TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
319
2.9.21 18:09

@wendelina30 chápu. Moje dcera neusnul a první rok jinak než u prsa. Ono představa že položím dítě do postýlky a ono tam samo usne je dost utopická. Buď ujezdis v kočárku, uhoupes, nebo ukojis…
U toho lehátka u mě šlo třeba o to dát tam dceru a moct se vysprchovat. Je to o pár minutách, ale pro dítě je to věcnost. Když má na co koukat, vibruje a k tomu třeba něco hraje zabaví se na těch pár minut.

• načítám...
319
2.9.21 18:12

@kambalaka tak aspoň že to má tu hrazdičku, ta je podle mě nutná aby se tam dítě aspoň na chvilku zabavilo. To je stejné jako u autosedačky (vajíčko) neměla bys tam mít dítě dlouho. Ta houpatka jsou taky jen na chvilku. Teda z mé zkušenosti. Jsou děti co v tom nechtějí být vůbec, pak jsou to vyhozené prachy. To už mi přijde lepší něco co jde dát do lehu pro úplná mimca.

• načítám...
1479
2.9.21 18:15

@lovestar Ono představa je nějaká, ale jaká bude realita, to se ještě uvidí :lol: Třeba švagrové se podařilo naučit malou usínat samotnou v postýlce. Nebo ona ji spíš neučila, ale vyplynulo to z toho, že měla nějaké zdravotní problémy a neměla většinou k sobě někoho, kdo by ji s malou pomohl.. Ono asi každá maminka má svůj přístup k tomu a jaké si to uděláme, takové to budeme mít :lol: :lol:

• načítám...
1004
2.9.21 18:53

@Monika-121 Může se stát, že budeš do konce těhu ležet nebo prostě mít klidový režim. Trochu mě zaráží ty injekce to dáváají kdyby náhodou došlo k porodu? Já myslela, že snaží hlavně aby mimčo co nejdéle udržet v tobě.

• načítám...
1004
2.9.21 18:54

@Latty Mi povídej hlavně večer a nic co by mě dráždilo, ale mlíko jsem pila taky v prvním těhu a pak ke konci občas rennie, ale mě přišlo, že už toho moc nepomáhá. :roll: Teďka to nějak se snažím přečkat.

• načítám...
218
2.9.21 18:57

@Terinamamina Pry aby se to miminko vyvinulo kdyby nahodou neco. Ale uz mi sundali i kanilu a budu brat jen nejake prasky. Ty antibiotika pry celkem rychle zabrali a i primar rikal ze je ten cipek o neco delsi, takze si me za tyden jeste zkontroluje a pak bych uz mozna mohla domu. Celkem ze me ten strach opadl abych pravdu rekla. Ale zatim co mi tak rikali sestricky tak budu mit vazne nejspis do konce tehotenstvi klidovy rezim, hlavne lezet a nejak se nepremahat.. Mam celkem strach z toho ze se mi tim nic nedelanim zastavi cas, ale hlavne ze bude mala v poradku.

• načítám...
1004
2.9.21 19:00

@Monika-121 To je málo, ale uvidíš a držím palce ať malé vydrží co nejdéle v tobě a vše dobře dopadne i za cenu, že prostě budeš ležet nebo být v klidu. :kytka:

• načítám...
218
2.9.21 19:14

@Terinamamina Dekuji moc💕

• načítám...
motivi
4.9.21 08:48

Holky tak už mám za sebou vyšetření na cukrovku :palec: přijde mi ze ten čas hrozné leti. Už se začínám poohlizet po výbavě. Jak jste na tom vy? Mate vybrané kočárky, fusaky a tak?
Co třeba monitory dechu? Porizujete? S tím sem pořad na vazkach- mám strach z nějakých falešných alarmu, které mi potom nedají spát, na druhou stranu pro klid duše si říkám ze ho pujcim a při nejhorším ho nebudeme používat, kdyby třeba spal prcek s nama nebo mě to naopak víc znervoznovalo 🤷‍♀️
Hezky víkend :kytka: :dance:

• Upravit
875
4.9.21 12:58
@motivi píše:
Holky tak už mám za sebou vyšetření na cukrovku :palec: přijde mi ze ten čas hrozné leti. Už se začínám poohlizet po výbavě. Jak jste na tom vy? Mate vybrané kočárky, fusaky a tak?
Co třeba monitory dechu? Porizujete? S tím sem pořad na vazkach- mám strach z nějakých falešných alarmu, které mi potom nedají spát, na druhou stranu pro klid duše si říkám ze ho pujcim a při nejhorším ho nebudeme používat, kdyby třeba spal prcek s nama nebo mě to naopak víc znervoznovalo 🤷‍♀️
Hezky víkend :kytka: :dance:

Já nekupuju zatím nic, a nic moc a i neplánuju. S první jsem se totálně pomátla a měla hromadu blbosti, takže teď je v plánu dopředu akorát sedačka, zimní nosici bunda a šátek, zbytek se dá řešit operativně a koupit kdykoliv. Jo a teda už mám komplet oblečení vel 56, ale jen proto že jsem se v Kodani nudila na hřišti, koukla na marketplace a někdo tam nabízel balík v neutrálních barvách místních značek, tak jsem to vzala :D

• načítám...
7611
4.9.21 13:15

@motivi já už jsem si pořídila lehátko babybjorn. Nakonec jsem ho koupila i s hrazdičkou z bazaru za 3.400,– a jsem z toho nadšená. Jinak nic jiného ještě nemám

• načítám...
1479
4.9.21 15:17

@kambalaka My už máme zase téměř všechno, ale pokukuju ještě po tom lehátku :P Jak se přehoupl ten třetí trimestr, tak už se mi cosi nechce ani do obchodů :zed:

• načítám...
7611
4.9.21 21:21

Holky, řešíte už nějak pediatra?

• načítám...
2839
5.9.21 14:52

@motivi termin mame prelom prosinec, leden stim ze v listopadu a prosinci vice planu tak chceme do rijna mit pripraveno a pak uz jen kdyztak drobnosti🌸 mame uz kocarek, fusak, monitor dechu a chuvicku, pristavnou postylku do loznice a delame pokojicek stim ze jsem fakt rada ze uz zaciname a delame vse v poklidu😊 taky mame uz nejake obleceni a par blbustek jako deku, ale to spis ze se to libi me a ladim si vse 😍a mame objednany kurz prvni pomoci na listopad…

• načítám...
motivi
5.9.21 14:57

@kambalaka já jsem se začala poohlížet, ale bude to dost na blind. Ve svém okolí mám jen jednu kamarádku, která má dítě a ta moc spokojená není se svou. Recenze moc nejsou. Na jednu jsem dostala tip, ale ta nebere nové pacienty. Takže budu muset zkusit na blind no. stejně člověk dopředu většinou nepozná, než něco musí řešit, jaký ten doktor je :mrgreen:

já třeba se svou obvodní byla vždycky hrozně spokojená (protože jsem nemusela nikdy nic řešit a přišla jsem tam jednou za čas - prevence nebo tak)..ale když jsem měla problém a fakt sem byla marod a táhlo se to se mnou a chtěla jsem nechat udělat podrobnější vyšetření, tak až tehdy jsem viděla jak je vlastně na prd..neochota, se vším problém a tak. :mrgreen: takže hon na pediatra bude asi dost podobný -dokud není problém tak člověk nepozná :nevim: :D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100