Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sandruška21 Mě (jsem tu nová). Taky jsem nervózní. S dcerou mi vysla blbě krev, takže teď to čekám taky. Držím palce
Jeee holky tak to pak hned dejte vědět jak jste dopadli. Moc vám držím palce ![]()
Tak holky jak jste dopadli?
U nás vesměs dobrý, hodnoty na trizomie super, ale já teda mám vysoký riziko preeklampsie 🙈 🙈 takže až do 34tt musím zobat prášky. Tp se mi posunul na 2.12. ale myslím že to půjde dřív. Pohlaví nám neodhadli asi nebylo nic moc vidět.
15.6. jdu ke svému gyndari tak třeba on tam něco pozná
@Sandruška21 Moooc gratuluju! To je dobře! Ve kterém teď ses podle ms a ve kterém podle ultrazvuku? Braly ti odběry dneska nebo si na ně šla drive?
@11Deni11 odběry sem měla minulý týden v pondělí. Dle dnešního ultrazvuku jsem 12+6 a dle ms 12+3
Jen mám teda z tý preeklampsie stazenej zadek trochu.
@Sandruška21 děkuju moc… Měj stažený zadek… To bude cajk uvidíš. Pozobes si pár pipuli a bude dobře… 🤗 Dr říkala, že pokud se to podchyti včas tak je to v poho.
@Sandruška21 jsem ráda, že je vše v rámci možností v pořádku. 😊
I ta preeklampsie bude v pohodě, uvidíš. 🙂
@zuupe snad ano mám riziko 1:54, tak si hold budu zobat prášky a uvidíme pak na druhým screeningu jestli to nevyjde třeba lip nebo tak
Mě čeká screening zítra, také už začínám být nervózní. Moc na nevolnosti netrpím a od včerejška mi je špatně od žaludku, tak to přisuzuji nervozitě. ![]()
Já byla na screeningu rano, vse mame dobre, mimco pekne spolupracovalo a tak se pani doktorka ptala, jestli ma zkouset zjistovat pohlavi a vypada to na kluka
no a termin se mi zmenil z 8.12. na 3.12. ![]()
Ahoj holky, tak u nás utz v pořádku (nosní kustka a projasnění ok), ale hodnoty krve nízké. Jsou to takřka naprosto stejně hodnoty jako u dcery. S tím, že s celkovými čísly samozřejmě zahýbal věk (37). Takže mě stejně čeká genetika a pokud bude třeba, tak i odběr plodovky. Ty čísla zas tak hrozný nejsou, ale i tak má člověk strach, to je jasný. Všem, co je zítra čeká screening, držím palce ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat