Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka Držím palce a nemáš na to koukat. Já se neodvážila a bylo mi dobře. Nic hrozného to není.
Kluk jako buk 🤣 dneska 20+5, odhad 415g, já dostala vynadáno že mám jen kilčo nahoře, Bože však já žeru jak mlejn 🤣 jinak malej paní doktorce pěkně kopal do UZ 🤣 jo a na konec aby se neřeklo tak se na nás takhle krásně usmál :smiling_face_with3_hearts:
@Denča96 gratuluju k chlapečkovi a úspěšné kontrole
To myslíš vážně, že se jim nelíbila váha? Já jsem 25tt a mám nahoře 2kg. Taky se snažím dost jíst, ale to nepomáhá
Zatím jen sestřička říkala, že jim nepribiram, ale doktor nic neříkal. Říkám si, že hlavní je, že prcek roste jak má
@wendelina30 nojo, nelíbila ale já to neřeším, pro mě je hlavní že malej je v pořádku a roste jak má ![]()
@Denča96 No jasněže kluk😄 My si proste nic ruzovyho nekoupime a culicky nezapletem. Ale budeme znat vsechny znacky aut a druhy bargů
To me prekvapuje, ze resili tvoji vahu. Tehule prece pribiraji kazda jinak. A kdyz roste dite, tak bych rekla, ze je to ok. Ja pribrala 5 a pul kila, ale zacinala jsem na 50..
@Bjetuš tak tak, žádný šatičky, copánky, panenky prostě nic máme utrum, asi jsme zlobily bo co. ![]()
Holky, tak jsem po AMC už doma. Samotný výkon úplně v pohodě. Já tu jehličku ani nezaznamenala, můžu říct, že píchání Clexanu je tak 10× horší. Znovu mi mimčo přeměřovali a má pořád kratší končetiny 🙈 a navíc prý mírnou ventrikulomegalii. No… první výsledky AMC budou v úterý, tak se modlím, aby bylo vše v pořádku 🙏
Holky jako zatím neplasim, ale jde ze mě něco jako hlen, jakože fakt hustý, elastický, úplně se to táhne, vůbec to nevypadá jako výtok
co to? Nesetkala jste se některá s tím? Jako připomíná mi to hl. zatku co si pamatuju z prvního tehu ![]()
My taky žádnou ruzovou. Kluky budeme mít dva a dokonce oba v prosinci. ![]()
@Denča96 Me se tohle ted stalo parkrat taky.. je to takove nazloutle, ale co to je nevim. Na prohlidku jdu az za 3 tydny. Tak snad to nebude nic vazneho😳
@Monika-121 já to mám spíš průhledné se zeleným
tak uvidím, když to bude trvat dýl radši si zavolám
@Denča96 Kdyby to nepřešlo, tak si raději zajdi. Je to teď hrozné se v těch výtocích orientovat. Mně zase vytékala nějaká „voda“, tak jsem se lekla, že plodovka. Říkala jsem to doktorovi a ten mi napsal čípky na přeléčení a že mám plodové vody dost. Po dobrání čípků pár dní klid a včera se mi to stalo zas ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat