Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Denča96 To je dobre, ze jsi jela. Zbytecny to nebylo. Ale ten klidovy rezim si umim predstavit ![]()
@kambalaka normálně jsme mohly jít na záchod když jsme potřebovaly
pít čistou vodu jsme taky mohly, jak jsme potřebovaly ![]()
@Denča96 Já jsem teď 28+3 A pro poslední kontrole 31.8 jsem byla 26+3 A malej měl odhad 1019g. Ve čtvrtek jdu zase na kontrolu teď mne chce vidět častěji..
@Zdeňka28 já jdu na kontrolu teď v pátek, musím ještě vydržet snad mi moje Dr řekne více než na té pohotovosti, ale urco si od ní nechám napsat magnosolv, dostala jsem sáček na noc od nich a je to lepší.
@motivi no tak já doufám, ze tam nějaký bude, mam žádanku do Lab In na Kladno. Jsem pražská, ale v Praze bohužel Lab In není
a ten Lab na Kladne je takovej… no… naposledy tam na moje tenké žilky vzali snad tu nejtlustsi jehlu a ještě 4 dny po tom mě bolela ruka 🙈
No ja jsem dnes 27+2 a brisko vypada takhle😂 Citim se jak balon😅
Zitra me ceka test na cukrovku tak jsem zvedava jak to zvladnu. Nekdo rika ze je to uplne v pohode a nekdo zas ze z toho zvracel😂
A ve ctvrtek me ceka kontrola u moji doktorky. Beru ted jeste porad 2× denne ten utrogestan tak jsem zvedava jestli to budu mit az do konce nebo jak.
Kazdopadne jsem ted asi i rada ze si me tam nakonec ty 2 tydny nechali. Mam narizeny setrici, klidovy rezim a musim rict ze jen tak lezet doma u televize je fakt peklo😂
@kambalaka tak snad to bude dobrý 🙋♀️Já byla před 10 dny a doteď mám modraka na ruce 🤷♀️ 😃
Mne zrovna prisel ten test na cukrovku v pohode. Tý tekutiny je trochu, spatne mi po tom nebylo a dve hodiny jsem si mohla v klidu cist, coz je pro me s petiletym ditetem za odmenu ![]()
Mám takový intimní dotaz, jelikož jsem těhotná poprvé, nemám s tím vůbec zkušenosti. Během těhotenství mi hodně ztmavly bradavky a dvorce a zvetsily se. Nicméně poslední dobou se mi bradavky začaly drolit. Vždy večer před sprchou na to koukám, po vydrolení těch tmavých kousků z bradavek mi tam zůstane růžová kůžička. Nijak to nebolí, jen vůbec tohle nechápu, nějaké zkušenosti s tímto?
Holky, první odběr mám za sebou a teď budu čekat. Heledte, mně ten nápoj chutnal 🙂 dali mi vybrat jestli pomeranč, limetka nebo višeň, tak jsem sáhla po limetce a dobrý. No a teď tu čekat 🙈
@kambalaka mám to samé, jen v bílém jak kdyby se mi loupala kůže ![]()
@kambalaka Dobry, tak nejsem jedinej magor komu ta glukoza nevadi ![]()
Ja asi umru na rymu
Syn neco pritahnul ze skolky, tak jsem ted zahlenena od hlavy k pate, zkousim vsemozny babsky rady, ale bez poradnejch leku je to teda peklo
Uz tak spim posledni dobou blbe a na dnesek jsem nespala skoro vubec..
No ja budu muset na tu cukrovku jeste pristi tyden. Vzali mi krev, cekala jsem tam 45min na vysledky a prej to bylo docela vysoky. Takze musim omezit ovoce, sladke atd a snad to pry pomuze.. Tyjo to by mi jeste chybelo
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat