TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
1.2.19 11:37

@Vendulka9 Tak to mas krásné :potlesk: ja volala o tyden dřív a jdu o tyden dyl :D Budu na tebe myslet :hug: Ja dneska v noci dávala malého asi 4× na záchod a dnes mě docela dost bolí levá strana :think: Nechci se moc pozorovat,ale bolí to potvora :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.2.19 11:39

@Piiimiii Tak to jsem se zasmála :potlesk: :srdce: Tak hlavně ať ma snoubenec brzy nohu v poho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
1.2.19 11:52

@Verca 91 Dekuji, 6.2. by mel jit sadru sundavat…uz je na case- doma se nudi, je to na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
1.2.19 11:57

@Leni112 Asi jo, zazrak to pro nas je, at to dopadne jakkoliv ;) …nam pri druhem pokusu inseminace (prvni nevysel vubec) doktor rekl, ze ji ani neprovede, ze mam strasne nizkou sliznici a ze to nema cenu…jenze kdyz videl, jak jsme z toho spatni, tak se smiloval a ono to vyslo, otehotnela jsem…sliznici jsem mela 4 mm, takze vlastne vubec nic…to, ze z toho bylo zamlkle tehotenstvi, tak asi proste melo byt…verim, ze vsechno ma svuj duvod…proste mam jit k oltari (bereme se 19.7.) s poradnym brichem a muzu se vymluvit na tehotenstvi a moje speky nikdo ve svatebnich satech tim padem resit nebude :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
1.2.19 13:39

Ahoj, všem moc gratuluji. :) Ráda se k vám přidám. Testovala jsem úterý. Dle aplikace mám termín 6.10. K Dr. jsem zatím nevolala. Mám obrovskou radost a doufám, že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.2.19 14:15

@prue22 I ja tobě gratuluji :kytka: Určitě bude vše v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.2.19 14:18

@Piiimiii Jojo, taky se tesim, ze letos v lete nebudu muset zatahovat bricho a bude mi vsechno fuk. :lol:
Tak to aby jsi zacala hledat novy svatebni saty co ti budou. :mrgreen: Nebo jeste zadny nemas? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.2.19 14:19

@prue22 :mavam: Urcite. Taky gratuluji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.2.19 14:21

A zacina u me asi nejaky nechutenstvi. :roll:
Vsechno jidlo mi prijde jako nasladly. Vsechno proste chutna hnusne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
1.2.19 14:23

Ahoj holky :mavam: vsem gratuluji :srdce: prijmete me do party? :D podle ms bych mela byt 6tt, pristi tyden 7.2. Jdu na utz tak snad uz pujde neco videt a bude vse vporadku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
1.2.19 14:44

@prue22 @Markeet1 Vitejte ;)

A od vsech se postupne tesim na fotky z ultrazvuku a dobre zpravy z kontrol ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.2.19 14:48
@Leni112 píše:
A zacina u me asi nejaky nechutenstvi. :roll:
Vsechno jidlo mi prijde jako nasladly. Vsechno proste chutna hnusne. :lol:

Jeee to se máš :D ja zas nevím co dřív sežrat :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.2.19 14:51

@Verca 91 To, ze mi vse chutna hnusne neznamena, ze nejim ale. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.2.19 14:53

@Markeet1 :mavam: Tak to budes asi prvni z nas, kdo ma kontrolu. :palec: Tak nam aspon povis co a jak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
1.2.19 14:53

@Leni112 No prave zitra mam domluvenou prvni schuzku v salonu, kam se mnou jde mamina a svagrule- takze budu mlcet jako hrob, nic na sobe nedam znat…nechci, aby kdokoli cokoli vedel pred alespon tretim mesicem…a kdyz vsechno pujde dobre, tak v salonu zahraju blbou, ze jsem to driv nevedela a vyberu si jine…nastesti v breznu uz to budeme moci vypustit do sveta- a to by melo na usiti satu stacit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí