Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, vy mě děsíte. 😁 Ta nevědomost jestli se tam dole něco děje nebo ne je šílená. 🤦♀️
Kontrola až za 12 dní. 😄
@zuupe Vidím, že nejsem sama blázen, kdo počítá dny do kontroly
Já ještě 9dní
A to by si člověk řekl, že 4.těhotenství (ve skutečnosti 5.) má člověk na háku a ono kulový
bojím se stejně jak poprvé, podruhé atd.
![]()
@Reňullka @zuupe nejste jediný, včera sem z jedny přišla a už počítám dny do druhé 🤣 🤣 🤣
Jinak já mám bolesti jak kdy. Někdy to fakt tlačí někdy píchá, nekdy to píchne když vstanu treba…
Připadám si hlavně jak přejetá parním válcem.
Teď mám dva týdny po sobě odpolední v práci tak je to příjemnější než brzké vstávání
Tak holky ja vám závidím. Já se hrozně bála objednat nějak brzo ať na tom ultrazvuku je něco vidět a taky jsem to objednání odkládala, ze strachu, že přijde opožděná md. No teď jsem se objednávala a rozhodla se objednat až na 22.4. To bych správně měla být 7+2 tak doufám, že bude vše v pohodě a rychle to uteče.
Vy máte všechny ty kontroly za pár
já jsem objednaná až na 29.4. a to budu 8+1 ![]()
Od pondělí se zase otevírají některé obchody, takže zase nástup do práce a hrozím se těch dvanáctek. Odpoledne jsem většinou spací, tak jsem zvědavá jestli budu odpadat nebo jestli se to v práci zlepší.
Chtěla jsem se zeptat, jak jste na tom s kávou? Úplně jste přestaly pít kafe nebo jste ho jen omezily???
@Felixka to máš trpělivost. Aspoň už v tom devátým týdnu uvidí lékař vše co je potřeba a nebudeš se až tak stresovat. Jinak já kafe nepila nikdy, ale ujížděla jsem na cola zero, což je opravdu velký sajrajt. No hned po zjištění jsem colu vyhodila a teď piju jen perlivou vodu ![]()
@Felixka Já jdu také až 8+0
Kávu piju 1 denně. Omezila jsem ji. Snad je to OK ![]()
No já si ještě udělala poslední test, co jsem měla doma! 😄 😄
Tak tady máte srovnání prvního testu a teď. 😂
Kontrola daleko a v práci mě akorát stresují! 🙄
Jinak kafe jsem pila denně, teď už nepiju vůbec. 🙂
@Felixka já jsem šla s kávou z 5-6 na 1 a trpím, asi zkusím bezkofeinovou. Jen si nejsem jistá, jestli to není ještě větší sajrajt… takže piju vodu a čaj.
@Felixka já si dám občas ráno ale já piju curipindu. Jedna lžička kafe a pul na pul s mlíkem 🤣
Jinak holky, já to mám teď v práci šílený.
Absolutně nejsou schopni mi vyhovět, takže přemýšlím, že se jim tam na to vyprdnu.
Navíc tahám těžké věci, což bych teď taky neměla.
Chtěla jsem to vydržet co nejdéle, ale dnes jsem měla z jejich chování zase na krajíčku. 🙄 🤔
@Anonymní píše:
Já mam pro změnu v terminu ms 28 DC obě čárky stejně silné ale ducha jsem našla už několik dní před MS ovulace musela být dřív a termín jsem dělala dnes ale koukám že jako jediná asi až tak pozdě na 8-9 týden
Ja jdu take az 9. tyden driv jsem nechtela ![]()
Já normálně piju tak 4 silné denně z automatického kávovaru, teď si dělám tu nejslabší, co jde a piju max. 2 denně, ale jsou to muka, normálně bych si kávu dala, ale minulé těhotenství jsem brala prášky na tlak, riziko preemklapsie a vyvolávaný porod kvůli tomu, to už zažít nechci, tak se snažím s kávou krotit, jinak mimču si myslím, pokud nepiješ smrťáky neublížíš…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat