TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
44
6.4.21 14:59
@Anonymní píše:
@annarm Já jsem po potratech, tak mi taky doporučili jít na endokrinologii hned, jak zjistím těhotenství.. Byla jsem minulý týden, dnes jsem si volala pro výsledky a už mám v sobě i první prášek :zed: Prý hodnoty OK pro netěhotnou, ale v těhotenství to nestačí :nevim:

tohle je taky věda no. Fakt mě nenapadlo, že by to mohl být problém, když ani v rodině nikdo na toto netrpí. Co už, aspoň, že jsme pod kontrolou.

• načítám...
69
6.4.21 15:14

Ahojte, můžu se přidat? :mavam:

• načítám...
36
6.4.21 16:18

No holčiny mě podle PM vychází termín na 29.11. Jenže vim, že mam ovulaci dýl, tudíž budu mít termín v prosinci a u nás se řeší termín pouze podle UZ, protože je nejpřesnější ;) jinak první trimestr jsem v prvním těhu brala femibion a teď také kvůli kyselině listové a pak už nic :palec:

• načítám...
500
6.4.21 16:25

Tak holky dnes jsem byla na test hcg z krve a výsledek je 2178 jednotek v krvi.
Předtím jsem tam byla 31.3. a výsledek byl jen 111 jednotek, tak nevím jestli se nestal nějaký omyl? Vím, že se má HCG zdvojnásobit každých 48h, moje hcg se ale skoro ztrojnásobilo každých 48h :mrgreen: tak teda nevím jestli je to normální nebo udělali v laboratoři někde chybu?

• načítám...
Anonymní
6.4.21 16:36

Ahoj holky, můžu se přidat? Zatím anonymně kvůli předešlym neúspěchů v 9 a 21 TT, doufám že teď to do třetice všeho dobreho všechno klapne. Termín vychází podle ovulace na 11.12, podle ms až někdy po 15.12 ale to mi nesedí pozitivní test jsem měla už týden před termínem MS a dnes už jsou obě čárky stejně silné. Na kontrolu jdu až 3.5. :D jinak nám přeju ať nám to všem vyjde :srdce:

• Upravit
69
6.4.21 16:41

Holky, mám na vás dotaz. Dnes kolem oběda jsem si dělala test, 5.den po termínu M/S. Test má druhou čárku slabší a stále mě bolí v podbřišku. Měly jste to taky tak? Omlouvám se za blbé dotaz, ale jsem z toho překvapená :)

• načítám...
Anonymní
6.4.21 16:46

Ovulace mohla být později, takže to možné určitě je 😁 zopakuj test ráno z ranní moče čárka bude určitě silnejsi

• Upravit
Anonymní
6.4.21 17:05

@Nickmenenapadl Za mě si myslím, že to máš úplně v pohodě :palec: To rozpětí je tam opravdu velké. Někdo dosáhne maxima 25tis. a někdo 250tis. a oboje je v pořádku. Někdo má ty skoky menší a někdo větší :nevim:

• Upravit
500
6.4.21 17:11
@Anonymní píše:
@Nickmenenapadl Za mě si myslím, že to máš úplně v pohodě :palec: To rozpětí je tam opravdu velké. Někdo dosáhne maxima 25tis. a někdo 250tis. a oboje je v pořádku. Někdo má ty skoky menší a někdo větší :nevim:

Doufám, že máš pravdu. Já jen, že všude píšou jak se má to HCG co dva zdvojnásobit, a moje opravdu narostlo nějak rychle. Tak uvidíme :kytka:

• načítám...
Anonymní
6.4.21 17:20

@Nickmenenapadl Určitě je vše v pořádku :) Ale samozřejmě nejjednoznačnější důkaz o prosperitě těhotenství je hlavně ultrazvuk a tlukot srdíčka :srdce:

• Upravit
500
6.4.21 17:29
@Anonymní píše:
@Nickmenenapadl Určitě je vše v pořádku :) Ale samozřejmě nejjednoznačnější důkaz o prosperitě těhotenství je hlavně ultrazvuk a tlukot srdíčka :srdce:

Děkuju za uklidnění :kytka: no na ten ultrazvuk se chystám až budu 6+0 nebo 7+0. Teď jsem teprv 5+0 tak chci ještě ten týden/ dva počkat

• načítám...
136
6.4.21 17:32

Tak já jdu na kontrolu 20.dubna, to budu 6+6, tak snad už bude vidět i srdíčko, už aby to bylo…

• načítám...
69
6.4.21 17:39

Kdy po pozitivním testu jste se objednávaly k lékaři? Nechci vypadat jak nedočkavá husa 😊 četla jsem, že ideální je prohlídka 5-6týden…

• načítám...
69
6.4.21 17:40

Ta druhá čárka je sotva vidět :nevim:

• načítám...
Anonymní
6.4.21 17:43

@Karla1987 já se tedy objednala až na 8-9 týden 3.5 mám termín myslím že je to akorát jen to čekání je trochu o nervy :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100