TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
4.4.21 20:49

@Reňullka Jejda, tak to je nepříjemné :( Já to teda zatím zvládám bez zvracení. Ráno je mi skvěle a po obědě se to začíná zhoršovat. Ale když pravidelně jím a piju, tak se to dá :) Pracovní dny taky odpadam brzo. Ale třeba dneska jsem nedělala nic a je to fajn :lol:

• Upravit
500
4.4.21 21:02

To mně špatně vůbec není. Občas mě trochu zabolí v podbřišku, ale jinak vpohodě. Jen mě trochu vyděsilo, že jsem před pár hodinami měla lehce narůžovělý výtok, fakt skoro neviditelný, ale četla jsem, že to je normální tak nechci moc plašit. V úterý plánuju jít znovu na krevní testy a zavolat gynekologovi se objednat na prohlídku.

• načítám...
Anonymní
4.4.21 21:13

@Nickmenenapadl Osobně se špiněním zkušenosti nemám, ale kámošky to tak měly a vše bylo naprosto v pohodě. A to popisovaly mnohem intenzivnější špinění než ty. Tak raději odpočívej, ale určitě se nestresuj :hug:

• Upravit
452
4.4.21 21:19

@Sandruška21 já ti tu brzkou kontrolu teď docela závidím, mě ještě čekají nekonečné 2 týdny. 😁 Je to nepříjemné ta nevědomost.

Jinak mně je fajn, jen ta neuvěřitelná únava, nejradši bych jen spala. 😄

• načítám...
500
4.4.21 22:15
@Anonymní píše:
@Nickmenenapadl Osobně se špiněním zkušenosti nemám, ale kámošky to tak měly a vše bylo naprosto v pohodě. A to popisovaly mnohem intenzivnější špinění než ty. Tak raději odpočívej, ale určitě se nestresuj :hug:

Děkuju :kytka:

• načítám...
99
4.4.21 22:25

@Felixka ano, nemohu se dočkat, až tam budu v úterý volat 😄. Ve čtvrtek měli zřejmě již Velikonočky

• načítám...
942
4.4.21 23:00

Mě teda špatně úplně neni, ráno občas trochu těžko ale jinak dobrý.
Zimnice sem občasně začala pociťovat taky, únava stále a furt, boli mě záda, špatně spím
Občas poboliva břicho nebo tak nějak píchne. Jinak asi vše v normálu 😁

• načítám...
942
4.4.21 23:01

@zuupe já sobě taky, ale vleče se to 😁 doufám že bude něco vidět 😁 hlavně aby bylo vše ok

• načítám...
211
4.4.21 23:49

To já jdu až 27.4 :think: mám co dělat abych to vydržela :lol: ale nic jiného mi nezbývá. U mě vše v pohodě akorát po obidku si vždy zdrimnu :Dnevjm jak to budu dělat v práci… :nevim: mám chuť na jídlo víc než jindy tak se musím krotit :lol:

• načítám...
Anonymní
5.4.21 08:05

Holky, tak jsem z toho trochu rozpačitá, valná většina z vás je pod 30, většinou i čekáte první…
No, mě je 37 a čekám 4…nevím tak, jestli se tu „najdu“, je teda ještě čas a dost holek těhotenství teprve objeví…tak třeba tam taky bude nějaká duše ve vyšším věku a s dětmi na ZŠ..
Jinak TP mi vychází na 10/12 a miminko je chtěné a se stejným tatínkem jako 3 předchozí :srdce:

• Upravit
942
5.4.21 08:08
@Anonymní píše:
Holky, tak jsem z toho trochu rozpačitá, valná většina z vás je pod 30, většinou i čekáte první…
No, mě je 37 a čekám 4…nevím tak, jestli se tu „najdu“, je teda ještě čas a dost holek těhotenství teprve objeví…tak třeba tam taky bude nějaká duše ve vyšším věku a s dětmi na ZŠ..
Jinak TP mi vychází na 10/12 a miminko je chtěné a se stejným tatínkem jako 3 předchozí :srdce:

Náhodou, velký obdiv před tebou a klobouček. 4te ditko a se stejným tatínkem, to se v dnešní době vidí už málokde. Jste opravdu šťastná rodina 😊 😊 😊

• načítám...
2350
5.4.21 08:39
@Anonymní píše:
Jinak TP mi vychází na 10/12 a miminko je chtěné a se stejným tatínkem jako 3 předchozí :srdce:

Mě je sice pod 30, v dubnu mi bude 25, ale také čekám 4.broučka :palec: Taky je chtěné jako předchozí 3, akorát jsou to všechno trpaslíci (momentálně ještě chvíli 4roky, 3roky a 2roky) :) :srdce: A samozřejmě taky s jedním mužem :srdce: Manželé jsme skoro 6let, spolu jsme 8roků :srdce: Jak se cítíš u 4.?

• načítám...
Anonymní
5.4.21 10:33
@Anonymní píše:

Jeee, ahoj :* mně je 38, mám dva už hodně velké kluky (18 a14), muž má děti tri (prvni stupeň Zš) a tohle bude takový náš společný rozmazelenecek :mrgreen: :mrgreen:
 Z.

• Upravit
99
5.4.21 11:04

Pro anonymní maminku. Mě je 40 a mám již dvě krásné zdravé děti 😊 😄 Jsem v lepší fyz kondici než před 12 lety. Miminko je také plánované :srdce:

• načítám...
22
5.4.21 12:19

Zatim mi spatne nebývá. Ale pocitam, ze to prijde jako predtim v sedmem tydnu. Jinak uz mam holčičku, které budou 3 roky v létě.

Příspěvek upraven 05.04.21 v 12:55

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí