Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Piiimiii Zatim nastesti ne. Ale tenkrat jsem brala to Renie a celkem pomahalo.
Ale nejdriv vzdycky zkousim mleko. ![]()
Ahoj holky tak sem si dneska dělala test a je negativní je možný že je ještě na mě asi brzo když mám mít ms až zítra? Neumím si jinak vysvětlit proč mě už pátým dnem tak bolí a píchá v podbrisku, nebo si to už jen asi vsugerovavam
co myslíte ?
Nebo je ještě možné že je to tím nejsem ten test dělala kolem poledne a ne ráno ? ![]()
@Ponikol Ahoj, predevsim bych ti rada rekla, ze je tohle diskuze o tehotenstvi, respektive jiz o porodu s terminem.
A ne o testovani, na to jsou jine skupiny.
Btw, bohuzel myslim, ze tehotna nejsi. Vetsine to test ukaze brzo.
Me osobne zaha nepali, ale zacinam byt nejaka nenazrana
a mam porad nafoukle bricho a je mi nejak tezko.. jinak nevolnosti zatim zadne (tuktuk) ![]()
Mě taky žáha nepálí, ta mě při prvním těhotenství začala pálit až na konci. Ale jsem taky pořád nafouklá a je mi těžko. A mám sice pořád hlad, ale na máloco mám chuť. Spíš ji nemám na nic. ![]()
Ahojte holky, doufám, že tu s vámi vydržím až do konce
Podle poslední MS bych měla mít termín koncem září, ale vím, že moje ovulace byla později a tak to spíš tipujeme na říjen ![]()
@Nebeská Lakmé
Ahoj, to mame uplne stejne. ![]()
To bude miminek v rijnu. ![]()
Taky jsem celkem nenazrana
A s chuti zatim nemam vubec problem teda
Ted jedeme na dovcu, ale po ni zacinam cvicit a v jidle se chci hlidat. Jakoze ne dieta, ale proste zdrava strava, zadny kokinka, bramburky atd
Jen se to lip pise nez dela ![]()
@Zuzkazbrna já doufám, že až přijdou nevolnosti, přestanu se tak cpát
![]()
Ahoj holky, mě začaly hrozně bolet prsa, žáha mě taky sem tam pálí, jinak žádné jiné příznaky. Loni touhle dobou jsem prodělala mimoděložní těhotenství, tak se na gyndu chystám už teď ve čtvrtek, protože mám strach, aby vše bylo tak jak má. To bych měla být 6+0. Snad už něco uvidí a já se trochu uklidním ![]()
@Ponikol mě test ukázal až dva dny po vynechané ms. A určitě je lepší testovat hned ráno.
Zkus test znovu zítra nebo pozítří.
@štítovka
Ja doufam ze nevolnosti neprijdou vubec
Ja jsem zatim 6tt a boli jen prsa, vetsi unava, ale zaludek mi zatim funguje bez problemu ![]()
@Piiimiii Jj, a vse v poradku
Rekla mi, ze mimis je ted 3,5 mm " velkej", ze je to takovy lneny seminko
a uz ze bije i srdicko, ale zatim jen slabe, ze jsem jeste dost na zacatku.
Jinak me moc nerikala, spis ja se ptala. Za par dni jedu na Bali, dala mi nejaky prasky kdybych zacala spinit. Rikala ze cestovani nevadi, ani opalovani, jen to nesmim prehanet a mam hodne pit..a ze vseobecne se nesmim pretezovat a namahat.
Ze ten prvni trimestr je obdobi Bud anebo. Ze kdyz pri poceti bylo vse v poradku, plod se udrzi i pri rekneme rizikovejsich situacich.
A ze kdyz to ok nebylo od zacatku, muze zenska lezet doma s nohama nahoru, a stejne muze potratit, to si vyhodnoti ta priroda sama..
Holky mam takovou otazku, mazete si uz nekdo brisko a treba i prsa??
pokud ano tak cim? Cetla jsem, ze nejlepsi je zacit hned od zacatku nez se zacne kuze napinat ![]()