Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nickmenenapadl tak občas taky lehce cítím podbrisek, ale nic extra. V pondeli jsem měla hcg 493, dneska jsem si došla na krev, abych viděla růst. Kontrolu mám až 21.4. Asi se budu uklidňovat, ze budu chodit každy tyden na krev ![]()
@Limetka2021
to s tou krvi me taky napadlo, ze zacnu chodit kazdej tyden pravidelne
ja se teda jeste na kontrolu neobjednala, ale uz bych tam asi mela tenhle tyden zavolat
Ještě je předpokládám Ze mi jí vezmou pak u Doktora
Já chutě taky nemám jim normálně ale prostě ten meloun 🤣 ale to se mi stávalo běžně i když sem nebyla těhotná že sem dostala na něco chuť
Já teda krev nějak neřeším. Ani mě to nenapadlo, počkám do kontroly. Ale je pravda, že teď už si moc nepřipadám jako těhotná. Prsa už nebolí a břicho jen občas. 🤔 😁
Já na krvi nebyla, asi mi jí vezmou na první kontrole. Tam jdu až 13.4.
Taky jsem na krvi nebyla a to jdu na kontrolu až 27.4. Jinak cítím podbřišku takovy pnutí
dokonce mi tekla i krev z nosu prý se to taky řadí do příznaků tehotenstvi ![]()
Taky jsem se teď o jednala na konec dubna. Dr mi už od minule kontroly preventivně napsala Ustrogestan, kdyby to vyšlo, tak jsem si už dala( min.dve biichemka). Máte nektera zkušenost? Jinak TP by byl 12.12…coz je vtipný, protože první syn je 22.12.. Asi je pro nás to jaro nejplodnejsi.
Příspěvek upraven 01.04.21 v 12:42
Kolik vám je let? Čekáte první miminko?
mě je 26 let
a první miminko
Letos 28 a také první a poslední 😁 já chci rozmazleného jedináčka 🤣
@Mala A. Nechci si to. pripustit protože by mě asi regulérně jeblo 🙈
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat