Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, lezim jak lazar, vcera jsem mela sileny den v praci, zakonceny opravdu nepekne a nejak se z toho nemůžu vzpamatovat, tak jsem si dneska v rámci zachovani duševního zdraví naordinovala klid ![]()
Jinak, u nás to první prcek opravdu není (víc vysvětlím časem), věkově jsem trošku jinde než vy ![]()
Btw, uvazovaly jste, ze bychom se casem „zamkly“, ať toho můžeme sdílet víc? ![]()
Jo, a dvojčata? No, tak to by mi asi hrablo taky ![]()
I tak k tomu casto nemám daleko
![]()
A meloun…hmmm, tak ten bych si nedala…vlastně bych si nedala asi nic
jsem děsná ![]()
Z.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, lezim jak lazar, vcera jsem mela sileny den v praci, zakonceny opravdu nepekne a nejak se z toho nemůžu vzpamatovat, tak jsem si dneska v rámci zachovani duševního zdraví naordinovala klid
Jinak, u nás to první prcek opravdu není (víc vysvětlím časem), věkově jsem trošku jinde než vy
Btw, uvazovaly jste, ze bychom se casem „zamkly“, ať toho můžeme sdílet víc?
Jo, a dvojčata? No, tak to by mi asi hrablo taky
I tak k tomu casto nemám daleko![]()
![]()
A meloun…hmmm, tak ten bych si nedala…vlastně bych si nedala asi nicjsem děsná
Z.
No uzamknutí asi nebude problém ale dala bych tomu asi ještě trochu času
My dvojčata máme taky v rodinějak u mě tak u pritele
a jak se říká že je to ob generaci tak jsme na řadě
snad ne no ![]()
@Terezka321 no tak to ti nezávidím 🤣 tam ta pravděpodobnost bohužel je 😁
Ja mam posledni dva dny takovy navaly lehkych bolesti v podbrisku. Prijdou, zatoci se mi hlava a odejdou
coz je super, kdyz je clovek treba venku ![]()
Jinak u nas taky prvni
ale jsem po jednom SP.
Chute mam porad, ale vzdycky jen zobnu a uz to nechci
je to vtipny stav ![]()
@Mala A. Myslím na to a trochu mě to děsí. Už 3 dny před termínem MS jsem měla docela silnou testovací čárku. Dnes jsem si dělala test po obědě (na záchod chodím snad každou půl hodinu, takž to rozhodně nebyla ranní moč) a dálnice na mě vyskočila do 5 vteřin od namočení…
Ale když tu čtu všechny ty příběhy o potratech v 1. trimestru, tak si hlavně přeju, ať je to všechno v pořádku nehledě na počet ![]()
@Little_dreamer mela jsem to uplne stejne
carka silna jeste driv nez to dojelo k te kontrolni ![]()
Tak to já snad dvojcata vyloučeny mam, až dnes 19dpo mám obě čárky stejně silné 😁
@Sandruška21 tak to každopádně, prosincatka ještě mají čas ![]()
Mela bych zapnout pračku a taaaak se mi nechce ![]()
(A pomijim fakt, že u nás dneska vařila místní restaurace
)
Z.
Dvojčata máme v rodině taky
a tedy samozřejmě je hlavní ať je dítě zdravý, ale já doufám že bude zdravý a zatím jen jedno ![]()
Jinak koukám, že já jsem tu z vás nejmladší. To mě celkem děsí, že vetšina kamarádek mýho věku ještě děti nechce, vlastně se jich půlka ani neodstěhovala od rodičů a já nebudu mít žádnou kámošku s dítětem v podobném věku. Jako asi je to blbá obava, ale snad bude vše jak má být.
@Anonymní píše:
@Sandruška21 tak to každopádně, prosincatka ještě mají čas
Mela bych zapnout pračku a taaaak se mi nechce
(A pomijim fakt, že u nás dneska vařila místní restaurace![]()
![]()
)
Z.
Já mám vysato vytreno a čeká mě vyndat sušička ale to se mi taaaak nechce, plus ještě obstarat slepice ovce a poniky 🤣 🤣 🤣
@Nickmenenapadl no, ja jsem v cizím městě, kamosky daleko a deti už rozhodně neplánují
takže se živě vidím, jak osamělá bloudim ulicemi, ve kterychr se válí mlha…jak počátek hororu
to si nevyberes ![]()
@Sandruška21 jeee, máte hospodářství?
Ja se psychicky pripravuju na plno-detny víkend, takže potřebuju sbírat síly ![]()
Z.
@Nickmenenapadl to se neboj. Já okolo sebe taky nikoho nemám všichni se odstěhovali
najdou se nový
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat