Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Piiimiii Taky se porad ujistuji, ze sili, ze je tam.
![]()
U prvniho tehotenstvi jsem mela stejne carky az nekdy 20 DPO, takze zatim „musim“ testovat dal. ![]()
ahoj holky, zdravím všechny s krásnýma čárkama
Já jsem po ivf, tak mám ty dny značené jinak. První je ze včera druhý dnes a samozřejmě budu taky testovat asi každý den
Mně to aplikace ukázala na 12.10.
@štítovka Tak to jsem rada, ze se vam to povedlo a konecne se muzete tesit. ![]()
@Leni112 píše:
@Maxuska @andreaKohy Ahoj holky, taky obema gratuluji.
I ja se pridávám ke gratulaci ![]()
@Piiimiii Teda ty krásně sílí
Ja testovala poprve v sobotu,pak v utery a to mi nepřišli o moc silnější
Další mam v planu zítra tak snad už bude lepší
@Verca 91 Urcite bude…ja myslim ze ten skok je dan i tim, ze jsou to ruzne druhy testu…proto takovy rozdil…
@štítovka Ahoj…gratuluji
…takze ses 9 dni po oplodneni da se rict???…nebo jak to teda pocitas???…embryo bylo jak stare?…doufam ze nevadi, ze se ptam, jsem zvedava
…pro nas totiz ivf prichazelo taky do uvahy…
@štítovka píše:
ahoj holky, zdravím všechny s krásnýma čárkama![]()
Já jsem po ivf, tak mám ty dny značené jinak. První je ze včera druhý dnes a samozřejmě budu taky testovat asi každý den
Mně to aplikace ukázala na 12.10.
Gratulujuuu ![]()
@Piiimiii píše:
Tak holky, z dnešního testování jsem, dá se říct, nadšená…na fotce jsou testy z posledních tří dnů (první dva jsou ale jiný druh než ten poslední, z dneška)…tak snad to dopadne…na zítra mám nachystaný digitální Clear Blue- jsme zvědaví, co nám ukáže
Uz se nemuzu dockat toho CB co ti ukaze ![]()
@Verca 91 píše:
@Vendulka9 Pokud tě objednají takhle rychle a nemusis nic kolem zařizovat tak to mas uplne superJa si myslim,ze me ty tri tydny vubec nebudou utikat
Ikdyz kdyz si řeknu ze je zitra čtvrtek tak je to zase mazec
No ja doufam ze objednaji
![]()
@Piiimiii No prave.
A Clearblue chci zkusit asi za tyden, jestli tam bude 3+ a tim padem budu vedet, ze to fakt roste jak ma.
A uz se nemuzu dockat prvni kontroly. ![]()
@Verca 91 @Vendulka9 @Leni112 Holky, je to tam
…2.-3. tyden po oplodneni…coz tedy opravdu odpovida terminu ms (dneska mam 16. den zpozdeni)
…jak je to mozne, nechapu
…snoubenec rikal, ze kdyby vedel, ze staci pro otehotneni, aby si zlomil nohu, tak ze by to udelal uz davno
(4.1. si ji zlomil, pak nebylo 2 tydny nic, pak jeden sex naprosto mimo oficialni plodne dny a jsem v tom) ![]()