TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
136
9.4.21 13:13

@beneskat ahoj, já měla taky preemklapsii, tak by jsme si mohli pokecat, podělit se o zkušenosti, kdyby jsi chtěla

• načítám...
53
9.4.21 13:49

Holky, resite/trapi vas paleni zahy? Ja uz nevim, co s tim.. cokoliv snim, hned to prijde. Jim malicke porce a stejne to nepomaha. Staci jedno sousto :D
Jo a chtela bych rict, ze nejhorsi ranni nevolnost mi zacina pravidelne v 5 odpoledne :D aspon, ze to vychazi po praci :D

• načítám...
63
9.4.21 13:54

Tak s nevolností ani pálením žáhy naštěstí trápení nemám :D snad to nepřijde později…ale teda prsa mě bolí už od začátku, co měla přijít ms, občas je to v noci zážitek, že nevím, jak si lehnout, aby nikde netlačila :nevim: no doufám, že se to ve 2.trimestru zlepší :lol: a mívám pořád hlad, snad skoro každou hodinu 8o

• načítám...
100
9.4.21 13:55

Dekuji za reakce holky a neni tady nahodou nejaka z Mlade Boleslavi? :mavam:

• načítám...
942
9.4.21 14:09

@Marrulie tam sem dříve bydlela a jezdím tam do práce teď sem.od Poděbrad

• načítám...
239
9.4.21 14:10

@Hannninko pomáhalo mi Renie cucaci tabletky, můžeš to neomezene ;)

• načítám...
225
9.4.21 14:11

@Marrulie já ☺️️

• načítám...
652
9.4.21 15:08
@Nickmenenapadl píše:
To je krásná čárka!! Moc gratuluju :kytka: :srdce:
Tak doufám, že bude vše v pořádku a budu mít kámošku na kočárkování :mrgreen:

Pevně doufám! :D ale v té době budu mít k tomu ještě první dítě rok a cca sedm měsíců, tak jsem na sebe faaakt zvědavá, jestli se někam dostanu, ač na Zličin to mam autem 7minut :-D (teda ne, že bych řídila :mrgreen: )

• načítám...
652
9.4.21 15:13
@Mimisek135 píše:
@beneskat ahoj, já měla taky preemklapsii, tak by jsme si mohli pokecat, podělit se o zkušenosti, kdyby jsi chtěla

Ahoj, klidně můžeme :-) nehodlám nic podcenit, mám doma tlakoměr a budu si to sledovat sama. Mně na to totiž přišli v podstatě až po porodu, a ani jim nebylo divné, že poslední týden chodím do porodnice brečet, ať mě vyvolají, protože třikrát denně přicházím o zrak na cca hodinu.. ale ne, já měla tlak 185/85 a tabulkově je preeklampsie až nad 90 :roll: a že normálně mám 90/60 už nikoho nezajímalo :lol: no taky si po porodu pěkně máknuli. Ale to tu radši vypisovat nebudu, nebudu vás strašit :lol:

• načítám...
99
9.4.21 16:02

@Marrulie já tam jen projektuju čistírnu lakovny v automobilce :-D

• načítám...
468
9.4.21 16:20

Tak já se taky přidám

Ahoj, dnes jsem objevila na testu dvě čárky. TP vychází na 11.12. Je to druhé těhotenství. Už mám doma 2,5 leteho chlapečka. Je mi 32.

• načítám...
239
9.4.21 16:21

@dydalo moooc gratuluji, taky krásné datum. 🍀 🙂

• načítám...
100
9.4.21 16:25

@vendisek23 :mrgreen:… mno jo ale az budou mimisci tak to asi moc na kocarkovani nebude :)) koukala jsem ze uz mas 2 deti tak to budes mit pomocniky :palec:

• načítám...
100
9.4.21 16:30

@beneskat ja mela slabsi preklamsii v prvnim tehu, ale chodila jsem pak na akupunkturu a ta mi to srovnala. Trochu se toho desim ze bych ji ted mohla mit znovu :roll:.

Co se deje když zjisti pozdě? Klidně do sz jestli nechceš strašit. :jazyk: A chce se ti.

• načítám...
100
9.4.21 16:31

@vendisek23 ja se teprve do Bolky prestehuju, od zari priblizne.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100