Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Piiimiii taky začínám bojovat s únavou. Přes den zívám a v 10 večer už spim a to jsem chodila až kolem 12. Stejně jsem to měla i u druhého těhotenství.
Ja unavena teda jsem, ale diky prvorozene nemam sanci nikdy zvolnit. ![]()
A ani cas nad tim premyslet. ![]()
A doufam, ze mi takhle dobre bude porad. U prvniho jsem to mela taky tak, kdyby mi nenarostlo bricho, nevim, ze jsem tehotna. Takze se budu modlit za stejne krasne tehotenstvi.
![]()
Já jak kdy, některé dny fajn, jindy únavou sotva fungují, dneska zrovna fajn ![]()
@Zuzkazbrna U nas teda originalni oznameni nebylo, od zacatku se mnou lovil duchy…nechtela jsem, aby prede mnou musela nejak hrat, ze se tesi a raduje- netesi se a neraduje se protoze se strasne boji…ale fakt strasne moc, ze to zase nevyjde…a ja mu rozumim…rikal, ze pokud prekoname prvni trimestr, tak se ozere a pak si to pripusti, do te doby si tuhle myslenku drzi od tela…pri tom prvnim zamlklem tehotenstvi pak sedel doma na posteli, slzy jak hrachy, ze co je to za bozi spravedlnost, kdyz mu ten nahore vzal tatu a pak i tohle…chlap jak hora a ja nevedela jak ho utesit…takze u nas takhle…
30.1. mi vyšel pozitivní test, po sedmi měsících snažení.
utajit takovou novinu vůbec nešlo. I starší děti mi gratulovaly a těší se. Termín mi vychází 9.10. včera první příznak už jsem málem sebou sekla-omdlela. Tak to bude teda veselý
U nas taky ne. Vzdycky se ptal, jestli jsem teda tehotna a ja ze vic jo nez ze ne. ![]()
To bylo porad pred MS.
A vlastne se o tom ani moc nebavime, ja dokud za sebou nemam prvni utz, tak nemam klid a nedokazu se tesit.
A i tim, ze mi nic neni, tak se jako tehotna necitim.
No uz abych tu prvni fotecku mela doma, to bude ten zlom. ![]()
Ale uz se mi dneska zdalo, ze nakupuju tehotenske saty v Tescu. ![]()
@Leni112
Ahojky, nejste sami kdo to takhle bere. Pri pozitivnim testu jsem samozrejme byla rada, ale v tu chvili me zahltil vice pocit strachu. Protoze uz se taky snazime fakt dlouho cca dva roky, a nejak tomu nemuzu uverit. Jisti si budem az po prvnim utz kdy tam tu fazolku uvidim
drzim ti palce at je vse vporadku, ja v to taky doufam ![]()
Ahoj, tak já se k vám přidám, já našla svého dušíka dneska ráno a jsem nadešená
Jinak je mi 25 a bude to naše druhé dítě ![]()
Ahoj, taky se přidávám.
TP 5.10. ![]()
Dušíka jsem našla už 11dpo,teď už dvě tlusté dálnice. Téz mam po předchozím zážitku spontannim potratu (7+3tt) trochu strach, ale vše se zdá být víc správně než minule, uz jsem neverila ze se carek dockame znova. Tak snad se tentokrát udrží. Mame velkou radost.
Vsem vam drzim palce.
![]()
@Markeet1 Dekuji.
I u vas to bude urcite v poradku. ![]()
My se o prvni snazili rok a pul a ted o druhe 7 mesicu.
A tech pribehu jsem za tu dobu snazeni slysela tolik, ze opravdu zustavam pri zemi a ac nekde uvnitr vim, ze je to dobry, nedokazu jasat nahlas. ![]()
@elko17 Konecne ten tt ukazal to co si clovek nadevse preje, ze? ![]()
Moc gratuluji.
@Feny
Ahojky
gratuluji, a kdy jdes k dr na prvni utz? Ja 7.2. ![]()
@Leni112
Presne tak, nekdy si rikam, ze mozna lepsi kdybych ty diskuze a clanky necetla, ale aspon vim jaka jsou rizika a stojim nohama pevne na zemi
ale moc bychom si mimi prali, bude to nase prvni ![]()
Děkuju za přivítaní, já mu to šla hned ukázat, přece jen je to duch, tak jsem chtěla, aby mi ho potvrdil, že nejsem jenom paranoidní… A jinak je tu už někomu na zvracení? Mě to začalo včera (to bych měla být 4+2 a nevím jestli to není brzo, když dneska je na testu teprve duch..) Ale dneska mi už je zase taky blbě - ve 13h to začlo dnes i včera a do večera mi je
Má to tu někdo podobně?
@elko17
Ja osobne krom mirne bolesti prsou a obcas pobolivani v brise nemam zatim zadne priznaky
mela bych byt cca 6tt ![]()