TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
211
1.4.21 13:57

@Mala A. Jo. Máme je v rodině :D

• načítám...
Anonymní
1.4.21 14:09

Ahoj holky, lezim jak lazar, vcera jsem mela sileny den v praci, zakonceny opravdu nepekne a nejak se z toho nemůžu vzpamatovat, tak jsem si dneska v rámci zachovani duševního zdraví naordinovala klid :mrgreen:
Jinak, u nás to první prcek opravdu není (víc vysvětlím časem), věkově jsem trošku jinde než vy :mrgreen:
Btw, uvazovaly jste, ze bychom se casem „zamkly“, ať toho můžeme sdílet víc? :)
Jo, a dvojčata? No, tak to by mi asi hrablo taky :mrgreen:
I tak k tomu casto nemám daleko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A meloun…hmmm, tak ten bych si nedala…vlastně bych si nedala asi nic :mrgreen: jsem děsná :mrgreen:
 Z.

• Upravit
942
1.4.21 14:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky, lezim jak lazar, vcera jsem mela sileny den v praci, zakonceny opravdu nepekne a nejak se z toho nemůžu vzpamatovat, tak jsem si dneska v rámci zachovani duševního zdraví naordinovala klid :mrgreen:
Jinak, u nás to první prcek opravdu není (víc vysvětlím časem), věkově jsem trošku jinde než vy :mrgreen:
Btw, uvazovaly jste, ze bychom se casem „zamkly“, ať toho můžeme sdílet víc? :)
Jo, a dvojčata? No, tak to by mi asi hrablo taky :mrgreen:
I tak k tomu casto nemám daleko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A meloun…hmmm, tak ten bych si nedala…vlastně bych si nedala asi nic :mrgreen: jsem děsná :mrgreen:
Z.

No uzamknutí asi nebude problém ale dala bych tomu asi ještě trochu času

• načítám...
211
1.4.21 14:21

My dvojčata máme taky v rodinějak u mě tak u pritele :andel: a jak se říká že je to ob generaci tak jsme na řadě :lol: snad ne no 8)

• načítám...
942
1.4.21 14:21

@Terezka321 no tak to ti nezávidím 🤣 tam ta pravděpodobnost bohužel je 😁

• načítám...
53
1.4.21 14:23

Ja mam posledni dva dny takovy navaly lehkych bolesti v podbrisku. Prijdou, zatoci se mi hlava a odejdou :D coz je super, kdyz je clovek treba venku :D
Jinak u nas taky prvni :) ale jsem po jednom SP.
Chute mam porad, ale vzdycky jen zobnu a uz to nechci :D je to vtipny stav :))

• načítám...
1.4.21 14:24

@Mala A. Myslím na to a trochu mě to děsí. Už 3 dny před termínem MS jsem měla docela silnou testovací čárku. Dnes jsem si dělala test po obědě (na záchod chodím snad každou půl hodinu, takž to rozhodně nebyla ranní moč) a dálnice na mě vyskočila do 5 vteřin od namočení…

Ale když tu čtu všechny ty příběhy o potratech v 1. trimestru, tak si hlavně přeju, ať je to všechno v pořádku nehledě na počet :think:

• načítám...
53
1.4.21 14:26

@Little_dreamer mela jsem to uplne stejne :) carka silna jeste driv nez to dojelo k te kontrolni :D

• načítám...
1.4.21 14:26

Ale jako jeblo by mi taky, nebudu lhát. :lol:

• načítám...
942
1.4.21 14:44

Tak to já snad dvojcata vyloučeny mam, až dnes 19dpo mám obě čárky stejně silné 😁

• načítám...
Anonymní
1.4.21 14:50

@Sandruška21 tak to každopádně, prosincatka ještě mají čas :lol:
Mela bych zapnout pračku a taaaak se mi nechce :mrgreen:
(A pomijim fakt, že u nás dneska vařila místní restaurace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
 Z.

• Upravit
500
1.4.21 14:55

Dvojčata máme v rodině taky :D a tedy samozřejmě je hlavní ať je dítě zdravý, ale já doufám že bude zdravý a zatím jen jedno :D
Jinak koukám, že já jsem tu z vás nejmladší. To mě celkem děsí, že vetšina kamarádek mýho věku ještě děti nechce, vlastně se jich půlka ani neodstěhovala od rodičů a já nebudu mít žádnou kámošku s dítětem v podobném věku. Jako asi je to blbá obava, ale snad bude vše jak má být.

• načítám...
942
1.4.21 14:58
@Anonymní píše:
@Sandruška21 tak to každopádně, prosincatka ještě mají čas :lol:
Mela bych zapnout pračku a taaaak se mi nechce :mrgreen:
(A pomijim fakt, že u nás dneska vařila místní restaurace :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Z.

Já mám vysato vytreno a čeká mě vyndat sušička ale to se mi taaaak nechce, plus ještě obstarat slepice ovce a poniky 🤣 🤣 🤣

• načítám...
Anonymní
1.4.21 15:12

@Nickmenenapadl no, ja jsem v cizím městě, kamosky daleko a deti už rozhodně neplánují :mrgreen: takže se živě vidím, jak osamělá bloudim ulicemi, ve kterychr se válí mlha…jak počátek hororu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to si nevyberes :hug:
@Sandruška21 jeee, máte hospodářství?
Ja se psychicky pripravuju na plno-detny víkend, takže potřebuju sbírat síly :mrgreen:
 Z.

• Upravit
211
1.4.21 15:12

@Nickmenenapadl to se neboj. Já okolo sebe taky nikoho nemám všichni se odstěhovali :lol: najdou se nový :palec: :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100