TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
6.7.21 20:36

@Čočka2658 já v kříži ne, ale cely druhy trimestr mě trápí bolesti v podbrisku. Nejvíce večer po celém dni. Jediné, co pomáhá, je jít si brzy lehnout. :nevim:

• načítám...
105
7.7.21 13:05

@Terinamamina Děkuju, jdu asi za 2 týdny, to už budu 21tt a tedy za půlkou. Nějak to utíká ;) I tobě držím palce, ať jsou i podrobnější výsledky ok. Ad nevolnosti, zrovna dnes :poblion: od rána. Už to beru jako běžnou součást tohoto stavu, hlavně, aby bylo mimi v pořádku.

• načítám...
79
8.7.21 08:54

Vcestna placenta

Holky má někdo zkušenosti s vcestnou placentou? Ráno jsem se chystala do práce a najednou se ze mě začala valit krev. Včera jsem byla v poradně a Dr. Mi silně ultrazvukem tlačila na břicho, bolelo to. Potom jsem doma začala špinit. Celou noc bolesti a pak ráno nárazově krve jak s vola. I velký kus nějaké tkáně ze mě vypadl. Jela jsem tedy do nemocnice, ale tam jsem si při přístupu Dr. Připadala jako simulant, že to nic není jen placenta nízko a poslala mě domů, dokonce prý i do práce můžu, ale já mám stále bolesti a celkově je mi slabo. Tak mě zajímá zda si tím už někdo prošel a bylo vše v pořádku? Jsem 18 tt

• načítám...
1479
8.7.21 09:15

@musipe Ahojky, já jsem 20t a taky mám zatím placentu nízko. Už 2× mi to doktor říkal a zapisoval to do průkazky. Prý se může ještě posunout nahoru, jak poroste mimčo. Já ale nekrvácela ani nešpinila. Chodím i na těhu cvičení s tím, že některé cviky kvůli tomu nedělám. Porodní asistentka se přímo ptala, zda nemám placentu nízko. Taky se vyhýbám zvedání těžkých věcí a jsme bez sexu :zed: Na bolesti břicha beru hořčík a zatím to pomáhá

• načítám...
230
8.7.21 11:54

Ahoj holky, tak se k vám přidávám. Mám TP 24.12.

• načítám...
1004
8.7.21 11:57

@musipe Tímhle jsem si prošla, ale ve 12tt a taky nic a najednou tolik krve, ale na pohotovosti milý prohlédli a hematom nebyl vidět jen placenta nízko, nechali si mě do druhého dne. Určitě nemůžeš jít do práce pokud krvacis nebo spinis, mě hnedka strkali neschopenku a klidový režim. A co tvůj doktor zkus k němu zas.
Pokud ti není dobre nenechavala bych to. V nemocnici kolikrát ti doktoři by jede brecel.

• načítám...
1004
8.7.21 12:03

@MadameBovary Tak držím palce ať je vše v pořádku a ty nevolnosti trochu ustoupí. :andel:

• načítám...
230
8.7.21 12:14

@musipe já měla u prvního těhu na začátku 2.trimestru nízko položenou placentu a také jsem krvácela. Dostala jsem neschopenku, Duphaston a měla víc odpočívat. Jenže jsem krvácela pořád, tak jsem musela na týden do nemocnice. Pak mi už doktor napsal rizikové a nechal mě doma až do konce. Určitě si zajdi ke své gynekoložce, není to žádná sranda.

• načítám...
79
8.7.21 12:45

Byla jsem u svého gynekologa a nechala jsem si napsat nemocenskou, řešila jsem to jen se sestrou, byla jsem ráda že nemusím absolvovat další vyšetření, byla jsem celá bolavá. Ale v té nemocnici mi to od té doktorky přišlo jako banalita se kterou se do nemocnice nejezdí. Bylo to v 5 ráno a té krve bylo tolik že mě to opravdu vyděsilo.

• načítám...
1479
8.7.21 12:47

@musipe Udělala jsi určitě dobře. Teď pár dní odpočívej a bude to zase všechno ok. Taky se někdy divím, co za doktory je v těch nemocnicích.. :zed:

• načítám...
182
9.7.21 10:07

Nevolnosti

Zdravim maminky, tak ja budu koncit 15tt a az teprv ted mi zacali nevolnosti :poblion: je to hrozny, vcera vecer uz mi musel pritel pomahat se zvednout od wc jak uz jsem byla vysilena :( doufam ze je to jen prechodny stav :poblion:

• načítám...
7611
9.7.21 17:25

@Denča96 Denco, myslím na tebe :hug: ty jdes v pondělí na plodovku, viď? To budeš mít brzy za sebou, já jsu na integrovaný screening až na konci července, to je ještě čekání :roll:

• načítám...
182
9.7.21 20:31

@kambalaka az ve stredu, spletla jsem si datum, v pondeli jdu ke svemu OG tak uvidim 🙂

• načítám...
7611
9.7.21 20:44

@Denča96 tak držím palce. Já jdu ke svému gyndaři až 26.7. a na integrovaný screening 28.7., to budu 17+6, tak to mám ještě za dýl…ten čas se neskutečně vleče

• načítám...
1004
9.7.21 20:51

@musipe No bohužel někdy jejich chování je hrozny, nejhorší kyz prijdes v noci to jsem snad vždy narazila na nepříjemné doktory.
Hlavně, aby si přestala krvacet a vše bylo v pořádku.
Držím palce a odpočivej.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí