Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@beneskat ahoj, já měla taky preemklapsii, tak by jsme si mohli pokecat, podělit se o zkušenosti, kdyby jsi chtěla
Holky, resite/trapi vas paleni zahy? Ja uz nevim, co s tim.. cokoliv snim, hned to prijde. Jim malicke porce a stejne to nepomaha. Staci jedno sousto ![]()
Jo a chtela bych rict, ze nejhorsi ranni nevolnost mi zacina pravidelne v 5 odpoledne
aspon, ze to vychazi po praci ![]()
Tak s nevolností ani pálením žáhy naštěstí trápení nemám
snad to nepřijde později…ale teda prsa mě bolí už od začátku, co měla přijít ms, občas je to v noci zážitek, že nevím, jak si lehnout, aby nikde netlačila
no doufám, že se to ve 2.trimestru zlepší
a mívám pořád hlad, snad skoro každou hodinu ![]()
Dekuji za reakce holky a neni tady nahodou nejaka z Mlade Boleslavi? ![]()
@Marrulie tam sem dříve bydlela a jezdím tam do práce teď sem.od Poděbrad
@Nickmenenapadl píše:
To je krásná čárka!! Moc gratuluju![]()
Tak doufám, že bude vše v pořádku a budu mít kámošku na kočárkování
Pevně doufám!
ale v té době budu mít k tomu ještě první dítě rok a cca sedm měsíců, tak jsem na sebe faaakt zvědavá, jestli se někam dostanu, ač na Zličin to mam autem 7minut
(teda ne, že bych řídila
)
@Mimisek135 píše:
@beneskat ahoj, já měla taky preemklapsii, tak by jsme si mohli pokecat, podělit se o zkušenosti, kdyby jsi chtěla
Ahoj, klidně můžeme
nehodlám nic podcenit, mám doma tlakoměr a budu si to sledovat sama. Mně na to totiž přišli v podstatě až po porodu, a ani jim nebylo divné, že poslední týden chodím do porodnice brečet, ať mě vyvolají, protože třikrát denně přicházím o zrak na cca hodinu.. ale ne, já měla tlak 185/85 a tabulkově je preeklampsie až nad 90
a že normálně mám 90/60 už nikoho nezajímalo
no taky si po porodu pěkně máknuli. Ale to tu radši vypisovat nebudu, nebudu vás strašit ![]()
Ahoj, dnes jsem objevila na testu dvě čárky. TP vychází na 11.12. Je to druhé těhotenství. Už mám doma 2,5 leteho chlapečka. Je mi 32.
@vendisek23
… mno jo ale az budou mimisci tak to asi moc na kocarkovani nebude
koukala jsem ze uz mas 2 deti tak to budes mit pomocniky ![]()
@beneskat ja mela slabsi preklamsii v prvnim tehu, ale chodila jsem pak na akupunkturu a ta mi to srovnala. Trochu se toho desim ze bych ji ted mohla mit znovu
.
Co se deje když zjisti pozdě? Klidně do sz jestli nechceš strašit.
A chce se ti.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat