TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
105
24.6.21 20:34

@kambalaka tak to jsem netušila, že píchání heparinu může test ovlivnit. Nemohlo to tedy ovlivnit i samotné výsledky screeningu? Já stejně věřím, že to bude ok, u sebe jsem dala. hkavne má intuici a snažila se nenervovat. Hlavní je, že utz byl v pořádku. Podle mě by tam nějakou anomálií viděli, zvlášť, když mají lepší přístroj.

• načítám...
7611
24.6.21 21:40

@MadameBovary já jsem brala v 1.trimestru hafo léků kvůli umělému oplodnění a hormonálně řízeném cyklu… navíc jsem na začátku krvácela z hematomu, tak jsem brala navíc koňské dávky ascorutinu. Musím to probrat se svým gyndařem, snad mě zítra trochu uklidní…

• načítám...
1004
25.6.21 06:16

@kambalaka Jj a záleží na přístupu doktora co doporučí a co ne. Tu preeklampsii ti budou hlídat a možná nějaké léky. Co čtu tak celkem s ni mají tehulky problém. :roll:

• načítám...
7611
25.6.21 06:26

@Terinamamina hlavně já vůbec nevím, na základě čeho mi to stanovili… když mi měřili před screeningem tlak, měla jsem 115/80. Bilkovinu v moči dle poslednich výsledků gyndaře taky nemám :nevim:

• načítám...
7611
25.6.21 08:00

Holky, já se divím, že u těch placených krevních testů nikde neuvádějí, že je nevhodný, pokud si pícháte Clexane nebo Fraxiparine. Mně to doktorka rozmluvila a psala mi to i do zprávy…

• načítám...
7611
27.6.21 14:19

Holky, já mám od středečního screeningu úplně nervy v kýblu :( jsem totálně nesoustredena, roztěkaná, špatně spím, na nic jiného nemyslím. Rozhodil mě pozitivní screening kvůli hodně nízkému PAPPa 0,255 MoM. Myslela jsem, ze když máme vyšetřené embryjko po PGT-A, ze screening už je jen formalita a mne vyšlo riziko Down 1:63. Kvůli nízkému PAPPa mám i riziko preeklampsie 1:5. Když jsem byla v pátek na gyndě, tak mi kontroloval znovu UTZ a říkal, ze miminko vypadá dobře, sijove projasneni v pořádku, nosní kůstka přítomna. Pak se podíval na hodnotu PAPPa a vytrestil oči, ze je to opravdu hodně málo. PRENASCAN test z krve mi nedoporucili kvůli tomu, ze při píchání Clexanu to háže falešné negativní výsledky. Na Anopyrin se gyndař ale netvářil, protože si už píchám Clexane a oba dva jsou na ředění, nicméně mi ho předepsal na doporučení Gennetu, tak beru teď oboje. Další kontrolu mám až za měsíc, kdy mi udělají integrovaný screening a další podrobný ultrazvuk. Vůbec nevím, jak to ten měsíc preziju. Jsem ve stresu, nervy mám na pochodu :( Mate s tím někdo nějaké zkušenosti?

• načítám...
182
27.6.21 14:38

@kambalaka to ja mam zase spatne sijove projasneni mam 3,3mm a riziko T21nad 95% takze v utery jedu znovu a uvidi se co bude dál :,( :(

• načítám...
7611
27.6.21 16:01

@Denča96 jak to zvládáš? My se o miminko snažili 4,5 roku a povedlo se nám až 5. uměle oplodnění. Amnio se bojím, abych o nej nepřišla. Ale takhle nízké PAPPa se doktorům nelibi. Já jsem z toho úplně na prášky a nevím, jak to ten měsíc do dalšího UTZ preziju :(

• načítám...
182
27.6.21 19:39

@kambalaka no nervy pracuji neskutecne, vsichni me uklidnuji ze to dopadne dobre ale moc tomu neverim :( pry mohlo byt mimi spatne natocene ale pani doktorka to tolikrat premerovala ze se snad ani nemohla seknout :(

• načítám...
105
27.6.21 19:46

@Denča96 A jakou jsi měla krev, byly ty hodnoty v pořádku? Jinak mě moc mrzí, že tímhle holky procházíte. Jsou to šílený nervy, vím… Moc držím palce a momentálně nejvíc vám přeju, aby ten čas utíkal co nejrychleji a vy už věděly, na čem jste. :hug:

• načítám...
1004
27.6.21 19:57

@Denča96 To je dost já mám sijove projasneni 2,3mm a vyšší hodnotu Fbhcg a hned mi doporučili odběr plodovky. Takže jdu v úterý a bojím se, snažím se myslet pozitivně ono nic jiného nezbývá.
Tak uvidíš možná ta plodovka taky bude lepší.
Naopak ty krevní testy za těch 12 mi ani nedoporucili.

• načítám...
182
27.6.21 20:13

@MadameBovary krev v poradku prave, ale to sijove projasneni mno :( @Terinamamina ja jdu v utery na konzultaci a uvidi se, budu na tebe myslet a verit ze vse nam nakonec vsechno dobre dopadne :srdce:

• načítám...
7611
27.6.21 20:26

@Terinamamina @Denča96 Mne taky doporucili hned plodovku, ale dali by mi termín až za měsíc. Rozhodla jsem se tedy za měsíc podstoupit podrobný ultrazvuk s odbery krve - integrovaný screening a podle toho jak vyjde, tak kdyžtak hold půjdu na plodovku, no :roll: ale jsem z toho smutná… teď měsíc stresů a nervů :(

• načítám...
19886
27.6.21 21:29

@kambalaka Šla bych do plodovky je to to samé skoro jako CVS na kterém jsem byla. Nic to není. Já raději něco podstoupím a budu mít jasno než se měsíc nervovat.. To může mimču uškodit víc. Teď už aspoň vím, že Down to není a je mi mnohem líp

Příspěvek upraven 27.06.21 v 21:30

• načítám...
7611
27.6.21 21:30

@veve.m mne termín plodovky stejně nabídli až za měsíc koncem července, takže teď stejně se budu mesic nervovat :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100