Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Holky, tak jsem z toho trochu rozpačitá, valná většina z vás je pod 30, většinou i čekáte první…
No, mě je 37 a čekám 4…nevím tak, jestli se tu „najdu“, je teda ještě čas a dost holek těhotenství teprve objeví…tak třeba tam taky bude nějaká duše ve vyšším věku a s dětmi na ZŠ..
Jinak TP mi vychází na 10/12 a miminko je chtěné a se stejným tatínkem jako 3 předchozí
Ahoj přidám se k vam tedy taky…mně je 35 a čekám také 4
termín podle kalkulačky mi vychází na 8.12. Na kontrolu jdu 12.4. tak uvidíme co řekne Dr. První tři mají jineho tatinka
a snažili jsme se půl roku než to konečně dopadlo.
@Reňullka holky, děkuju za ohlasy, nečekala jsem takový zájem, je to milé
No, jsem unavenejsi, ale to dávám na vrub třem dětem, on-line výuce, zaměstnání a péči o dům a zahradu, no, je toho dost. Děti mají 9, 7 a skoro 4..S mužem máme hezký vztah, letos oslavíme 10 let od svatby a tukám, nikdy jsem nepochybovala, že by mělo být něco jinak..Všem pěkně Velikonoce a jen a jen dobré zprávy od doktorů!
Můžu se vás holky, co čekáte 3. nebo 4. s větším věkovým odstupem, jestli jste to tak plánovali od začátku? Nebo s novým partnerem nebo jste si až teď uvědomili, že chcete další, já čekám 2., je mi 28 a tak nějak si říkám, že bych nechtěla, aby to byla konečná, dovedla bych si představit 3-4 děti. Ale teď bydlíme v bytě 3+1 a už ty 2 budou tak akorát, nevím jak to skloubit s představou víc dětí…
Ahojky, nechci nějak narusovat konverzaci, ale nemám/nechci to moc s nikým sdílet, testy včera a dnes
doma mám 11m holčičku. Tak držte palce, ať tu s vámi můžu zůstat
jupí
@Mimisek135 píše:
Můžu se vás holky, co čekáte 3. nebo 4. s větším věkovým odstupem, jestli jste to tak plánovali od začátku? Nebo s novým partnerem nebo jste si až teď uvědomili, že chcete další, já čekám 2., je mi 28 a tak nějak si říkám, že bych nechtěla, aby to byla konečná, dovedla bych si představit 3-4 děti. Ale teď bydlíme v bytě 3+1 a už ty 2 budou tak akorát, nevím jak to skloubit s představou víc dětí…
Ja 4 neplánovala..vždy jsme chtěla 2-3..jenže po 12 ti letech prisel rozvod. Pak jsem potkala přítele..ten děti nemá a teď po 4 letech jsme se rozhodli že Mimi ještě zkusíme..aby pak třeba nelitoval. S bývalým mám střídavou péči. Tak tyden je nám tu smutno.
nejstarší už je 15
@Sandruška21 dekuji
mám zkušenost s biochemickými, tak tady zatím budu tak potišku ![]()
@Mimisek135 píše:
Já třetí chtěla kdysi, pak jsem byla sama s dětmi, pak už mě to ani nenapadlo…no, a pak přišel muž (je moje školní láska
) a tak nějak…prostě chceme ☺️ mám za sebou dva neúspěchy, tak věřím, ze ted uz bude vse ok ☺️
Z.
Tak to u nás teda převažuje touha jen po jednom uzlicku. Chci aby dítě mělo všechno co. pottebuje ve slušné kvalitě a abychom se jako rodina měli opravdu dobře. Takže prostě chceme jen jedno abychom pak nemuseli všechno dělit 😊
@Sandruška21 já vždy chtěla dětí víc a dětem chci dát vše, malá má vše, nijak na ní nešetříme, raději si odepřu já, nepotřebuji si kupovat blbosti pro sebe. Za sebe můžu říct, že ty děti rostou hrozně rychle a tak nějak mi chybí to malé miminko a představa, že už to víckrát nezažiju mě mrzí…
My bychom s mužem chtěli do budoucna dvě děti. Já sama jsem jedináček a sice jsem měla skvělé dětství a nemůžu si na noc stěžovat, přesto se mi moc líbí jaký vztah má manžel se švagrovou a také bych chtěla takový ten páreček holka a kluk
![]()
@Nickmenenapadl já mám třeba bráchu a od mala nemáme úplně fajn vztah. Ne že sme na sebe zly ale nebavíme se spolu moc 🙈
Holky a odkud cca jste přibližně, jestli tu není někdo poblíž mě 😊 já jsem od Poděbrad 😊
Já už mám doma 6ti letou holčičku. 🌸 V září bude mít 7 a půjde do školy - pokud je otevřou. 😁 Teď bychom rádi chlapečka, tak uvidíme. 🙏 🙂
Jinak já mám bráchy - staršího o 3 roky a jako děti jsme se moc nemuseli, rozumíme si až teď, ale taky spolu nemáme nějaký záviděníhodný vztah. Takže. 🤷♀️ 😁
@Mimisek135 já chtěla vždy 3 a více 😄 muž mě držel zkrátka kvůli bydlení-nebylo to v malém podnájmu možné a nyní ve 40 jdeme konečně do svého a hlavně do baráku se zahradou. Z Prahy na vesnici 😄 Máme děti 11 a 9 let.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat