější a neskutečným způsobem mě to uklidnilo. Nehledě na to, že mi dělá radost se dívat do skříně na ty roztomilý malý oblečky
. Já radši oblečení vybírám naživo, ale je fakt, že zimních věcí pro miminko v obchodech ještě nedávno moc neměli.
Holky, tak předběžné výsledky plodovky jsou v pořádku, Downův, Edwardsův a Patauův syndrom vyloučen 🙂 100% chlapeček. Kompletní výsledky vzácných syndromů budou za 2-3 týdny a sdělí nám je, až tam půjdeme na další kontrolu. Ještě klidná ale nejsem, ještě nás čeká velký ultrazvuk za 14 dní a kompletní výsledky plodovky. Vrtá mi hlavou teď ta mírná ventrikulomegalie. Snad se to nebude zvětšovat 🙏
Zdravím holky
. Tak my dnes máme za sebou druhý velký ultrazvuk. Vše je úplně v pořádku a čekáme holcicku
. Sice jsme si po dvou holkách přály kluka, ale nevadí, hlavně že je v pořádku. Princezna má dnes 420g a termín porodu stále stejný 25. Prosince ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat