Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sisa32
Ahojkyy vitej
me vychazi termin zatim podle ms na 2.rijna
tak to mame skoro na stejno
ted jsem podle appky 5+6 na prvni utz jdu ve ctvrtek tak snad uz to pujde taky hezky videt ![]()
Holky já se zatím nemažu. Musím si něco koupit. Předtím jsem používala olejíček od Nivei a byl dobrý. Co používáte vy?
@prue22 Ja jdu driv, 12.15…utika to diky praci- nechodit do ni, tak se zblaznim…a o vikendu jedeme poprve s drahym do wellness, takze to utece az moc rychle ![]()
Tak to jsem ráda, že tu můžu být ![]()
Asi začnu taky mazat bříško a prsa ![]()
@prue22 ono se může do vířivky a pod? Myslela jsem že ne, taky bych si zašla, asi moc čtu
![]()
Virivka a sauna se uplne nedoporucuje, ja ale v saune, v dobe kdy sem to nevedela, byla a vse je zatim v pohode
..ja ale byla jen chvilku, me ta vedra obecne nedelaji dobre..
@Markeet1 Kamaradky mazaly vsim moznym a mely horsi bricho nez ja co jsem nemazala.
Takze ja tomu asi uplne neverim, zalezi hlavne ne tve kuzi.
Kazdopadne bez strii se to uplne neobejde i kdyz budes mazat ostosest. ![]()
Sestra prave taky nema vubec strie, mazala prave tim kokosovym olejem
tak zkusim. Samozrejme kdyby se nejake malinke strie objevily tak mi to nevadi, clovek ma pamatku ![]()
Ja mam teda nejvetsi strach z toho, jak taham malou.
Pri prvnim tehotenstvi jsem resila jak asi nesu velkej nakup.
A ted taham 16kg dite několikrát za den a jako tezko to zmenim, natoz kdyz po me porad skace, kope atd.
Uz jsem se na ni dneska nekolikrat rozcilila.. ![]()
@Leni112 jo tohle mám taky, mladší chce každou chvíli chovat, nosit. No snažím se si k němu sedat na zem a mazlit se a nosit ho minimálně. Bojím se, aby se něco nestalo.
@Piiimiii je tak to závidim, welness bych si taky dala líbit. ![]()
@prue22 No tesime se hodne…opravdu uplne poprve budu ve wellness se vsim tim rozmazlovanim okolo- masazema,degustacema a lenosenim
![]()
@Piiimiii To si moc uzijte!! Pak to jen tak nebude. ![]()
My mame jet na wellness za mesic, do nejakyho Aqualendu…evidentne si sjizdeni skluzavek a kdesi ceho uz neuziju. ![]()