Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Asiina Ten z Dm je takový tekutější a líp se nanáší. Na obalu je psaný i mandlový olej, tak v tom z DM bude asi ještě něco navíc
Holky, mám dotaz přemýšlím nad sterilizátorem asi parním klasickým něco jako je od Avent- Phillips, ale ne do mikrovlnky. Budete některá taky kupovat nebo máte s tím zkušenost již? U syna jsem používala od NUK mycí prostředek na lahvičky atd a pak používala sterilizační tablety Milton, ale pořád mít misku s vodou a tak to nechci mít v kuchyni, přeci jenom člověk vaří atd, ale ten sterilizátor je pro mě lepší. Prosím o info. děkuji.
Ahoj maminky, moc Vas zdravim.Rada bych se k Vam pridala.TP mam stanoveny na 28.12.2021.
![]()
@Peťulka39 zdravím te
a vítej mezi námi. Já asi budu jako úplně poslední, termín porodu mám 30.12. ![]()
@kambalaka
,no jsem zvedava, jaky termin nakonec bude
,rada bych si dala jeste salatek a rybu a pak muzu vyrazit
🙏🏼…necetla jsem diskusi zpetne, tak o Vas nic nevim🤦🏽♀️
Holky, mám dotaz jako prvorodicka. Je mi jasne, ze nějaký tehotensky výtok je úplně normální. Já většinou nosila černé kalhotky, tak jsem barvu nijak neřešila, ale poslední dobou nosím bílé a intimku a všimla jsem si, že výtok je dožluta. Nijak nezapáchá ani nesvědí, žádné problémy nemám, ale myslela jsem, že je normální jen ten bílý, nějaké zkušenosti/rady?
@kambalaka píše:
Holky, mám dotaz jako prvorodicka. Je mi jasne, ze nějaký tehotensky výtok je úplně normální. Já většinou nosila černé kalhotky, tak jsem barvu nijak neřešila, ale poslední dobou nosím bílé a intimku a všimla jsem si, že výtok je dožluta. Nijak nezapáchá ani nesvědí, žádné problémy nemám, ale myslela jsem, že je normální jen ten bílý, nějaké zkušenosti/rady?
Ahoj,
já měla před několika týdny taky žlutý výtok, bez dalších obtíží a byl z toho zánět. Takže bych možná radši zašla k doktorce.
Holky, porizujete si odsavacku? Ja u prvniho trpela zanetem prsou v sestinedeli i pozdeji, nebot mi mala nestihala odpit mleko a ted mam dilema, zda ji mam poridit, kdyz by se znovu opakovalo ![]()
@Peťulka39 já ji pořídím až v době, kdy bych ji opravdu potřebovala. Tohle je zrovna druh zboží, které když bude třeba, tak na Alze nebo Mallu objednám a ještě ten den to můžu mít. Nechci zbytečně kupovat něco, co bych třeba nevyuzila
@Peťulka39 pokud bude potřeba koupím pak, přes internet, v lékárně nebo v obchodě, dopředu bych nekupovala ![]()
@Peťulka39 Ahoj, zdravim
Oni se ty terminy jeste pekne pomichaj
Ja mam 19.12. a zas doufam, ze to budu mit pekne za sebou a “v klidu” uz budem na Stedry den doma. Mam doma pětileťáka, tak at mame uz Vanoce ve ctyrech ![]()
@kambalaka Já mám od druhého trimestru mega výtok. Dožluta, bez zápachu, bez svědění. Říkala jsem doktorovi a ten mi napsal Macmiror. Po využívání to pokračovalo a čím jsem dál, tím je výtoku víc
Kdyby to byl zánět, musela bych se svěděním zbláznit za tu dobu. Ale je to jinak úplně ok, tak už to neřeším. Ale bez intimek fungovat nemůžu ![]()
Ja teda predem nic moc neporizuju - sterilizator, odsavacku.. az podle situace. Prvniho jsem dlouho jen kojila, pak byla lahvicka na dokrmovani a tu jsem obycejne vyvářela.. Odsavacku jsem nepotrebovala.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat