TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
2.2.19 16:54

@Markeet1 ahoj, diky :) jsem objednana az na 20.2… To už by melo byt určitě neco vidět, vychází to na 8tt :)
Kdy planujes ty? V jakem tt? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.2.19 17:39

Ahoj holky, taky se přidávám. Já už mám silné dvě čárky asi týden, ale jsem teprve 4+3.
Jak vám zatím je? Já se děsím nevolností, u dcery jsem je měla vážně hrozné.
A kdy se chystáte poprvé k lékaři, já až kolem 7. týdne.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
2.2.19 17:42

@Feny
Jee tak to je fajn, to uz by melo byt videt i srdicko no :srdce: ja jdu 7.2. Byla jsem u dr dva dny zpatky ale jeste nebylo nic videt jen podle sliznice atd rikal ze mozne to je ale ze mi to jeste nemuze stopro potvrdit :D takze jsem zase napnuta a musim vydrzet. Mela bych byt tak 6tt :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
2.2.19 17:44

@Lenka_eihwaz
Ahojky :mavam: me to tak taky vychazi ze budu uz v 7tt jak pujdu k dr :) a priznaky zatim temer zadne :D snad to tak vklidu pujde i dal :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.2.19 18:04

Holky a bolí vás prsa? U mně šílenost, mám bradavky tak trojnásobné a prsa se mi hrozně zvětšily. A to je začátek. U první dcery to neznám, tam to začalo tak kolem 13. týdne a vůbec ne tak bolestivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
2.2.19 18:45

Vitam nove prichozi :mavam:

Moje priznaky- trochu vetsi a citlivejsi prsa, obcas zaludek jako na vode (jenze to nevim jestli nemam z utrogestanu), vice citim pachy a vune, obcas boli zada (bederni a kupodivu i hrudni pater), obcas me pichne v brise i podbrisku, navic v podbrisku pnuti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
2.2.19 18:46

Jinak ja jdu na kontrolu 12.2. a to bych (dle digitestu) mohla byt tak v sedmem tydnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
2.2.19 19:09

Ja mam takove pnuti v brise, mirne bolesti jako kdyz ma prijit ms, prsa trochu plnejsi a pobolivaji ale ne moc, a trochu nafoukle bricho. Zatim zadne chute, pachy nic takoveho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.2.19 19:27

Mě prsa nebolí, ale furt ještě kojim předchozí mládě :lol: , takže to asi bude tím. Já tak nechci nevolnosti - minule to bylo fakt nechutný - sice jsem nezvracela, ale nemohla jsem jíst, ze všeho se mi zvedal kufr. A v břiše mám taky takový pnutí, semtam píchne v zádech - ale to znám z minula, to se trochu napínaji vazy dělohy, tak to může střílet nahoru do zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.2.19 19:46

Ja jdu na KO 11.2. To budu dle MS v 8tt, ale dle ovulace v 7tt, tak uvidime, co dr uvidi.
Moc doufam, ze tam to srdicko bude. :srdce:
Jinak mi neni vubec nic.
Jen mi chutnaji veci sladce. Puvodne jsem si myslela, ze mi treba zmrzly brambory nebo ze byly malo osoleny. Ale dnes mi prisla sladka i kedlubna, takze to asi neni jen tak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
2.2.19 20:07

@Leni112
Ja taky jedla vcera kedluben a prisel mi sladky :D ale mozna byl jen vic zraly nebo tak :nevim: :D
Kazdopadne jsem si tehotenstvi predstavovala tak, ze mi hned bude zle, budu porad brecet a ze budu mit hned o cislo vetsi prsa :lol: :lol: sranda no :mrgreen: (abych se za tyden nedivila zejo :think: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
2.2.19 20:08

Holky a jite a pijete normalne vsechno? Jako treba paliva jidla, kafe, syry apod?? :think: nebo uz se omezujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.2.19 20:12

@AknelEl tyjo jo… Prsa hodně bolestivá. Ostatní priznaky se stridaji, nekdy nechutenství, nekdy zaludek na vode, nekdy žáha, nekdy brisko a furt unava, tak jsem zvedava kam se to bude posouvat.
@Markeet1 to čekání je nesnesitelne :D snad se dočkám srdíčka :srdce: :) mam stale trochu obavu protože předchozí tehu nevyšlo 7+3,tak je to pro me takový mezník, ze az to prekoname bude to veselejší. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.2.19 20:15

@Markeet1 ja se omezuji, pokud je jiná varianta, dam si neco vhodnejsiho. Kdyz mam na něco nevhodneho chut, tak si toho dam malo :) ale nějak se to snažím tolik nehrotit :) spis přidávám ty vhodná zdravá jidla vice do jidelnicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.2.19 22:05

@Markeet1 Ja taky, vzdycky jsem hledala priznaky a nikdy nic. :mrgreen:
Jinak ja si dnes koupila Caro, at nepiju kafe, ale ja i tak piju max jedno denne a to jeste slaby, coz by asi nevadilo.
Ale jinak vyslovene nic nevyrazuju.
Nekourim, nepiju, takze dat si sem tam k jidlu nejakou nerest opravdu neresim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí