TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
1.6.21 17:52

@Sissela já jsem v 10tt, nevolnosti stále odpoledne a večer, ale taky nezvracim. Pomáhá mi hodně studené ovoce z ledničky, kefíry, jogurty. Jsem ale stále hodně unavená. Dopoledne to ještě jde, ale přijdu s práce a vzdycky tak na 2 hodinky usnu. Doma nejsem schopná vůbec nic udělat, není na to síla. Snad to už brzy přejde. V sobotu jdu na kontrolu, to budu přelom 10 a 11tt a gyndaři mi řekl, ze když bude vse ok, dá mi už tehotenskou prukazku 🙂

• načítám...
262
3.6.21 21:39

Ahoj holky, dnes den totálně na… :,( Začala jsem špinit, tak jsem utíkala na pohotovost a tam mi udělali vnitřní utz, kde vše bylo v pořádku a když mě vzal na utz přes bříško, tak se mu nelíbila hlavička, prý má podezření, že miminku chybí lebeční kryt, Dal mi doporučení na genetiku. Chtěla bych se zeptat, stalo se některé z Vás že by se dr spletl? Nejde mi do hlavy, že by můj gyndař na to nepřišel dříve. :,( Mám hrozný strach, o miminko přijít nechci :,(

• načítám...
1479
4.6.21 08:29

@Vallantha Ahojky, kamarádce řekli, že mimčo nemá nožičku. Samozřejmě se narodilo a má všechny končetiny.. Pro tyto případy je určitě fajn, že tě poslali někam, kde tomu víc rozumí. Nevím, jaký ti tam dali termín, ale zkus je přemluvit, ať tě vezmou treba hned, že jsi vyděšená..

• načítám...
182
4.6.21 09:33

@Vallantha to mě moc mrzí, pevně budu věřit a doufat že nakonec vše dopadne v nejlepším pořádku :hug: :andel:

• načítám...
468
4.6.21 09:43

@Vallantha držím palce ať je vše v pořádku. Známou tohle posílali na spec. pracoviště kvůli podezření na srdeční vadu a nastesti se to nepotvrdilo. Tak doufám, že to bude i vás případ :srdce:

• načítám...
5
4.6.21 18:27

@Vallantha
Taky přeji ať vše dobře dopadne, snad se mýlili. Hlavně se snaž být v klidu.
Já jsem momentálně v nemocnici, taky jsem spinila (už po druhe) a mám tam tentokrát hematom. Již 3.den na kapakách, zítra pokud bude Ultrazvuk ok tak by mě měli pustit.

• načítám...
182
4.6.21 18:49

@Nicole100 to mě mrzí, budu držet palce, já mám posledn8 dobou stavy že se cítím uplně netěhotně tak doufam ze bude v pondeli na KO vse v poradku, mam takovy vnitrni spatny pocit a nwmuzu se ho zbavit 😔

• načítám...
105
5.6.21 10:13

@Vallantha Ahoj, to mě moc mrzí. Jaký jsi týden? Určitě bych zkusila urgovat genetiku co nejdřív, pokud by nebyl termín, zkusila bych se objednat na velký utz jako samoplatce. Záleží, z jakého jsi města, ale v pražském gennetu jsou dle mých zkušeností opravdu ochotni. Přeci jen tam mají nesrovnatelně lepší ultrazvuk. Držím moc palce. My máme taky nervy - riziko Trizomie 18 v šedé zóně a už mám za sebou neinvazivní geneticky test. Věřím, že i u vás i u nás to dopadne dobře :kytka:

• načítám...
262
5.6.21 11:03

@MadameBovary ahoj, začala jsem 12 týden :(
na genetiku mě naštěstí vzali co nejdříve, takže mě čeká v pondělí ráno, mám z toho strašný strach. Ještě mi můj gyndař domluvil vyšetření u pana doktora Rubeše (netuším jestli z vás někdo zná, ale je dost známý). Snažili jsme se tak dlouho a dopadne to takhle, s tím se nedokážu smířit. :,( Dala bych cokoli za to bay bylo vše v pořádku, nikomu nepřeju ty pocity co právě prožívám, mám pocit, že jsem jako žena selhala :,(

• načítám...
105
5.6.21 11:12

@Vallantha Já ti rozumím, mám za sebou 2 ZT, takže o pocitech selhání něco vím a vím, jak se cítíš. Pokus se tomu nepodlehnout, nějak se zabavit. Naštěstí máš termín tě genetiky brzy, s dcerou jsem čekala 4 týdny. Rubeše neznám, ale určitě je to odborník a hlavně jde o lepší utz.

• načítám...
7611
5.6.21 17:45

Holky, já jsem asi trhlá, ale vyzná se někdo v určení pohlaví podle pohlavního hrbolku?
Potrebuju radu, to dole na mé fotce jsou nožičky nebo pindík? 😁 končím desátý týden, je možné, že by to už bylo vidět?

• načítám...
1479
5.6.21 17:53

@kambalaka Ahojky, řekla bych, že v 10t je ještě brzy na určení pohlaví i podle hrbolku. Taky se mi zdálo, že něco vidím na uktrazvuku 11+3 (viděla jsem holčičí hrbolek) no a na screeningu doktor řekl celkem jasně kluk :P

• načítám...
812
5.6.21 19:12

@kambalaka to jsou určitě jen nozicky takto brzy pohlaví neurcite

• načítám...
79
6.6.21 14:20

1 trimestrialni sreeneng

Chtěla jsem se zeptat, ve čtvrtek mě čeká screening a manžel chce být u toho, ale zaměstnavatel je v práci netestuje, testují se sami a píší si čestné prohlášení. Bude to stačit? Nebo je možnost si test udělat před vyšetřením a předložit? Má někdo zkušenost?

• načítám...
942
6.6.21 17:13

@musipe my mít test nemuseli. U nás stačil respik

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky