Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Monika-121 co zkusit nějakou měsickovou mast nebo sedací koupel v heřmánku? Ale nemám s tím zkušenost, jen mě to tak napadlo… já poctivě mažu olejíčkem od té doby, co jsem zjistila, že jsem těhotná a musím zaťukat, že zatím dobrý. Ještě mě napadlo pít kolagen…
@kambalaka co jsem tak cetla tak strie jsou geneticky dane, takze s tim nejak nic moc neudelam. Me nevadi strie samotne.. s tim jsem pocitala, jen jsem nevedela ze to bude tak bolet :/ Ale zkusim kouknout na tu mesickovou mast, dekuji.
Ahoj holky. Chci se zeptat, take mate nekdy den, ze vas boli bricho? Ja mam dnes pocit, ze porodim..
@lumr Ahoj, já ano. Od cca 23. týdne mě břicho bolí intenzivněji. Někdy podbřišek, jindy pálení pod pupíkem, občas mám pocit „menstruačních“ bolestí. Mám to spojené s tím, že se mi v posledních dvou týdnech břicho hodně zvětšilo. Občas mám bolesti i při chůzi nebo když se hodně směju, případně když jdu na „malou“ na WC.
Jinak u mě aktuálně - stává se ze mě trochu vlk poustevník, vůbec nemám chuť na společnost ostatních lidí
. Mám co dělat, abych se každé ráno přemluvila a šla do práce a tam vyřídila vše potřebné. Nejradši bych byla jen doma s rodinou.
@Sissela dekuji. Me tam broucek dnes radi jak silenec.. Napadlo me, jestli se mi neroztahuje deloha. Bylo mi dnes zle od zaludku, zvracela jsem a pak jsem mela krec v podbrisku..
Holky, malého cítím od minulého týdne, ne nějak hodně, ale třeba 2× denně a dneska nic, už jsem nervózní
Jsem 22 tt
@Petrussee Ahojky, já začala malého cítit pravidelně až teď ve 27tt. Před tím dvoudenní pauza byla úplně normální. Taky jsem stresovala, že jeden den bylo rodeo a pak nic
@Petrussee ja citim maleho uz dlouho, ale mam male brisko a moc jsem nepribrala. Ted jsem 24tt a uz se mi vsude bouli.. Hlavne, ze bo citis..
@lumr dneska prave vůbec, nepribrala jsem nic, malé bříško mám taky a teda když už ho cítím, tak se musím soustředit ![]()
@Petrussee Já zkoušela, ale nepomohlo nic
Prostě se hýbat asi nechtěl nebo byl natočený špatným směrem
Říkala jsem i doktorovi, že máme asi lenocha a on říkal, že mimčo teď prospí i 22h denně a neřádí. A to jsem první pohyby zaznamela snad už v 16t
@Petrussee kazde mimi je jine.. Neboj. Me tam zase dela strasne veci.. Dnes jsem vazne mela strach, jestli neni neco spatne..
@petrusse Za sebe můžu říct, že u nás to byl úplně normální stav. Dneska jsme začali 28t a nějaká pravidelnost pohybů je fakt až teď poslední týden. A to nejsem tlustá, že by to tlumilo pohyby
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat