TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
652
5.4.21 19:46

Já jsem první vesnice za Praha-Západ :mrgreen: ne, že bychom se teď mohli družit, ale zatím tu nikoho s dítětem neznám :?

• načítám...
22
5.4.21 19:52

Ja jsem z Olomouckého kraje 🤗

• načítám...
2350
5.4.21 20:25

Holky, já si třeba nedovedu představit mít doma jedináčka :D :nevim: Není nic krásnějšího, než dětská láska :srdce: Nejenom k nám rodičům, ale i k sobě navzájem… Jasný pomlátí se, věřím, že v pubertě budou hádky pořád… Ale pořád tu jsou a budou jedna pro druhou… I když třeba ten vztah nebude nic moc :) Dokáží poprosit, poděkovat, rozdělí se samy dobrovolně :) Nejsou lakomý a ten jejich přístup i k ostatním dětem mi přijde malinko jiný, než u jedináčků :D Nemyslím si, že by nějak strádali, že jixh máme víc :) Oblečení mají nové, hraček tunu (což mě třeba štve, podle mě stačí 2-3 hračky na Vánoce pro každou, taky se tím řídím, ale mý rodiče jim opravdu na Vánoce dopřávají až moc, na moje gusto) :mrgreen: Jinak holky jsou bohužel doma, stěhovali jsme se a školky tu jsou narvaný, my v obci školku nemáme, takže je učím doma, aby prostě něco uměli :palec: Umí počítat, umí psát písmenka, umí stříhat, krájet nožem, utírat si zadek (ta dvouletá teda umí z toho zatím jen něco, je to ještě trpajzlík)… :) Prostě mají vše, co by mít měli :) A nejen materiálně, ale i citově a co se týče pozornosti :palec: Já si na nich zakládám, jsou to moje sluníčka, takže i já jim dopřávám luxus :D A my s mužem teda taky nestrádáme :) Koupili jsme za hotové funglovku auto, koupili jsme dům na hypo, rekonstruujeme ze svého, teď budeme kupovat 7-mi místné auto pro mě za hotové :palec: A to vše se krásně zvládá z poměrně mizerné výplaty + z mého rodičáku :nevim: Do toho teda studuju, teď poslední semestr, dělávám si různé kurzy, máme čas na sebe s mužem po večerech, já se věnuji zahrádce, manžel naším prdlým fenkám :mrgreen: Když nebyl covid, podnikali jsme výlety :palec: Podle mě když se chce, jde všechno :) Jen se musí chtít :mavam: A pro mě děti jsou nejvíc na světě a i kdybych si pro sebe měla něco odpustit, tak to udělám :) :srdce: Toto je třeba můj důvod, proč mít velkou rodinu a více dětí :srdce: :srdce:

• načítám...
2350
5.4.21 20:26

A jinak já jsem z Vysočiny :palec:

• načítám...
99
5.4.21 20:30

@beneskat Řež 😄

• načítám...
460
5.4.21 20:52

@Nickmenenapadl Já jsem v pátek a včera taky trosku zašpinila. Tak jsem z toho byla na nervy, ale bylo to jednorázově. Zítra budu taky volat k dr. a na krev se chystám až ve středu. Jak jsi na tom ty?
Jinak mě je 32 a čekáme 1. Snad i dobře dopadne, čekali jsme 3 roky 🙏

• načítám...
500
5.4.21 20:57

@Limetka2021 tak u mě to bylo včera jen chvilkový, dnes už jsem v pohodě a zítra jdu na krev.
Jinak moc ti to přeju a doufám, že bude vše vpořádku :kytka:

• načítám...
942
5.4.21 21:06

@Reňullka kurde tak my asi něco děláme špatně 🤣
Oba poměrně hezkou nemalou výplatu, ale je fakt že máme teda zvěřinec a tam padne dost financí. Aktivně jezdím na koni. Dva v ustájení dva ponicky doma. Možná i proto si říkám jedno dítě, když bude jezdit a případně aktivně a závodně je to safra drahá sranda. Jen slušný kůň pro děcko spolehlivý na závody 200tisic + 🤣
Ale víte jak to je člověk míní život mění takže co je v plánu teď nemusí tak být za rok dva nebo tři.
Jinak dům teda máme svý bez hypotéky. Rekonstruujeme za úspory, auta máme dvě, do nedávná byly tri plus motorka. Uvidíme, člověk je schopný přehodnotit priority a život během chvíle 😊 😊

• načítám...
460
5.4.21 21:19

@Nickmenenapadl já naštěstí taky v poho. A už jsi byla na krvi nebo jdeš poprvy?

• načítám...
652
5.4.21 21:40
@vendisek23 píše:
@beneskat Řež 😄

Tož mám řezat nebo myslíš též? :lol: Jsem směr Zličín :palec:

• načítám...
500
5.4.21 21:50

@Limetka2021 na krvi jsem byla hned po pozitivnim testu pred peti dny, to bylo hcg 111, tak doufam ze od te doby dost stouplo :D
Co ty?

• načítám...
500
5.4.21 21:51
@beneskat píše:
Tož mám řezat nebo myslíš též? :lol: Jsem směr Zličín :palec:

To já bydlím v Praze blízko Zličína :kytka:

• načítám...
460
5.4.21 21:57

@Nickmenenapadl ja byla 1.4. a měla jsem 1058, taky chci vidět, jestli to roste. Ale prvni kontrolu mam až 21.
Já jsem kousek od Andělu :)

• načítám...
460
5.4.21 21:59

@Nickmenenapadl tak pak dej vědět výsledek krve.

• načítám...
500
5.4.21 22:10

@Limetka2021 páni, tak to já nemám ve srovnání s tebou nic :D tak si pak dáme vědět :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100