TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
459
19.7.21 18:44

@MadameBovary Já jdu na screening na začátku srpna. Držím palce, ať je vše v pořádku. To je jasné s tím jménem, hlavní je, aby mimčo bylo zdravé.

Moc zdravím všechny nově příchozí.

Já měla včera večer zase to „kopnutí“ z boku, bylo to hodně intenzivní, nemohla jsem ani vstát z postele. Tak také nevím, jestli to už dělá miminko, smáli jsme se s manželem, že to bude zřejmě nějaký fotbalista nebo boxer :mrgreen:.

Začínám 19 tt.

• načítám...
1479
19.7.21 19:38

22tt

@Monika-121 Ahojky, to bude ono :palec: Já to ze začátku cítila jako nějaké vlnky a teď už bych to popsala taky jako ťukance :lol: Dneska se mi dokonce podařilo nahrát video pro manžela, jak se mi hýbalo břicho od těch ťukanců :lol:

• načítám...
230
19.7.21 21:15

@Monika-121 ahoj, to už budou pohyby

• načítám...
7611
20.7.21 13:08

Holky, co vy a bříška? Já dnes 16+5 a děsím se toho, jak budu vypadat před porodem 🙈 už teď se mi zdá velké. Všude mě to začíná tlačit. Když si sedám na židli, tak musím pomalu, aby se mi to tam dole stihlo přeskládat, jinak je to nepříjemný, znáte některá ten pocit? Jsem těhotná poprvé, tak jsem z toho nesvá…

• načítám...
182
20.7.21 16:46

@kambalaka a bude hůř holka :D :D kdyby jsi viděla mě jak vstávám z postele :D je to moje druhé takže vím že lepší to fakt už nebude :lol: jo vlastně jo, ale až po porodu :lol:

• načítám...
7611
20.7.21 17:11

@Denča96 tak díky za uklidnění 🙈 😁 jinak ve středu mě čeká ten integrovaný screening, jsem z toho celá nesvá

• načítám...
182
20.7.21 17:14

@kambalaka neboj,budu na tebe myslet :hug: :andel: určitě to dopadne všechno v pořádku :andel:

• načítám...
1479
20.7.21 18:28

@kambalaka Já mám podobné teď ve 22t. Přijde mi, že se mi to teď trošku zastavilo a neroste :P
Já jdu na integrovaný screening v pátek. Ale výsledky krve už mám a ty by snad měly být v pořádku. Můj doktor to moc nekomentoval, tak se k tomu vyjádří asi až na té genetice :nevim: Budu držet palce, ať ti to dobře dopadne :hug:

• načítám...
1004
21.7.21 07:42

@kambalaka Držím palce ať ti to dobře dopadne. Bříško mas pěkný a v klidu sice čekám druhé, ale mám celkem taky velké bříško a vstávám pomalu, říkám si co budu dělat třeba ta 2 měsíce to budu jak důchodce lézt. :lol: Jsem 20+1tt. :andel:

• načítám...
1004
21.7.21 07:49

Děvčata, už mám výsledky z plodovky a prý vše v pořádku, ptala jsem se 3 krát když mi to volali a jednou mi řekla, řekla ze: “v papírech tu je napsané normální ženský profil”.
Tedka mi řeknete to mi rovnou prozradila i pohlaví že?
My to totiž s manželem vědět nechtěli, chtěli jsme mít zase překvapeni jako u našeho syna. Takže nám to zřejmě zdravotní sestra co to volala prozradila a nepodivala se poradně do papíru, ze to neměla říkat.
Upřímně já měla tušení, ze to asi bude holcicka a i chtěla. Pro mě je samozřejmě nejdůležitější mít zdravé dítě a je jedno jake pohlaví.
Ještě jsem se včera ptala dvou lidi ze zdravotnictví, tak mi to potvrdili. Řekla jsem si, ze si to nechám pro sebe a ať aspoň manžel má překvapení. :)

• načítám...
459
21.7.21 10:54

@Terinamamina Ahoj, my to také nechceme prozrazovat, ale přesně toho se obávám, že se někdo z personálu nechtěně prokecne. Asi bych postupovala úplně stejně, manželovi bych to nechala jako překvapení ;). Jsem zvědavá na průběh druhotrimestrálního screeningu, kamarádka má chlapečka a smála se, že toho pindíka na té velké obrazovce prostě nešlo přehlédnout :D.

Jinak trpíte také někdo na únavu v druhém trimestru? Já se ráno probudím a mohla bych si jít zase rovnou lehnout, jsem jako mátoha, říkám si, jestli mi nechybí nějaký vitamin… Beru femibion a občas na křeče v nohách magnesium, ale s tím to nechci přehánět, tak jsem teď dva dny vynechala a přišla tahle šílená únava.

• načítám...
182
21.7.21 11:30

@kambalaka myslím na tebe :andel: :andel: určitě napiš hned jak budeš moct

• načítám...
motivi
21.7.21 12:43

@Sissela my taky chceme prekvapko a pokaždé když jdu k doktorovi tak hned mezi dverma hlásím “nechci vědět pohlaví” :) tak uvidíme :mrgreen:
U mě únava žádná naopak. Sem jak motorová mys, pořad bych něco delala :) hroznou únavu sem měla mezi 10-13.tt :nevim:

• Upravit
3961
21.7.21 18:55

@Sissela Jsem strašně unavená… Včera jsme byli celý den v zoo a doma jsem padla. Magnesia se neboj, až kdyžtak ve třetím trimestru se to nemá přehánět. Teď mi doktor řekl, že mám brát 6tabletek magnesium lacti - budily mě v noci křeče v nohou a pořád mě bolela hlava. Tak takhle beru už týden a obojí lepší. Ale oproti prvnímu těhu je to teda mazec - to jsem do konce 6.měsíce běhala po place v restauraci a na konci 7. jsem se vdávala :)

• načítám...
3961
21.7.21 18:56

@Terinamamina To je teda pech, že ti prokecla pohlaví! Ale holčička je prima, když už máš doma kluka a hlavně že je v pořádku :potlesk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100