Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vendulka9 Tak to mas krásné
ja volala o tyden dřív a jdu o tyden dyl
Budu na tebe myslet
Ja dneska v noci dávala malého asi 4× na záchod a dnes mě docela dost bolí levá strana
Nechci se moc pozorovat,ale bolí to potvora ![]()
@Piiimiii Tak to jsem se zasmála
Tak hlavně ať ma snoubenec brzy nohu v poho ![]()
@Verca 91 Dekuji, 6.2. by mel jit sadru sundavat…uz je na case- doma se nudi, je to na palici…
@Leni112 Asi jo, zazrak to pro nas je, at to dopadne jakkoliv
…nam pri druhem pokusu inseminace (prvni nevysel vubec) doktor rekl, ze ji ani neprovede, ze mam strasne nizkou sliznici a ze to nema cenu…jenze kdyz videl, jak jsme z toho spatni, tak se smiloval a ono to vyslo, otehotnela jsem…sliznici jsem mela 4 mm, takze vlastne vubec nic…to, ze z toho bylo zamlkle tehotenstvi, tak asi proste melo byt…verim, ze vsechno ma svuj duvod…proste mam jit k oltari (bereme se 19.7.) s poradnym brichem a muzu se vymluvit na tehotenstvi a moje speky nikdo ve svatebnich satech tim padem resit nebude
![]()
Ahoj, všem moc gratuluji.
Ráda se k vám přidám. Testovala jsem úterý. Dle aplikace mám termín 6.10. K Dr. jsem zatím nevolala. Mám obrovskou radost a doufám, že bude vše v pořádku.
@Piiimiii Jojo, taky se tesim, ze letos v lete nebudu muset zatahovat bricho a bude mi vsechno fuk. ![]()
Tak to aby jsi zacala hledat novy svatebni saty co ti budou.
Nebo jeste zadny nemas? ![]()
A zacina u me asi nejaky nechutenstvi. ![]()
Vsechno jidlo mi prijde jako nasladly. Vsechno proste chutna hnusne. ![]()
Ahoj holky
vsem gratuluji
prijmete me do party?
podle ms bych mela byt 6tt, pristi tyden 7.2. Jdu na utz tak snad uz pujde neco videt a bude vse vporadku ![]()
A od vsech se postupne tesim na fotky z ultrazvuku a dobre zpravy z kontrol ![]()
@Leni112 píše:
A zacina u me asi nejaky nechutenstvi.
Vsechno jidlo mi prijde jako nasladly. Vsechno proste chutna hnusne.
Jeee to se máš
ja zas nevím co dřív sežrat
![]()
@Verca 91 To, ze mi vse chutna hnusne neznamena, ze nejim ale. ![]()
@Markeet1
Tak to budes asi prvni z nas, kdo ma kontrolu.
Tak nam aspon povis co a jak. ![]()
@Leni112 No prave zitra mam domluvenou prvni schuzku v salonu, kam se mnou jde mamina a svagrule- takze budu mlcet jako hrob, nic na sobe nedam znat…nechci, aby kdokoli cokoli vedel pred alespon tretim mesicem…a kdyz vsechno pujde dobre, tak v salonu zahraju blbou, ze jsem to driv nevedela a vyberu si jine…nastesti v breznu uz to budeme moci vypustit do sveta- a to by melo na usiti satu stacit ![]()