TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3975
29.8.21 18:00

@Petrussee to teda.. Jen at v tech briskach jeste zustanou..

• načítám...
6702
29.8.21 18:12

@lumr jo, ještě tam musí byt :kytka:

• načítám...
7611
30.8.21 08:59

Holky, začínám řešit nějakou zimní bundu. Jelikož mám velikost “S”, tak ty bundy, co už mám, nedopnu přes břicho a musím je nosit rozepnuté. Jak to máte v tomto chladném počasí vy? Co vůbec nosíte?

• načítám...
1479
30.8.21 09:10

@kambalaka Ahojky, já ještě svoje oblečení dopnu, ale už jsem dost na hraně :lol: Dneska vyrážíme na nákupy a ráda bych podzim přečkala v kabátu. Ale uvidím, co mi nakonec sedne :nevim: Normálně jsem spíš kalhotová, ale teď jsem začala dávat přednost šatům :lol:

• načítám...
7611
30.8.21 09:19

@wendelina30 tak to je super, já kalhoty už jen těhotenské džíny nebo legíny. Svoje džíny nedopnu už tak od 8.-9.týdne 🙈 pořád jsem na velikosti “S”, ale už musím všechno těhotenské. Proste to břicho no…

Dneska odpoledne jdu na velký ultrazvuk. Tak se bojím, aby bylo vse tak nějak v pořádku. Naposledy jsem měla kratší koncetiny a hraniční mozkové komory 🙈 na dnešek jsem měla hrozné až děsivé sny. Ještěže manžel tam jde se mnou 🙏

• načítám...
1479
30.8.21 09:33

@kambalaka Já teď začala 28t a břicho dost poporostlo. Už to bude chtít jen těhotenské oblečení. Přece jenom jsou ještě 3 měsíce před námi :nevim:

Budu držet palce. Ale myslím, že vše bude dobré. U těch komor jsi měla přece jen malilinkatý rozdíl a navíc se mozeček bude terpve pořádně vyvíjet až teď. A končetiny? Každý jsme přece originál a nemusí být vše podle hranic v tabulkách :hug: :)

• načítám...
7611
30.8.21 10:27

@wendelina30 díky za podporu. Dam určitě vědět. Ale moc se bojím

• načítám...
motivi
30.8.21 11:32

@lumr joo. Já se s tím potykam od začátku, ze jsou dny kdy mě břicho bolí- jak před menstruaci. Jindy mě to táhne a je to taková tupa bolest. Dneska zrovna k ránu mě to vzbudilo a střílelo mi to do beder. Jsem začátek 26tt a břicho mi teď hodně poskocilo- doteď lidi vůbec nepoznali ze jsem těhotná, teď už je to poznat tak si říkám ze to proste je ten růstový skok, natahuji se vazy atd. Kolikrát to mám když lezim a pak se zvednu ze jdu třeba na malou tak to mě úplně picha v podbrisku; nebo když se tam mimco zacne mlet hodně. Teď akorát sedím v čekárně a čekám na kontrolu tak uvidíme 😬

• Upravit
3975
30.8.21 12:16

@motivi tak to mame dost podobne.. Take jsem zadne brisko nemela a i ted je malinke.. Moc drzim palce a dej vedet, co kontrola :palec: Ja jdu zitra, jsem ve 24tt.

• načítám...
motivi
30.8.21 15:04

@lumr joo já i teď posloucham v okolí ze nemám žasne břicho :) ne ze by mi to vadilo :D kontrola v pořádku, tabulkove roste, já také vše v pořádku takže zas za měsíc :palec: příští týden mě čeká test na cukrovku tak se těším až to budu mít z krku 🙄

• Upravit
230
30.8.21 15:23

@motivi ten test na cukrovku je fakt hrozný. Při prvním těhu ten roztok ze mě vylítl do 15minut průjmem ven :roll:

• načítám...
motivi
30.8.21 15:27

@Bája6 vyborne to sem chtěla slyšet 😂 😂 😂

• Upravit
230
30.8.21 15:29

@motivi neboj, na každého to působí jinak. To asi jen já to měla jako projímadlo :D, ostatní maminky v čekárně byly bez problémů

• načítám...
7611
30.8.21 15:54

Bouchněte si za mě šáňo 🍾 miminko je v pořádku, žádná genetická vada, plodovka v pořádku, ultrazvuk v pořádku 🙂 mozkové komory se srovnaly. Jediné co, tak je o 2 týdny menší, než by mělo být, zřejmě horší funkce placenty. Předají mě již do péče nemocnice Motol, kde budou malého každých 14 dní měřit a v případě, že by se mu u mě už přestalo dařit a přestalo by růst, tak by museli zasáhnout. Jsem strašně ráda, že je vše v pořádku 🙏

• načítám...
459
30.8.21 19:09

@kambalaka Skvělé zprávy! :srdce: Tak teď je čas začít si těhotenství užívat, odměnit se nějakou pěknou částí výbavičky pro miminko ;). Jinak k tomu oblečení - já taky nic nedopnu, teď jak se ochladilo, nosím rozepnutý kabát a pod něj si beru nějakou zateplenější vestu nebo světřík. Až se ještě víc ochladí, budu to zřejmě řešit teplou šálou a budu se asi snažit ten kabát přepásat nějakým páskem, aby držel alespoň trochu kompaktně :D.

@motivi Mně zase všichni říkají, jak mám bříško veliké.. to jsem zvědavá, co budou říkat za cca 2-3 měsíce :lol:. Test na cukrovku mám před sebou, vyšetření krve ukázalo, že mám cukr vyšší, trochu se bojím, jak to dopadne. Dietu bych asi nezvládla :oops:. Ale samozřejmě co by zbývalo… Budu se snažit vynechat sladké několik dní před testem.

Jinak trpíte někdo nespavostí? Já večer nemůžu usnout, musím mít hlavu podloženou dvěma polštáři a ještě navrch kojícím, zřejmě budu brzy usínat vsedě :lol:, mám pocit, že mi zrychleně bije srdce a docela trvá, než se tělo uklidní… Ráno se někdy budím kolem 5. hodiny a mám pocit, že jsem nabitá energií a nemůžu zabrat. Nikdy dřív jsem potíže se spánkem neměla.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100