Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Monika-121 Ahojky, super zpráva
Nám taky v pátek prďolu vážili a má 1,35kg. O pár dní větší, ale prý je to v pořádku
Co se týče břicha, tak mi někdo říká, že mám malé a někdo velké
A já říkám tak akorát
![]()
@Monika-121 to je dobře
já dnes 24+4 a cítím se dobře, malý je akorát o 2-3 týdny menší, tak mě stále kontrolují UTZ. Na další kontrolu jdu za 12 dní, tak se modlím, aby malý rostl.
@Denča96 Je dobře, že tě na pohotovosti zkontrolují. Ono to třeba nic nebude. Bříško se ti určitě nezmenšilo, ono hodně záleží na tom, jak se tam prcek uvelebí. Já mám taky každý den jiné bříško.
@Denča96 Asi jsem měla něco podobného tak 10 dní zpět. Byla jsem z toho trochu mimo, protože do teď mi zabíral hořčík na všechny bolesti. Taky jsem cítila pohyby nízko, ale pak to přešlo. Na pohotovost se mi s tím moc nechtělo. Teď v pátek jsem byla na kontrole a malý už byl otočený hlavičkou dolů. Tak jsem si zpětně uvědomila, že si tam právě v době těch bolestí dělal místečko na hlavičku ![]()
@wendelina30 mě se taky právě moc nechce, hlavně jsme se přestěhovali a vůbec nemám zkušenost s touhle pohotovostí, kontrolu mám v pátek tak uvidím
buď se odhodlám a pojedu a nebo to vydržím
@kambalaka no já mám ve 25tt takovéto, ještě před týdnem bylo o dost výše ![]()
@Denča96 buď v klidu, opravdu záleží na tom, jak se mimco zrovna natočí 🙂
@Denča96 Kdyby se to ale nedalo vydržet, tak určitě zkus i tu pohotovost. Je možné, že teď už nás do porodu bude pořád něco bolet ![]()
Posílám svůj pupek 30tt ![]()
@Denča96 já taky v sobotu jela, sice kvůli krvácení, ale radši..a do zprávy mi napsali, ať prijedu kdykoliv se mi něco nebude zdát, už jsou zvyklý, byla sobota, tak co má jiného člověk dělat, jinak o všední den volám svého gynekologa a když jsem měla minule problém, tak taky říkal ať přijdu hned a vždycky v pořádku
![]()
@Denča96 Teda ty to vubec nemas jednoduchy, porad neco vid. Jako me uz taky porad neco poboliva a tlaci a z prvniho tehotenstvi si to takhle neprijemny nepamatuju. Ale mam bricho dost nahore a kulaty.. taky me prekvapuje jak ho mas dolu. Kazdy je jiny, to vime, ale chapu, ze by ses rada nechala zkontrolovat. Verim, ze to pochopi. A musis na pohotovost? Nemuzes zavolat svyho doktora?
@Monika-121 To jsou dobre zpravy
Drzim palce at uz je vsechno v poradku. Jojo, ty bricha nam jeste porostou
Prijde mi, ze vzdycky o kus vyskoci, pak chvili nic.. a kdyz si zas zvyknu, tak je najednou zas vetsi a zas se nekam nevejdu ![]()
@Bjetuš, @Latty - A jaké látkovky jste používaly a osvědčily se Vám? Já čím víc toho čtu, tím z toho mám větší zmatek.
@Monika-121 To je dobře, že jdete domů! Držím palce, ať je teď už vše v pořádku.
@Denča96 Mně od včerejška bříško hodně tvrdne a bolí
. Ležím a vzala jsem si magnosolv, trošku se to zlepšilo. Jestli to bude pokračovat, radši si skočím na gynekologii, přijde mi to na trvalejší tvrdnutí strašně brzo… Manžel mi říká, že tvrdé není, že jen hodně vyrostlo a je napjaté, jenže já jsem v tomhle trochu plašan. Takže já mám opak - bříško tvrdé a hodně nahoře..,
@Bjetuš asi nejspíš pojedu, právě tohle z prvního vůbec neznám
hlavně už mě to tlačí i hrozně na spodek
,celý den ležím a nic nepovoluje ![]()
@Sissela Jj, bohuzel je ten vyber z latkovych plen velky. Koupila jsem neco do zacatku na bazaru na vyzkouseni, pak dokupovala co se osvedcilo. Ale musim si to privezt z chaty a podivat se co tam mam. Mela jsem obyc bile ctvercove pleny, ktere se skladaji podle velikosti miminka, pres to se davaji svrchni kalhotky - mela jsem myslim bamboolik, bobanek, anavy a vsechno dobry. A pak nejake vkladaci pleny, fakt uz si to nepamatuju
Existuji i “all in one” latkovky, ty funguji jak jednorazove, proste nandas. Porozhlidni se jestli nekdo kolem tebe neprodava nejaky balicek na vyzkouseni. A nehrot to od zacatku, to je s tim miminkem prace dost a nechces se stresovat jeste plenama
Taky asi napred pojedu jednorazovky a az se to trochu uklidni (haha), tak pridam latkovky. Doufam, ze neznim moc prechytrele ![]()
@Denča96 hlavně ať vse dobře dopadne
dej nám pak vědět, myslíme tady všechny na tebe ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat