Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já jsem teprve 4+6 tt, dnes budu volat doktorce a domluvím se, kdy přijít, minule jsem byla 6+0 na prvním ultrazvuku, tak uvidím, kdy mě pozve teď. Jinak musím říct, že cítím, že tentokrát mi dá to těhotenství zabrat, už 3 dny je mi zle, chce se mi zvracet, ale nejde to a večer hrozná únava. To jsem s dcerou měla až tak 2-3 měsíc a to jsem chodila do práce, teď jsem doma.
@vendisek23 píše:
@beneskat Husinec - Řež
Ahaa, haha
omluv mou neznalost ![]()
@Margitta jupí další Zličín
vítej ![]()
Jinak já mám termín 12.12., a kontrola v nedohlednu, zatím počkám na sileni těch slabočárek ![]()
@Reňullka já to od začátku beru podle poslední ms. 😁 Ale podle ovulace, kterou si nejsem jistá na 100% se mi termín posouvá na 6.12. A tím pádem dnes teprve 5+1 😄
Ještě že jdu na kontrolu až za 2 týdny. Pak se to stejně rozhodí. 😁
Já jsem dnes teprve 4 + 5 tt, tak si k doktorce zavolám asi až příští týden ![]()
jinak mám tedy pěkné tlaky do prsou ![]()
Holky, berete nějaké speciální vitamíny? ![]()
Mám jen listovku, tak jestli k tomu ještě něco pořídit…
@Lenyjuli píše:
@Hannninko Ja si zavolám k lékaři ve ctvrtek, nechci tam chodit zbytecne brzo, nyní jsem v 6. Tydnu, Takze uvidim zda me objedná na 7. Tyden nebo az na osmi.
Já si volala k Dr hned jak jsem to nedostala a měla dvě čárky. Dr mě objednal na 6. Týden. už bude vidět srdicko..
@Lenyjuli píše:
@Hannninko Ja si zavolám k lékaři ve ctvrtek, nechci tam chodit zbytecne brzo, nyní jsem v 6. Tydnu, Takze uvidim zda me objedná na 7. Tyden nebo az na osmi.
Já si volala k Dr hned jak jsem to nedostala a měla dvě čárky. Dr mě objednal na 6. Týden. už bude vidět srdicko..
@Limetka2021 Mě se třeba u všech těhotenství doktoři řídili podle poslední ms a termín podle ultrazvuku neřešili
Ať už moje dr nebo na pohotovostech
![]()
@lenule1982 vyměnila jsem femibion za pregnafolin - to samé ale od dr. Max ale levnější.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat