TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
942
30.3.21 10:48

O únavě mi něco povídejte 🙈 připadám si jak lemra

Co se týče nafouknutí tak to sem taky hlavně po ránu nafouklá jak balon

Mám lehkou nadváhu potřebovala bych tak 5-10kg shodit 🙈 🙈 takže to nafouknutí docela pozoruju. Připadám si jak balónek.

Sem zvědavá jak dlouho vydrží moje tělo fungovat ve trismennem systému v práci. Už teď je pro mě ranní vstávání ve 4 masakr.

No a u nás to neví ještě nikdo krom mé jedné kamarádky. Příteli to oznámim až v pondělí přesně na moje výročí a zbytku až po prvním velkém utz

• načítám...
452
30.3.21 12:37

Já to řekla už příteli a jedné hodně blízké kamarádce. 🙂
Rodině to chceme říkat po té první kontrole a v práci až po prvním screeningu. 😁

• načítám...
942
30.3.21 17:58

@zuupe rodině to říkat Budeme taky až po tom prvním velkém utz

• načítám...
452
30.3.21 18:27

@Sandruška21 tak to by u nás neprošlo. Jsem zvědavá, jak to utajím ještě 3 týdny. 😄 S rodiči od přítele se vidíme prakticky denně, s jeho maminkou dokonce pracuji a ve čtvrtek u nich bude grilovačka a bečka zeleného piva. 🤷‍♀️ 😄

• načítám...
942
30.3.21 18:53

@zuupe no my se s rodinou vidíme každý víkend. A teď o víkendu máme mít chlastajdu s celým sudem tak si asi symbolicky jedno max dvě piva malý dám aby to nebylo nápadný a pak to svedu na to že mi to nejede a je mi nějak těžko jinak bych byla fakt podezřelá páč pivo nikdy neodmítnu

• načítám...
53
30.3.21 18:56

Ahoj holky, tak ja jsem dalsi, ktere to vychazi na 3.12. 😂

• načítám...
Anonymní
30.3.21 19:52

Tak my mame (v tomto případě) naštěstí :mrgreen: rodinu daleko, takže já s tím sdělením počkám… :) otazka je, jestli do první kontroly nebo az po screeningu…to musím probrat s mužem :)
 Z.

• Upravit
452
30.3.21 20:36

@Sandruška21 taky si budu muset jedno dát. 🤷‍♀️ 😄 Pak řeknu něco podobného.

• načítám...
942
30.3.21 20:45

@zuupe jinak by to bylo sakra nápadný 🤣

• načítám...
30.3.21 22:04

@Hannninko vítej mezi námi :)

Jinak já tento týden slavím narozeniny a samozřejmě všichni je se mnou chtějí zapít ve velkém… Takže přemýšlím, že rozhlásím, že mám zánět močáku a musím brát antibiotika. :lol: Tohle je totiž to jediný, co mě napadlo, že na člověku není od prvního pohledu poznat a musí brát atb… Jinak by mi to nepití neprošlo :D

• načítám...
44
30.3.21 22:36

Ja to zaonacila tak, ze jsem doopravdy drzela suchy unor, pak jakoze pust do velikonoc a ted uz v tom tak pokracuji, protoze mi to vyhovuje. tohle je moje oficialni historka. mamka se pozastavila nad tim, kdyz jsem ted o vikendu na navsteve nechtela jeji nivovou omacku. kazdopadne ona vi, ze se snazime a neni blba. sama se ale nezepta a pocka, az kdyz neco reknu ja.

• načítám...
44
30.3.21 22:37

@Little_dreamer a to mi dava smysl. 1) antibiotika nebo 2) priserna kocovina den predem ;)

• načítám...
211
31.3.21 08:43

Ahoj holky tak já mám termín 6.12. :lol:
Objednaná jsem na kontrolu 27.4. Takže už tam bude 100% něco vidět. Teď to jen vydržet 😁 Jinak jsem si dělala 3 testy a dal to už sledovat nebudu jen by mě to stresovalo :palec: cítím nafoukle bříško a takovy pnutí.. :nevim: Jinak už přemýšlím co budu nosit na sobe v létě :lol: kdyby jste měli nějaký typy dej vědět :palec: :)

• načítám...
942
31.3.21 08:47

@Mala A. Hihi tak na to sem ještě nepomyslela ale asi nejaky leginovy kratasy a delší volnější trickosaty

• načítám...
211
31.3.21 08:54

@Sandruška21 snad co nejdříve otevřou :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky