Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@annarm Já jsem po potratech, tak mi taky doporučili jít na endokrinologii hned, jak zjistím těhotenství.. Byla jsem minulý týden, dnes jsem si volala pro výsledky a už mám v sobě i první prášekPrý hodnoty OK pro netěhotnou, ale v těhotenství to nestačí
tohle je taky věda no. Fakt mě nenapadlo, že by to mohl být problém, když ani v rodině nikdo na toto netrpí. Co už, aspoň, že jsme pod kontrolou.
No holčiny mě podle PM vychází termín na 29.11. Jenže vim, že mam ovulaci dýl, tudíž budu mít termín v prosinci a u nás se řeší termín pouze podle UZ, protože je nejpřesnější
jinak první trimestr jsem v prvním těhu brala femibion a teď také kvůli kyselině listové a pak už nic ![]()
Tak holky dnes jsem byla na test hcg z krve a výsledek je 2178 jednotek v krvi.
Předtím jsem tam byla 31.3. a výsledek byl jen 111 jednotek, tak nevím jestli se nestal nějaký omyl? Vím, že se má HCG zdvojnásobit každých 48h, moje hcg se ale skoro ztrojnásobilo každých 48h
tak teda nevím jestli je to normální nebo udělali v laboratoři někde chybu?
Ahoj holky, můžu se přidat? Zatím anonymně kvůli předešlym neúspěchů v 9 a 21 TT, doufám že teď to do třetice všeho dobreho všechno klapne. Termín vychází podle ovulace na 11.12, podle ms až někdy po 15.12 ale to mi nesedí pozitivní test jsem měla už týden před termínem MS a dnes už jsou obě čárky stejně silné. Na kontrolu jdu až 3.5.
jinak nám přeju ať nám to všem vyjde ![]()
Holky, mám na vás dotaz. Dnes kolem oběda jsem si dělala test, 5.den po termínu M/S. Test má druhou čárku slabší a stále mě bolí v podbřišku. Měly jste to taky tak? Omlouvám se za blbé dotaz, ale jsem z toho překvapená ![]()
Ovulace mohla být později, takže to možné určitě je 😁 zopakuj test ráno z ranní moče čárka bude určitě silnejsi
@Nickmenenapadl Za mě si myslím, že to máš úplně v pohodě
To rozpětí je tam opravdu velké. Někdo dosáhne maxima 25tis. a někdo 250tis. a oboje je v pořádku. Někdo má ty skoky menší a někdo větší ![]()
@Anonymní píše:
@Nickmenenapadl Za mě si myslím, že to máš úplně v pohoděTo rozpětí je tam opravdu velké. Někdo dosáhne maxima 25tis. a někdo 250tis. a oboje je v pořádku. Někdo má ty skoky menší a někdo větší
Doufám, že máš pravdu. Já jen, že všude píšou jak se má to HCG co dva zdvojnásobit, a moje opravdu narostlo nějak rychle. Tak uvidíme ![]()
@Nickmenenapadl Určitě je vše v pořádku
Ale samozřejmě nejjednoznačnější důkaz o prosperitě těhotenství je hlavně ultrazvuk a tlukot srdíčka ![]()
@Anonymní píše:
@Nickmenenapadl Určitě je vše v pořádkuAle samozřejmě nejjednoznačnější důkaz o prosperitě těhotenství je hlavně ultrazvuk a tlukot srdíčka
Děkuju za uklidnění
no na ten ultrazvuk se chystám až budu 6+0 nebo 7+0. Teď jsem teprv 5+0 tak chci ještě ten týden/ dva počkat
Tak já jdu na kontrolu 20.dubna, to budu 6+6, tak snad už bude vidět i srdíčko, už aby to bylo…
Kdy po pozitivním testu jste se objednávaly k lékaři? Nechci vypadat jak nedočkavá husa 😊 četla jsem, že ideální je prohlídka 5-6týden…
@Karla1987 já se tedy objednala až na 8-9 týden 3.5 mám termín myslím že je to akorát jen to čekání je trochu o nervy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat