TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1004
22.7.21 08:27

@Sissela Právě ten personál, minule taky mi volali výsledky z prvního screeningu a krví, který nebyl úplně ok a pořádně mi neřekla co je špatně. Prostě když to někomu volám informuji se a koukám do papírů ne? Jo únava je, idkyž to není už tak hrozné, ale když mi není nejlíp nebo mě pobolívá břicho což v mém případě je často a normálně, tak si jdu lehnout a víc odpočívám. Naše tělo si řekne co potřebuje. :andel: :)

• načítám...
1004
22.7.21 08:36

@Bjetuš Jj právě mě štve jen, že jsme to ještě podepisovali, aby nám to neříkali a jedna slepice co si to nepřečte. Samozřejmě jsem ráda holčičku jsem si přála a to tušení jsem měla, hlavně jsem ráda, že je v pořádku jen mám ještě ty zvýšené protilátky, takže mě čekají nějaké speciální odběry a docházím do rizikové poradny. Jak jsi psala to magnesium taky ho mám předepsané a pomáhá a člověka víc všechno zmáhá než v prvním těhu je to zvláštní. :kytka: V kolikátým tt jsi ty?

• načítám...
32
22.7.21 10:32

@Terinamamina Ahoj podle mne ti to neprozradily koukám do papiru z genetiky kde je i určené pohlaví viz foto

• načítám...
32
22.7.21 10:38

@Terinamamina sice odběr proběhl v roce 2017 ale to mi vysvětlili že se to nemění.. Jen mi k tomu navíc udělali testy na různé syndromy a plus nechala jsem si pohlaví určit.. Já jsem do papíru potvrzovala že chci pohlaví znát, takže mi ho sdělily.. proto mám pocit že tobě ho neřekli, jen že máš normální ženský profil což se týkalo ohledně tebe.. Snad ti to trosku pomohlo

• načítám...
3961
22.7.21 13:50

@Terinamamina A vidis, jak pise Zdenka tak to mozna jeste nevis :palec: To zni logicky, ze se normalni zensky profil tyka tebe :) Mrzi me, ze nemas vsechno bez problemu.. verim, ze na tebe daj pozor a bude to dobry.
Ja jsem dneska 18+4. Musela jsem se podivat :) Je to vtipny, ze pri prvnim jsem to sledovala kazdej den, ted casto ani nevim jakej jsem tejden :D
Joo a magnezium nemagnezium, dneska me vystrelily z postele krece v nohou 6× za noc :zed:

• načítám...
182
22.7.21 13:55

Tvrdnutí bříška

Ahoj holky, tak jsem psala doktorce, že mi poslední 3dny docela dost tvrdne bříško a občas dost bolestivě, jsem týden po odběru plodovky, poslala recept na magnesium a utrogestan aniž by mě viděla :( myslíte že se mám radši nechat překontrolovat v nemocnici když si mě ani nepozvala? Mám docela strach páč mě po odběru přestali úplně bolet prsa a vlastně tak nějak všechny příznaky zmizely :( :think:

• načítám...
32
22.7.21 14:05

@Bjetuš též mne dnes budili křeče v nohou ani magnosolv uz nezabírá.. dnes jsem 20+5

• načítám...
19886
22.7.21 14:07

Mně zatím tedy křeče neberou. Břicho netvrdne, ale to ani u jednoho z dětí, nevím ani co to je. Dnes jsem byla u mého doktora a kost tam pořád není. Prý jen nějaký náznak chrupavky. Dnes 17+6tt

• načítám...
3961
22.7.21 17:46

@Denča96 Tvrdnuti briska jsem mela az ke konci tehotenstvi. Kdy mas kontrolu? Jestli mas pochybnosti, tak se nech zkontrolovat, at se nenervujes.

• načítám...
3961
22.7.21 17:48

@veve.m Co to znamena, ze tam neni kustka? Promin jestli uz se resilo, snazila jsem se tu docitat a byt v obraze, ale vsechno jsem nezvladla.

A krece v nohou jsem mela i pri porodu, to byl mazec..

• načítám...
19886
22.7.21 17:52

@Bjetuš na prvním screeningu zjistili, že nemá nosní kost, což je jeden z markerů, které mohou značit vady. Po odběru mám vyloučeny syndromy Downův a další. Dnes mi ale doktor řekl, že je dalších tisíc možností, co může být špatně. Tak teď čekám na velký utz a ještě jeden v Brně v sobotu a uvidíme, co mi řeknou tam. Kdyby bylo něco blbě, tak ukončení těhotenství. Doufám, že to nenastane, ale mám hrozný strach.

• načítám...
3961
22.7.21 18:20

@veve.m Tak to ti strasne drzim palce.. vzdyt uz jsi skoro v pulce tehotenstvi!

• načítám...
19886
22.7.21 18:28

@Bjetuš no právě.. díky

• načítám...
1004
22.7.21 20:45

@Zdeňka28 Děkuji, ale v té druhé zprávě mas napsané výsledek a normální mužský profil - měla si napsané to pohlaví mužské.
Mě řekli ze normální ženský profil takže holcicka. Mě to teda potvrdili dvě co dělají zdravotní sestry a jedna děla na gynde nu.

• načítám...
19886
22.7.21 21:02

Ano to bude toho dítěte. Já tam mám mužský a potvrzovala mi to i do telefonu přímo doktorka z genetiky

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100