Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Felixka Noo, ja věřím, že pokud bude vše příští pátek ok, že mě objedná dr pak za měsíc
A to bude utrpení ![]()
@Anonymní píše:
@Reňullka Ahojky, já jdu ve čtvrtek. A už jsem úplně na nervy, protože jsem po dvou zamlklych těhotenstvích a vždy mi to oznámil až doktor. Budu v ten čtvrtek 6+0, tak je to navíc ještě tak na hraně, že nevím, zda bude už něco vidět
Ten strach znám moc dobře
Ale určitě teď bude ok
A v 6+0 už určitě půjde něco vidět
Pokud to teda sedí i s ovulací
Ja byla na kontrole minulé úterý (kvůli dr a předešlých problémech), to jsem byla podle ms 5+2, podle ovulace 4+4
A byl vidět krásný gestační váček s náznakem žloutkového
Takže u tebe už určo půjde vidět i embryjko
![]()
@zuupe Já jdu 16.4. na druhou kontrolu, podle ovulace 7+0, podle ms 7+5
Tak snad už tam bude prcek se srdíčkem 🙏 🙏 🙏
@Sandruška21 Pokud ti to sedí s ovulací, tak určitě půjde vidět už embryjko
A srdíčko uvidíš, kdyby ještě nebylo, tak je na něj pořád čas
Pokud bude, tak je to krásný bonus
Dej pak vědět ![]()
@Sandruška21 píše:
Já jdu dneska tak sem zvědavá co bude vidět
Sem přesně dnes 6+0
To už by mělo být vidět srdicko
@Reňullka 6+0 podle ovulace. Já už si to tak rovnou vypočítala, protože vím kdy byla a s ms by mi to nesedělo
Minule jsem byla 6+3 a
uz jsem viděla. U tebe se to krásně vyvíjí ![]()
Jéé, taky bych dnes měla být 6+0
@Sandruška21 Určitě dej vědět, co kontrola - já ji mám až za týden a jsem už strašně zvědavá
Pořád si říkám, jestli je vše ok, protože podle příznaků to zatím není nijak extrémní - naopak většinu času ani nevím, že by se tam uvnitř mělo něco vyvíjet…Je to i na psychiku hrozně zvláštní pocit ![]()
Holky, uz jste vsechny objednane? Ja bych mela byt dneska 5+4, ale jsem po SP, tak tam nechci hnat moc brzo.. A premyslim, jestli volat dnes nebo az ke konci tydne ![]()
@Sandruška21 a kdy by si měla mít termín porodu, 3.12.? Mě kalkulačka ukazuje 4.12. ale podle kalkulačky jsem 5+3
a ty 6+0
Taky mi ty naše termíny porodu přestávají sedět. 😁 Já jsem dnes 5+4 a termín vychází na 3.12.
No, já vím datum oplodnění, tak to počítám podle něj
Podle MS bych měla být také 5+4, ale podle data oplodnění 6+0. I testy jsem měla už dost silné pár dní před termínem MS, tak se spíš kloním k tomu, že bych měla být 6+0. Ale předpokládám, že na kontrole mi to pak doktor potvrdí přesněji. ![]()
@Hannninko Ja si zavolám k lékaři ve ctvrtek, nechci tam chodit zbytecne brzo, nyní jsem v 6. Tydnu, Takze uvidim zda me objedná na 7. Tyden nebo az na osmi. ![]()
@zuupe Já jsem 5+4 podle ovulace a termín mi vychází 4.12.
Podle ms 6+2 a to mi vychází 28.11., ale ovulace byla déle, proto to počítám taky podle ovulace, proto 5+4
A i minulý týden to teda odpovídalo podle té ovulace ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat