Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@Karla1987 já se tedy objednala až na 8-9 týden 3.5 mám termín myslím že je to akorát jen to čekání je trochu o nervy
Tak to věřím, že to bude o nervy, ale odměnou už by mohla být fotka ![]()
@Karla1987 také jsem měla takovou čárku, to už není žádný duch vidět je celkem dobře za týden budeš mít dálnice ![]()
@Anonymní píše:
@Karla1987 Čárka mi přijde pěknáZkus pozítří stejný test a porovnej. Určitě bude silnější
Myslím, že zkusím ráno… dnes to bylo kolem poledne, až mi skončil ranní pracovní shon a dostala jsem se do lekarny. Jen tomu pořád nějak nemůžu věřit
@Karla1987 To je krásná čárka. Zkus za tři dny stejný test a uvidíš ten rozdíl. Ty moje v den zpoždění ms byly taky úplně slabonké. No a o pár dní později už dálnice i večer
.
@Karla1987 Jinak já volala k lékaři po týdnu zpoždění. Ale mám krátké cykly. Tou dobou jsem byla myslím 4+3 nebo tak něco ![]()
A jdu tam příští úterý, to už bude 6+5tt, to už by mohlo být snad něco vidět
@Karla1987 píše:
Kdy po pozitivním testu jste se objednávaly k lékaři? Nechci vypadat jak nedočkavá husa 😊 četla jsem, že ideální je prohlídka 5-6týden…
Já volala hned a sestřička mě obj na za 14 dni..což budu na konci 6. Týdne a mělo by být vidět i srdíčko. Ona si tě obj jak bude potřeba.
Příspěvek upraven 06.04.21 v 18:01
Tak sem se vrátila od Doktora, mám prohlídky takhle později odpoledne.
Srdeční akci ještě neviděl, ale je tam gestacni váček se žloutkovým. Za týden znova tak snad se to bude dobře vyvíjet. Doufejme.
@Karla1987 volala jsem po jasně pozitivním testu, sestřička mi sama řekla, cca kdy by bylo nejvhodnější přijít…určitě nebudeš jak nedočkavá
@Karla1987 píše:
Ta druhá čárka je sotva vidět
To je krásná čárka uz
Já mam pro změnu v terminu ms 28 DC obě čárky stejně silné ale ducha jsem našla už několik dní před MS ovulace musela být dřív a termín jsem dělala dnes ale koukám že jako jediná asi až tak pozdě na 8-9 týden ![]()
@Mimisek135 píše:
@Karla1987 volala jsem po jasně pozitivním testu, sestřička mi sama řekla, cca kdy by bylo nejvhodnější přijít…určitě nebudeš jak nedočkavá
Přesně já taky
@misulinka27 počkám aspoň do příštího týdne a pak tam zkusím zavolat 😊 bydlím na Slovensku a překročení hranic se v tento době rovná téměř hrdelnímu zločinu 😂
Nedalo mi to:) a odpoledne jsem si zašla pro jeden. Ve čtvrtek mě chce vidět dr (napsala mi Utrogestan, takže zavádím) a modlím se:) aby vše vyšlo. Mám už dva nezdary, tak jsem taková opatrná. Trochu mám takové tlaky, tak se bojím
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Karla1987 Čárka mi přijde pěkná
Zkus pozítří stejný test a porovnej. Určitě bude silnější