Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Markeet1 ahoj, diky
jsem objednana az na 20.2… To už by melo byt určitě neco vidět, vychází to na 8tt ![]()
Kdy planujes ty? V jakem tt? ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám. Já už mám silné dvě čárky asi týden, ale jsem teprve 4+3.
Jak vám zatím je? Já se děsím nevolností, u dcery jsem je měla vážně hrozné.
A kdy se chystáte poprvé k lékaři, já až kolem 7. týdne.
L.
@Feny
Jee tak to je fajn, to uz by melo byt videt i srdicko no
ja jdu 7.2. Byla jsem u dr dva dny zpatky ale jeste nebylo nic videt jen podle sliznice atd rikal ze mozne to je ale ze mi to jeste nemuze stopro potvrdit
takze jsem zase napnuta a musim vydrzet. Mela bych byt tak 6tt
![]()
@Lenka_eihwaz
Ahojky
me to tak taky vychazi ze budu uz v 7tt jak pujdu k dr
a priznaky zatim temer zadne
snad to tak vklidu pujde i dal ![]()
Holky a bolí vás prsa? U mně šílenost, mám bradavky tak trojnásobné a prsa se mi hrozně zvětšily. A to je začátek. U první dcery to neznám, tam to začalo tak kolem 13. týdne a vůbec ne tak bolestivě.
Vitam nove prichozi
…
Moje priznaky- trochu vetsi a citlivejsi prsa, obcas zaludek jako na vode (jenze to nevim jestli nemam z utrogestanu), vice citim pachy a vune, obcas boli zada (bederni a kupodivu i hrudni pater), obcas me pichne v brise i podbrisku, navic v podbrisku pnuti…
Jinak ja jdu na kontrolu 12.2. a to bych (dle digitestu) mohla byt tak v sedmem tydnu…
Ja mam takove pnuti v brise, mirne bolesti jako kdyz ma prijit ms, prsa trochu plnejsi a pobolivaji ale ne moc, a trochu nafoukle bricho. Zatim zadne chute, pachy nic takoveho ![]()
Mě prsa nebolí, ale furt ještě kojim předchozí mládě
, takže to asi bude tím. Já tak nechci nevolnosti - minule to bylo fakt nechutný - sice jsem nezvracela, ale nemohla jsem jíst, ze všeho se mi zvedal kufr. A v břiše mám taky takový pnutí, semtam píchne v zádech - ale to znám z minula, to se trochu napínaji vazy dělohy, tak to může střílet nahoru do zad.
Ja jdu na KO 11.2. To budu dle MS v 8tt, ale dle ovulace v 7tt, tak uvidime, co dr uvidi.
Moc doufam, ze tam to srdicko bude. ![]()
Jinak mi neni vubec nic.
Jen mi chutnaji veci sladce. Puvodne jsem si myslela, ze mi treba zmrzly brambory nebo ze byly malo osoleny. Ale dnes mi prisla sladka i kedlubna, takze to asi neni jen tak. ![]()
@Leni112
Ja taky jedla vcera kedluben a prisel mi sladky
ale mozna byl jen vic zraly nebo tak
![]()
Kazdopadne jsem si tehotenstvi predstavovala tak, ze mi hned bude zle, budu porad brecet a ze budu mit hned o cislo vetsi prsa
sranda no
(abych se za tyden nedivila zejo
)
Holky a jite a pijete normalne vsechno? Jako treba paliva jidla, kafe, syry apod??
nebo uz se omezujete?
@AknelEl tyjo jo… Prsa hodně bolestivá. Ostatní priznaky se stridaji, nekdy nechutenství, nekdy zaludek na vode, nekdy žáha, nekdy brisko a furt unava, tak jsem zvedava kam se to bude posouvat.
@Markeet1 to čekání je nesnesitelne
snad se dočkám srdíčka
mam stale trochu obavu protože předchozí tehu nevyšlo 7+3,tak je to pro me takový mezník, ze az to prekoname bude to veselejší. ![]()
@Markeet1 ja se omezuji, pokud je jiná varianta, dam si neco vhodnejsiho. Kdyz mam na něco nevhodneho chut, tak si toho dam malo
ale nějak se to snažím tolik nehrotit
spis přidávám ty vhodná zdravá jidla vice do jidelnicku ![]()
@Markeet1 Ja taky, vzdycky jsem hledala priznaky a nikdy nic. ![]()
Jinak ja si dnes koupila Caro, at nepiju kafe, ale ja i tak piju max jedno denne a to jeste slaby, coz by asi nevadilo.
Ale jinak vyslovene nic nevyrazuju.
Nekourim, nepiju, takze dat si sem tam k jidlu nejakou nerest opravdu neresim. ![]()