TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
99
2.4.21 23:12

@Sandruška21 je hezké, že hormony cloumaji i s muži :D Ja toho svého naměkko ještě neviděla :D

• načítám...
942
3.4.21 06:54

No mě čeká sud piva zítra, jedno dvě malý si dám a pak sem s přítelem dohodla že mi bude nosit nalite nealko na tajnaka aby to nikdo nevěděl a nevypadalo blbě že nepiju 🤣 🤣 🤣 🤣

• načítám...
44
3.4.21 08:09

Ja vcera na navsteve u rodicu pila vodu a caj, zatimco zbytek rodiny mel vino. nikdo se na nic neptal a ja to ani nijak nevysvetlovala.

• načítám...
Anonymní
3.4.21 13:34

Tak já se přidávám do skupinky, zatím je to čerstvé a vlastně nečekané, mimčo jsme chtěli, ale plánovali až tak za dva tři měsíce, ale už jsme ochranu moc neřešili, protože jsme si říkali, že to hned tak nebude, ale snažila jsem se vyhýbat plodným dnům, evidentně jsem se přepočítala, dnes 4 dny zpoždění, ale už pár dnů se cítím divně, jak při prvním, dnes jsem zkusila test a dálnice, tak to trochu rozdýchávám, ale radost samozřejmě mám…zatím anonym, nechci, aby se to provalilo, ještě to neví ani partner…

• Upravit
942
3.4.21 13:53
@Anonymní píše:
Tak já se přidávám do skupinky, zatím je to čerstvé a vlastně nečekané, mimčo jsme chtěli, ale plánovali až tak za dva tři měsíce, ale už jsme ochranu moc neřešili, protože jsme si říkali, že to hned tak nebude, ale snažila jsem se vyhýbat plodným dnům, evidentně jsem se přepočítala, dnes 4 dny zpoždění, ale už pár dnů se cítím divně, jak při prvním, dnes jsem zkusila test a dálnice, tak to trochu rozdýchávám, ale radost samozřejmě mám…zatím anonym, nechci, aby se to provalilo, ještě to neví ani partner…

Tak to je hezké gratuluji

• načítám...
36
3.4.21 14:55

Ahojky holky, pridavam se k vam :) me je 26 a cekam druhe mimi, doma mam 14ti mesicniho dablika :lol: preju vsem, at nam to vyjde :srdce:

• načítám...
452
3.4.21 23:30

@Sabi3 vítáme tě mezi námi. 🙂

Jinak, máte někdo taky takové divné citové výlevy jako já? 😄 Někdy jsem protivná i sama sobě. 😁

• načítám...
942
4.4.21 02:03

Občas, ale teď mě teda trápí forma jakési,,nespavosti,, převracím se v posteli furt se budím už dva dny po sobě

• načítám...
290
4.4.21 05:22

@Sandruška21 taky to tak mám :roll: a přes den bych spala, ale s dítětem to nejde :)

• načítám...
99
4.4.21 07:57

Taky se tisíckrát prevaluji a čumím 2 hod do stropu 😄

• načítám...
99
4.4.21 07:59

Holky, nemáte některá nějakou pěknou apku na těhotenství týden po týdnu? Lepší českou. Díky :D

• načítám...
36
4.4.21 08:01

@zuupe já pořád první kojim, takže mam hormony rozhozené v kuse už od prvního těhu :lol:

Jinak nespavost mam take, nemuzu usnout a celou noc se prevracim… zrovna vcera jsem rikala manzelovi, jak bylo prvni tehu fajn, ze jsem si mohla vyspavat a jit si lehnout kdykoliv jsem byla unavena a nebyla jsem zrovna v praci… za to ted :roll: jeste malemu rostou zuby, takze kdyz konecne usnu, tak se vzbudi on.

• načítám...
452
4.4.21 08:14

Jojo s tou nespavostí se k vám také přidávám. Včera (nebo vlastně dnes 😁) jsem usnula až v 1 ráno a i tak jsem se během noci budila. 🙄 A malá si tady opět v 6:20 nakráčela. 😄 Takže já dnes zase budu celý den nepoužitelná.

• načítám...
942
4.4.21 08:48

@vendisek23 já používám těhotenství+
Je moc šikovná

• načítám...
136
4.4.21 08:58

Já u první používala MamApp, teď budu asi také, jinak s tou nespavostí to mám taky a ta naše malá ďáblice se ještě v noci budí a ráno brzy vstává, tak jsem jak chodící zombie, dcerce je 18měsíců a začala se v noci sama bát. Jinak je tu některá, co první nekojila? Já měla u první problém a teď mám strach, jak tomu předejít…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100