TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
105
16.7.21 11:11

@Denča96 Že zkušenosti kamarádek a sestřenici vím, že to k tomu patří. Chce to klidový režim a šetřit se, co to půjde. Jinak taky moc držím palce a myslím na tebe! :kytka:

• načítám...
1004
16.7.21 12:45

@Denča96 hlavně lež, já polehavala týden.
Opravdu je nutný klid a nic netahat. Jinak držím palce ať vše, mám víc jak 14 dni od odběru a výsledky celkový nemám jen ten základ jak volají do těch 48 hodin.

• načítám...
182
16.7.21 13:25

@kambalaka předběžné výsledky jsou v pořádku :srdce: to samé přeju i tobě, myslím že tu ránu jsi musela slyšet u ty jak mi padl kámen ze srdce :andel: všem vám tady děkuji za podporu :srdce:

• načítám...
7611
16.7.21 13:46

@Denča96 tak to je super zpráva :hug: :srdce: nejhorší je, jak vzdycky strašej, já v nervech celý měsíc, ale věřím miminku, že to bude dobrý 🙏 to by byla kurňa náhoda, když to embryjko máme geneticky vyšetřený, ale červíček mi pořád vrtá hlavou :roll:

• načítám...
19886
16.7.21 14:00

@Denča96 tak to jsem ráda, že to dobře dopadlo. Já už jsem taky klidnější, ale bojím se, že ta nosní kůstka pořád nebude a popravdě tedy nevím, co to může znamenat, když je vše v pořádku, tedy z toho, co zkoumali. V sobotu 24.7. jedu do Brna, objednala jsem se na vlastní náklady do Prenatalu, aby se na to ještě někdo další mrknul.

• načítám...
105
16.7.21 17:30

@Denča96 Úžasná zpráva! To je skvělý, jsem za tebe moc ráda. Sutr byl slyšet až tady v jižních Čechách ;)

• načítám...
105
16.7.21 17:36

@Sissela Nevadí, tohle já neresim. Hlavně, aby byli zdraví a spokojení. Svátek se může slavit případně i v jiný den v roce. Manžel navrhuje, aby slavila na Evelinu, ale mně to stejně přijde úplně vedlejší. Kdy tě čeká screening? Já jdu příští týden a zase nervy pracují :?

• načítám...
1004
16.7.21 19:55

@Denča96 tak super a tedka ty podrobnější a budeš víc v klidu. Jinak na to tvrdnuti jsem četla, ze je dobrej hořčík, já mám od své doktorky a rikala mi ze po tom odběru ať to nadále beru určitě. Tak zkus svého gynekologa.

• načítám...
230
16.7.21 20:38

@kambalaka já si také užila své, na začátku těhu jsem téměř tři týdny špinila a pak mi na screeningu vyšel Down 1:85. Prenascan to naštěstí vyloučil a jako bonus už víme i pohlaví. Doktorka z genetiky mě ukecávala na plodovku, ale to jsem hned zavrhla. Budu ti držet pěsti ať je to OK :hug:

• načítám...
230
16.7.21 20:41

@Denča96 já když čekala první miminko, tak mělo být do 34. týdne holka a pak najednou ukázal pindíka :lol:

• načítám...
230
16.7.21 20:45

@Andriskaaa to také koukám :D, to bude narvaných porodnic :D

• načítám...
230
16.7.21 20:51

@Denča96 moc Ti gratuluji, že jsou výsledky v pořádku :hug:

• načítám...
94
17.7.21 23:11

Zdravím všechny!

Tak se oficiálně a poprvé hlásím a přidávám k vám, dámy :) jsem aktuálně v 16tt, termín mám 28.12. (to jsme si to vybrali :nevim: ) a jsem registrovaná do Podolí. :) Je to moje první těhotenství, takže se doposud rozkoukávám, čtu, občas lehce nervuju a víc a víc těším! Vypadá to na kluka. Pauzy mezi vyšetřeními mi přijdou dlouhé (chtěla bych toho prďolu vídat častěji :D ) a první 2 měsíce jsem trpěla každý den nonstop kocovinou. Teď mám žravou. Všem tady, co měly komplikace či nervy (ale i ostatním) držím všechny palce a věřím, že prosinec bude plný zdravých drobků! :srdce:

• načítám...
3961
18.7.21 20:27

Ahoj holky, taky vsechny zdravim! Pridavam se pozde, ale prece :) TP 19.12., taky Podolí. Uz jsem tam jednou rodila, mam 5ti leteho chlapecka. A pozde se pridavam, protoze pred timhle tehotenstvim jsem trikrat potratila na konci tretiho mesice, takze tentokrat to jednak vubec nebylo planovane tehotenstvi a jednak jsem to nikomu nerikala a ani jsem si nedovolovala se tesit.. Ale ted vypada vsechno dobre a uz se tesime a uzivame. Teda kdyby mi nebylo porad tak zle a hlava me boli a unava silena.. V prvnim tehotenstvi mi takhle hrozne nebylo. Ale taky je mi ted uz 37, chudak telo neni nejmladsi..

• načítám...
218
19.7.21 18:27

Ahoj holky. Jsem ted 19+1 a uz od rana chvilkama pozoroju takove jakoby male tukance.. teda jen kdyz v klidu lezim. Myslite si ze uz to muzou byt pohyby?
Tehotna jsem poprve😅

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí