TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
942
30.3.21 07:36

Spodní je z dneška @Janule84

• načítám...
942
30.3.21 07:38

Po zaschnutí

• načítám...
Janule84
30.3.21 08:09

@Sandruška21 to jsou kasny čárky. Už se nestresuj. Objednej se k dotkorce a nech to být :hug:

• Upravit
942
30.3.21 08:26

@Janule84 nestresuju jen je mi to zvláštní že stále není testovací čárka stejně silná jako kontrolní. Většina už má dálnici jak vyšitou

• načítám...
452
30.3.21 08:47

Jéé, tak já se taky přidám s předpokládaným termínem 3.12. 😄
Já jdu na kontrolu až 19.4. (7+3tt) Já si to datum vybrala sama, nabízela mi i 12.4., ale chci aby to už bylo jasné. 🙂

• načítám...
942
30.3.21 08:50

@zuupe čauky čauky ❤️️ no krásně sme se tu sešli 😁 já našla naprosto krásný tehu deník tak ho pak budu objednávat, dávám sem inspiraci 😊

https://www.jsimujvesmir.cz/…nik-produkt/

• načítám...
452
30.3.21 08:58

@Sandruška21 Jo, je nás dost. 🙂 Jinak já na testu taky ještě nemám dálnice, neboj. 😁 Snad to bude ok. :wink:

• načítám...
30.3.21 08:58

@Sandruška21 to jsou krásný čárky :palec:

Já si test dělala naposledy min. týden s taky žádná dálnice… zatím to beru tak, ze mě bolí prsa, picha všude možné břicho a začíná mi byt trochu nevolno, tak ze to je SNAD ukazatel, ze se ve mne pořad něco děje :lol:

• načítám...
942
30.3.21 09:02

@Little_dreamer @zuupe tak ste mě holky trochu uklidnili.
V břiše mě taky sem tam občas píchá a poboliva, prsa se mě zvětšili a trochu je cítím a začala mě bolet hlava 🙈
Nevolnosti zatím nepociťuji

• načítám...
44
30.3.21 09:24

Děvčata, já to mám podobný.
V břiše trochu pobolívá (tak 3× denně), prsa jsou citlivá a bolí. cítím se taková nafouklá, a na bradě se mi trochu rozjelo akné. Nevolnosti zatím nejsou. naopak mám hlad!
Co se týče těch testů, udělala jsem si celkem tři a odmítám se tím dál stresovat. Dokud neuvidím na WC krev, tak to beru tak, že je to OK. Samozřejmě vím o různých případech, kdy to prostě nevyšlo, ale pokud bych na to měla pořád myslet, tak se k tomu neštěstí sama doženu.
Spíš mě děsí, že už teď jsem nafouklá. Já mám normální váhu, běžné BMI, celkem sportovní. A najednou se mi zdá, že se do některého mého běžného oblečení nevejdu. Četla jsem, že vlivem změny hormonů může být člověk v těch prvních týdnech nafouklý a já jsem toho asi živým příkladem. O víkendu jsem si uspořádala šatník s tím, že vyměním zimní oblečení za jarní (a připravím letní). a už teď jsem ale některé věci raději předem vytřídila, abych pak ještě nebyla nešťastná, že jsem slonice. Teď když vím, že mě čeká jen pár měsíců, kdy to nebude vidět, tak vytahuju jen to nejhezčí oblečení, ať si ho ještě užiju. Není na co čekat a nemá smysl to schovávat. Teď sedím v práci v hedvábné halence :pankac:

• načítám...
Anonymní
30.3.21 09:27

Ahoj holky, pridam se jako anonym, protoze to uplne nechci sirit verejne ( po dvou potratech, resp. jednom potratu loni v lete a zamlklem tehotenstvi v zime) jsem…rekneme opatrna :-)
no, terminove vam budu kazit partu :mrgreen: az 8.12. (ale uz minuly tyden Dr na utz videl, ze se neco deje, test pozitivni minuly patek), dneska jsem volala k Dr, tak jsem vyfasovala progesteron a ko je 27.4. :-)
:mavam: Z.

• Upravit
44
30.3.21 09:32

Já jsem hrozně moc přemýšlela, jak moc jsem ochotná to s někým sdílet. Řekla jsem to jen pár skutečně nejbližším lidem, u kterých vím, že mi v případě neúspěchu pomůžou se z toho dostat. Pokud by to mělo nedejbože skončit ztrátou, tak na to nechci být sama. Ale třeba zrovna rodina to neví a dlouho vědět nebude.
Hrozně moc držím nám všem palce :srdce:

• načítám...
30.3.21 09:43

@annarm Souhlasím, taky to tak vnímám. Akorát jsem stále na home officu, takže zatím na jarní a letní věci jen smutně koukám do skřině - tepláky prostě vedou. :D Občas mě to břicho bolí tak divně, že pořád běhám na záchod kontrolovat, jeslti už tu není MS. Jinak také jsem nafouklá. Normálně mám (aspoň po ránu) ploché břicho a posledních pár dní je už i ráno hrozně nafouklé, takže úplně rozumím… 8o

• načítám...
Anonymní
30.3.21 09:48

Ja se priznam, ze u nas to vi jen manzel (no, a ted vy tady :mrgreen: ), ale proste si ten pocit sama v sobe hyckam…nedavno se me kolegyne v praci nadrzo zeptala, jestli nejsem tehotna ( vi o tom, co se loni stalo)- bylo to den pote, co mi Dr na kontrole rekl, ze se tam neco deje…a ja na ni jen sokovane zirala, proc se jako pta…jeji odpoved me totalne dostala- pry „ja si vsimla, ze sis dvakrat pohladila bricho“…tedy, jeji pozorovaci talent bych chtela mit :mrgreen: :roll:
jinak, boli me prsa a jsem unavena jak kote, ale opravdu desne :zed: asi si do kancelare prinesu polstarek :lol:
 Z.

• Upravit
452
30.3.21 10:33

Já jsem holky taky šíleně unavená. 😁 Momentálně jsem na neschopence, v prosinci jsem měla velký úraz - polytrauma. Prakticky jsem se znovu narodila. 🙏 Ale od 6.4. se vracím do práce, tak jsem zvědavá na ranní vstávání.
Jinak já už testovat taky nebudu, počkám do kontroly. 🙂

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí