TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
17.9.21 11:11

@Asiina Ten z Dm je takový tekutější a líp se nanáší. Na obalu je psaný i mandlový olej, tak v tom z DM bude asi ještě něco navíc

• načítám...
1004
18.9.21 11:10

Holky, mám dotaz přemýšlím nad sterilizátorem asi parním klasickým něco jako je od Avent- Phillips, ale ne do mikrovlnky. Budete některá taky kupovat nebo máte s tím zkušenost již? U syna jsem používala od NUK mycí prostředek na lahvičky atd a pak používala sterilizační tablety Milton, ale pořád mít misku s vodou a tak to nechci mít v kuchyni, přeci jenom člověk vaří atd, ale ten sterilizátor je pro mě lepší. Prosím o info. děkuji.

• načítám...
295
19.9.21 14:27

Ahoj maminky, moc Vas zdravim.Rada bych se k Vam pridala.TP mam stanoveny na 28.12.2021.
:srdce:

• načítám...
7611
19.9.21 14:45

@Peťulka39 zdravím te :mavam: a vítej mezi námi. Já asi budu jako úplně poslední, termín porodu mám 30.12. :lol:

• načítám...
295
19.9.21 16:47

@kambalaka :poblion:,no jsem zvedava, jaky termin nakonec bude :),rada bych si dala jeste salatek a rybu a pak muzu vyrazit :jazyk: 🙏🏼…necetla jsem diskusi zpetne, tak o Vas nic nevim🤦🏽‍♀️

• načítám...
295
19.9.21 16:48

@kambalaka…omlouvam se, tento :poblion: tam nemel byt :D

• načítám...
7611
19.9.21 17:51

@Peťulka39 v pohodě, nic se neděje 😁

• načítám...
7611
19.9.21 18:52

Holky, mám dotaz jako prvorodicka. Je mi jasne, ze nějaký tehotensky výtok je úplně normální. Já většinou nosila černé kalhotky, tak jsem barvu nijak neřešila, ale poslední dobou nosím bílé a intimku a všimla jsem si, že výtok je dožluta. Nijak nezapáchá ani nesvědí, žádné problémy nemám, ale myslela jsem, že je normální jen ten bílý, nějaké zkušenosti/rady?

• načítám...
20
19.9.21 19:11
@kambalaka píše:
Holky, mám dotaz jako prvorodicka. Je mi jasne, ze nějaký tehotensky výtok je úplně normální. Já většinou nosila černé kalhotky, tak jsem barvu nijak neřešila, ale poslední dobou nosím bílé a intimku a všimla jsem si, že výtok je dožluta. Nijak nezapáchá ani nesvědí, žádné problémy nemám, ale myslela jsem, že je normální jen ten bílý, nějaké zkušenosti/rady?

Ahoj,
já měla před několika týdny taky žlutý výtok, bez dalších obtíží a byl z toho zánět. Takže bych možná radši zašla k doktorce.

• načítám...
295
19.9.21 19:27

Holky, porizujete si odsavacku? Ja u prvniho trpela zanetem prsou v sestinedeli i pozdeji, nebot mi mala nestihala odpit mleko a ted mam dilema, zda ji mam poridit, kdyz by se znovu opakovalo :roll:

• načítám...
7611
19.9.21 19:33

@Peťulka39 já ji pořídím až v době, kdy bych ji opravdu potřebovala. Tohle je zrovna druh zboží, které když bude třeba, tak na Alze nebo Mallu objednám a ještě ten den to můžu mít. Nechci zbytečně kupovat něco, co bych třeba nevyuzila

• načítám...
6706
19.9.21 19:39

@Peťulka39 pokud bude potřeba koupím pak, přes internet, v lékárně nebo v obchodě, dopředu bych nekupovala :kytka:

• načítám...
3961
19.9.21 20:14

@Peťulka39 Ahoj, zdravim :mavam: Oni se ty terminy jeste pekne pomichaj :) Ja mam 19.12. a zas doufam, ze to budu mit pekne za sebou a “v klidu” uz budem na Stedry den doma. Mam doma pětileťáka, tak at mame uz Vanoce ve ctyrech :)

• načítám...
1479
19.9.21 20:16

@kambalaka Já mám od druhého trimestru mega výtok. Dožluta, bez zápachu, bez svědění. Říkala jsem doktorovi a ten mi napsal Macmiror. Po využívání to pokračovalo a čím jsem dál, tím je výtoku víc :zed: Kdyby to byl zánět, musela bych se svěděním zbláznit za tu dobu. Ale je to jinak úplně ok, tak už to neřeším. Ale bez intimek fungovat nemůžu :zed:

• načítám...
3961
19.9.21 20:57

Ja teda predem nic moc neporizuju - sterilizator, odsavacku.. az podle situace. Prvniho jsem dlouho jen kojila, pak byla lahvicka na dokrmovani a tu jsem obycejne vyvářela.. Odsavacku jsem nepotrebovala.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100