Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@Nickmenenapadl Ty plašíš snad víc jak jáVšechno bude v pohodě
V předchozích těhu jsem ale taky byla na krev jako samoplatce. Ale k ničemu to nebylo
Já jsem celkově hysterka, takže plaším kvůli každý blbosti
ale taky mi tak nějak utíká rychleji to čekání na gyndu.
@Nickmenenapadl Jo, tak to máš pravdu, že tady tím testováním to líp utíká
Já ale začínám mít takové kocoviny, že jsem ráda, že nemusím z baráku ![]()
Ale víte, co bude nejlepší, když nám to všem hezky vyjde? Máme zajištěný pro naše rodiny ten nejlepší vánoční dárek 😂
@Anonymní píše:
@Karla1987 To by bylo superA vyhneme se úklidu a pečení
![]()
Mně to vychází na 12.12. A k tomu bychom se v prosinci měli stěhovat 😂 bude to zajímavé. Dobré je, že hlavní dárek bude stačit zamotat do zavinovačky 😊
@Karla1987 jdu 12.4 a to budu 6+3 termín porodu by měl bylt 3.12. Tak snad neco videt bude ![]()
@Sandruška21 jo taky se trochu děsím toho co tu holky píšou kolik bylo potratů a tak ale snad to bude v pohodě pořád se osahávám jestli mě nepřestali bolet prsa
a teď se mi k tomu dnes druhej den zvedá žaludek tak jako u první dcery tím se trochu uklidňuji
![]()
@Karla1987 také jsem chtěla. Já tehdy přenášela a ještě akutní císař, takže s tím se nedalo nic dělat
Letos je stihneme doma
![]()
Jak to holky máte s bolestí v podbříšku? U prvního těhu si moc takové bolesti na začátku nepamatuju. Každou chvíli běhám na wc se strachem, že budu krvácet. Mám takovou řezavou bolest, někdy vystřeluje až do třísel, bolí to i v klidu. A v noci mě ty bolesti i budí.. ![]()
@Mimisek135 Jo, taky mám takové bolesti.. Tenhle týden menší, ale to bude tím, že jsem seděla 4 dny doma a byla v klidu. Teď už zase cestuju do práce a bolesti teda mám… A k tomu se přidala dnes fakt nepříjemná nevolnost. Nevím, jak budu v práci fungovat, ale takhle to nepůjde ![]()
@Mimisek135 mě taky bolí v podbřišku, jak kdybych měla mít průjem nebo kdybych měla zachlazený močák
@Terezka321 tak to mě uklidňuje, že nejsem sama, já v prvním těhu chodila do do konce 7 měsíce do práce, pak už byly letní prázdniny, tak jsem byla doma.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat