TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3961
30.7.21 15:18

Taky moc drzim palce vsem co cekate nejake vysledky..
Brisko uz docela mam, hlavne kdyz se najim, tak se to tam asi nejak uz nevejde a pekne bricho vyskoci :)
Dneska jsme se vraceli z dovoleny, 3 hodiny v aute, tak ted jen sedim ve stinu a mota se mi hlava. Horko mi fakt tentokrat nedela dobre.. A to jsem minuly tehotenstvi presne ted na konci cervence rodila a byla jsem uplne v pohode.

• načítám...
3961
30.7.21 15:33

Pohyby citim minimalne, spis vubec.. myslela jsem, ze ve druhym tehu je ucitim driv.. ale mam jeste z minula domaci dopler, tak si obcas pro uklidneni poslechnu srdicko a to bije jako zvon.

• načítám...
1479
30.7.21 17:05

Já se dneska na ty pohyby ptala doktora, protože už jsem měla i den, kdy jsem necítila nic. A on, že je to těžko, že to miminko spí i 22h denně. A pokud je aktivní hlavně v noci, tak o tom nemusím ani vědět :nevim:

• načítám...
79
31.7.21 06:55

Odtok plodové vody

Dnes jsem 21 TT ( 20+2) a včera večer mi odtekla veškerá plodová voda, miminko o půl noci na utz žilo a já teď ležím v nemocnici a čekám co bude dál. Doktorka mi řekla, že v tomto týdnu se nedá nic dělat, já jsem si, ale našla článek že i bez plodové vody lze miminko do nějakého přijatelnějšího týdne donosit. A já se ptám holky, stalo se to některé z vás či ve vašem okolí? Je nějaká šance? Je mi hrozně :(

• načítám...
3961
31.7.21 07:50

@musipe Ahoj. Ja muzu asi jen napsat, ze je mi te moc lito a myslim na tebe. S timhle ani v okoli nemam zkusenost, ale prijde mi to strasne brzo na to aby to dobre dopadlo :( Nedokazu si predstavit cim prochazis.. drz se :srdce:

• načítám...
1004
31.7.21 07:58

@musipe Je mi to moc líto a drz se, nevím o nikom a budu na tebe myslet. Dej vědět co doktoři. Upřímně tohle a nebo aby se miminko narodilo mnohem dříve je pro mě noční můra, když to tady člověk čte.
Není možný ze jsi chytla nějakou infekci nebo tak?
:andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
7611
31.7.21 08:13

@musipe Tyjo, odtok takhle brzy? Já jen vím, že se plodová voda pořád dovytváří, ale chce to naprostý klid na lůžku. Záleží taky, z jakého důvodu ti odtekla plodová voda, infekce? Snad doktoři zjistí víc, moc ti přeju, aby to dobře dopadlo, musí to být hrozné :(

• načítám...
79
31.7.21 08:52

S toho co mi řekla včera doktorka nejsem moudrá ale jsem případně připravena nevolit k vyvolání porodu pokud není žádná infekce a miminko je v pořádku, ale to doposud nevím. Ležím s čekám na nějakého lékaře.

• načítám...
1479
31.7.21 11:09

@musipe Moc držím palce, ať příroda zařídí zázrak :hug: Někde jsem četla, že se plodová voda dokáže obnovit

• načítám...
79
31.7.21 12:05

Teď jsem byla na utz a není to ztraceno. Šance je malá ale je. Něco málo vody mám, srdíčko bije a nemám infekci. Takže si tu polezim a budu dostávat antibiotika.

• načítám...
1479
31.7.21 12:24

@musipe Budu na vás myslet :hug: Bojujte :srdce:

• načítám...
459
31.7.21 14:40

@Bjetuš Já ta horka taky úplně nezvládám, snažím se jim vyhýbat. Přitom jsem obrovská milovnice léta a slunce, ale nedělá mi to teď úplně dobře.

@wendelina30 Děkuji za info ohledně těch pohybů miminka, uklidnila jsi mě a dává to smysl…

@musipe Moc na Tebe myslím a držím palce :hug:. Musely a musejí to být hrozné nervy… Jak se říká, naděje umírá poslední, věř svému tělu i miminku, hodně sil do nadcházejících dní!

• načítám...
459
31.7.21 14:42

Jinak pořizujete někdo už výbavičku a věci pro miminko či pro Vás (třeba do porodnice a tak?). Já už jsem si pár věcí pořídila, ale radši to před většinou okolí tajím, protože už jsem se setkala s mnoha reakcemi, že je přece ještě taaaaak brzo!

Jenže já jsem dost plánovací typ a jsem ráda v přestihu připravená, dělá mi to radost a dobře, tak si myslím svoje a pořizuju dál :D.

• načítám...
1004
31.7.21 15:39

@musipe Držím palce a jak se říká věř a víra tvá tě uzdraví. Moc na tebe myslím, ať to dobre dopadne a pokud není infekce nebo stále tluce srdíčko jsou šance. Idkyz asi budeš muset jen ležet, ale hlavní je aspoň vydržet do určitého týdne. :andel:

• načítám...
1479
31.7.21 18:00

@Sissela My už máme skoro všechno :lol: Už čekáme jen na postýlku a matraci, která nebyla skladem a hnízdečko do ní. Já pro sebe do porodnice nemám nic. Teda už jsem si koupila ty tampony do podprsenky :lol: Budu mít v říjnu narozeniny, tak to jsem říkala, že mi může rodina koupit župan a kojící košilky :lol: Jinak na názory okolí bych se vyprdla.. Kdoví co bude na podzim a zda nám zas nezavřou obchody.. :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100