Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sandruška21 to se ti povedlo, určitě bude mít velikou radost. 🙂
Jenom poradím - hodně dobře si to načasuj a zjisti, jestli muž bude opravdu doma ![]()
Já takhle chtěla oznamovat překvapení tuto neděli. Muž musel jet do práce a oznámil mi, že ve 12 - 13 bude doma. 2 hodiny předtím jsem se malovala, natočila si vlasy, nachystala překvapení a pak jsem tady pod obrovkým nápisem „gratuluji tatínku“ seděla asi 7 hodin a on stále nebyl doma a nebral telefon… Takže jsem to v slzách strhala, odlíčila se a večer, až se vrátil, tak jsme to na něj v hádce vybalila. Takže… Doporučuji si to ověřit a pojistit opravdu ze všech stran, nikdy nevíš, jak to dopadne..
![]()
@Little_dreamer jeje to je škoda to věřím že tě muselo psychicky docela vydeptat. Chlap bude stopro doma to vím.
A jak to nakonec vzal tvůj chlap už to úplně vidím hádka intim kde sakra jako je celej den a kdyby tě to náhodou zajímalo sem těhotná…ale tak snad to spolu oslavite dodatečně 😊 😊
Holky berete nektera nějaký vitamíny? Já beru vitamin C a vápník ale to beru už delší dobu na tom se nic nezměnilo a pak dobiram nosifol forte a ten už kupovat nebudu.. ![]()
@Little_dreamer To je škoda
. Někdy se nedaří, no
.
@Mala A. Já tak asi třetí týden beru kyselinu listovou, jinak nic.
Ráda bych nějaké bylinkové čaje, ale to nejdřív chci probrat s mamkou, dělá v lékárně. Jenže jí to zatím nemůžu říct, tak musím počkat ![]()
Ja beru jen listovku. Jinak bych rekla, ze stravu mam celkem pestrou
Taky dlabu jen listovku a stravu mám taky pestrou zelenina, ovoce maso luštěniny atd atd
@Sandruška21 Bylo to dost podobné
Moc tomu nepomohlo, že jsem přecitlivělá, ale jak zjistil, že čekáme prcka, úplně se zozněžnil a bylo po hádce - a od té doby se snaží. ![]()
Jinak taky beru jen listovku a snažím se jíst pestrou stravu.
@Terezka321 bylinkové čaje mám z dm přímo určené na těhotenství a pak výborný čaj od Nobilis Tilia (čaj pro těhotné). Jinak holky, od Nobilis také moc doporučuju olej proti striím (čiště přírodní)! Výborná věc, už teď mi prsa rakětově rostou a hroooozně bolí, tak aspoň eliminuju jizvy. ![]()
@Little_dreamer mrknu na to páč jizvy začínám mít na prsou taky 🙈 🙈
Holky já mám strašnou chuť na meloun 🙈 🤣 🤣 🤣 akorát teď ho jej tak neseženu a bude šíleně drahej 🤣 🤣 🤣
@Sandruška21 Jojo, meloun bych si taky dala. 😁 Já celkově teď jím o dost víc ovoce. Před pár dny si chtěl vzít přítel poslední pomeranč. Tak jsem ho probodla pohledem a musel se rozdělit. 😄 😄
Já teda zatím žádné chutě nemám a od odběru krve nemám a ani žádné bolesti. Byli jste na krvi?
@Limetka2021 žádne chutě taky nemám, jen mě občas trochu pobolívá v podbřišku. Jinak teď jsem si byla pro výsledky krevních testů a prej 111 jednotek v krvi.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat