TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
36
4.4.21 09:59

@Mimisek135 muzu ti poradit :palec: syn nemel vyvinuty saci reflex, takze kojeni bylo takrka nemozne, ale za 2 tydny jsme to zvladli, ale byla to makacka. Takze vsechny tipy, triky, rady znam. A navic jsem porodni asistentka, takze nejake zkusenosti mam :lol:

• načítám...
136
4.4.21 10:07

@Sabi3 to by bylo super, já neměla problém se sacím reflexem, ale nejdřív jsem neměla malou u sebe, měla jsem těžký porod a nemohla vstávat a mám údajně vpáčené bradavky, slyšela jsem o nějakých kloboučkách, co se nosí před porodem, jinak klasické kloboučky na bradavky na kojení jsme zkoušeli a nepomáhalo to, nakonec po měsíci jsme skončili téměř plně u UM :-(

• načítám...
Anonymní
4.4.21 10:21

Ahoj holky, přidávám se k vám zatím jako anonym. TP vychází 2.12. A je to moje třetí těhotenství, ale bohužel ještě žádné mimčo nemáme. Snad do třetice to vyjde. Jinak se zatím cítím dobře. Prsa trošku bolí, ale jsem bez nevolností. Spánek mám taky o něco horší

• Upravit
290
4.4.21 11:02

Aplikaci mám taky Těhotenství+
Jinak s kojením to byla hrůza dcera nechtěla vůbec sát pořád u toho v porodnici usínala a nešla vzbudit, přes den spala a v noci jen řev. Pak už ji začali sestřičky dokrmovat a doma jsem to vzdala úplně doteď mě to hrozně štve a řekla jsem že u druhého udělám všechno proto abych kojila :srdce:
Pokud to nepůjde ráda si zaplatím laktační poradkyni :)

• načítám...
2350
4.4.21 11:13

Ahoj všichni, přidávám se k vám i když jsem i ve skupince listopadovek :) Termín podle poslední ms mám 28.11., podle ovulace mi termín vychází 4.12. :srdce: Ovulaci odpovídá i samotné miminko, kvůli dřívější anamneze mě už dr viděla :) Těhotenství mám potvrzené, byla jsem tam v úterý :palec: Podle ovulace jsem byla 4+4tt a „miminko“ odpovídalo 5tt :palec: Na ultrazvuku byl vidět krásný velký gestační váček s náznakem žloutkového váčku :srdce: Na další kontrolu jdu 16.4., jestli se bude dobře vyvíjet a bude už srdíčko :srdce: V tu dobu budu 7+0 podle ovulace, podle ms 7+5 :palec: Tak snad bude vše ok :srdce: Máme v tu dobu s manželem narozeniny, tak by to bylo hezký :srdce:

Jinak ještě pár dní mi je 24, mám za sebou zt v 11tt, potom 3 těhotenství úspěšné (3 krásné skorotrojčátka), minulý cyklus biochemko a teď to vypadá nadějně :mavam: Tak snad se před Vánoci dočkáme posledního dárečku :srdce: :srdce: Jinak trpím děsnou únavou a nevolnosti přichází večer, kdy mám pocit že sebpu seknu a chce se mi děsně zvracet, ale nejde to :poblion: Tak se všichni držte a věřme svým zázrakům v bříšku, určitě bude všechno ok :srdce: :mavam:

• načítám...
1
4.4.21 11:53

Podle posledni ms 4.12. Podle poceti 8.12.

• načítám...
6
4.4.21 14:57

Ahoj holky,

tak se k vám asi budu moct přidat, dnes jsem to zjistila. MS mám dostat zítra, z odpolední moči, řekla bych že snad průkazný test? :oops: Teď jen aby vše dobře dopadlo.

• načítám...
22
4.4.21 17:54

Zdravím Vas, dle posledni Ms bych mela mit termín 7.12. Jsem hodne nervózní, protoze jsem v prosinci podstoupila revizi dělohy kvuli zamlklemu těhotenství. Doufám, ze ted bude vse v poradku. Objednám se na prvni kontrolu nejdrive na 7tt. Nyní jsem 4+5. A take doporucuji aplikaci těhotenství+. Nemuzu se na ni vynadivat. :srdce:

• načítám...
99
4.4.21 18:06

@Sandruška21 díky, jdu na ni mrknout 😊

• načítám...
47
4.4.21 19:29

Ahoj holky,

podle poslední menstruace mi vychází TP na 8.12. už vás dva dny sleduji, dva dny takový zvláštní pocit, že by to konečně mohlo být ono, ale nechtěla jsem si dělat test abych zase nebyla zklamaná, menzes se mi totiž několikrát opozdil třeba i o 10 dní.

Takže dnes 4 dny po vynechání jsem to riskla, zvedl se mi totiž u oběda zničehonic žaludek ze smažáku, na testu dvě čárky, vstřebáváme to, snažili jsme se víc jak dva roky…teď jen doufat, že bude vše dál ok.

• načítám...
942
4.4.21 19:44

Super holky vsem moc gratiluji. :srdce:
Já už se docela těším v úterý k tomu doktorovi :mrgreen:

• načítám...
99
4.4.21 20:31

@Felixka vítej, máme stejný TP 😄 věřme, že je to klapne! ;)

• načítám...
47
4.4.21 20:34

@vendisek23 uvidíme, jak nám s termínem zamíchají na gyndě :)

• načítám...
Anonymní
4.4.21 20:37

Holky, a jak se cítíte? :)

• Upravit
2350
4.4.21 20:43
@Anonymní píše:
Holky, a jak se cítíte? :)

Já jsem celodenně unavená, motá se mi hlava, mám chvilkový zimnice a večer mi bývá malinko nevolno… Pokud teda není hodně náročný den, to pak večer odpadnu, je mi slabo na omdlení, nonstop se mi chce zvracet, ale nejde to… :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100