TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
1.2.19 15:10
@Verca 91 píše:
@Vendulka9 Tak to mas krásné :potlesk: ja volala o tyden dřív a jdu o tyden dyl :D Budu na tebe myslet :hug: Ja dneska v noci dávala malého asi 4× na záchod a dnes mě docela dost bolí levá strana :think: Nechci se moc pozorovat,ale bolí to potvora :nevim:

Jo to je pravda no :D i tak je to pro me uplbe dlouhá doba :D děkuju :hug: ja na tebe 20. Take :hug: to určitě nic nebude.. me také boliva a i mivam menstruacni bolesti, ale v pohodě zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.2.19 15:13
@Markeet1 píše:
Ahoj holky :mavam: vsem gratuluji :srdce: prijmete me do party? :D podle ms bych mela byt 6tt, pristi tyden 7.2. Jdu na utz tak snad uz pujde neco videt a bude vse vporadku :)

Take gratuluji a vítej :) tak se potom těšíme na fotecku :) a dobre zpravy samozřejmě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
1.2.19 15:32

Ahoj, pridavam se do party :)
Ja jsem aktualne taky neco kolem 6tt, uz 5/2 jdu na prvni kontrolu, pac pak jedu na 14 dni na Bali, tak snad to tam cely neprobliju :D
TP mam dle kalkulacky 3/10, bude to muj prvni mimis tak doufam ze vse dobre dopadne, ale verim ze ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
1.2.19 16:37

Nebojte holky, urcite vas budu informovat :lol: ja jsem z toho hlavne porad takova nesva, priznaky temer zadne jen opozdena ms a trochu pobolivaji prsa :D tak treba to teprve prijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
1.2.19 16:50
@Vendulka9 píše:
Jo to je pravda no :D i tak je to pro me uplbe dlouhá doba :D děkuju :hug: ja na tebe 20. Take :hug: to určitě nic nebude.. me také boliva a i mivam menstruacni bolesti, ale v pohodě zatím

Taky me obcas poboliva leva strana jakoby vzadu v oblasti ledvin, nevim jestli to jsou vajecniky nebo co :nevim: ale taky si rikam ze je to asi normalni, telo se meni a pripravuje se to tam ,,dole” tak obcas asi bude neco bolet. Pokud to neni velka bolest nebo dlouhodobe tak si myslim ze je to vporadku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
1.2.19 17:08

@Zuzkazbrna Ahojki, vitej…ses odvazna, ja se z CR behem tehotenstvi ani nehnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.2.19 17:39

@Piiimiii :mrgreen: To zahrajes. :mrgreen: Uzijete si urcite super den. :kytka:
Poprve jsem to rekla az po prvnim screeningu.
Ted se za mesic chystame na wellness i s rodicema, tak tem to asi rict budu muset, kdyz budu omezena. :)

@Zuzkazbrna Ty jo, Bali. Tak to se mate. To musi byt raj na Zemi.
Ale taky bych mela jako tehotna respekt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
1.2.19 17:45

@Markeet1 Ja krom bolesti prsou taky zadne priznaky nemam, a doufam ze to tak i zustane :lol:
@Piiimiii @ Leni112 Jakoze respekt mam, budu opatrna, a hlavne se tam planuju hlavne valet u bazenu a chodit na lehke prochazky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
1.2.19 19:23

Tak já už asi taky končím s testováním, silnější už asi nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.2.19 19:44

@Maxuska :potlesk: Uz je silnejsi nez kontrolni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
1.2.19 19:56

@Maxuska Jj, dal uz to nema cenu :lol: …moc pekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
1.2.19 20:04

@Maxuska
Tyjo ono to jde az tak moc? :lol: to je teda ukazkovy test :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
1.2.19 20:07

@Zuzkazbrna
Vis jak, nektere cerstve tehule maji uz ve 4tt plno priznaku tak jsem si rikala jestli jsem normalni :lol: asi jo :dance: hod nam pak info toho 5.2, jak to u dr dopadlo :srdce: ja snad do ctvrtku nevydrzim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
1.2.19 20:08

Holky co vy a unava?…ja teda asi posledni ctyti dny v osm uz zyvam, jdu si lehnout, usnu, jenze pak jsem samozrejme uz kolem treti vzhuru (bezne jsem spavala kolem peti hodin denne)…doufam ze to brzo prejde…ted uz zase lezim v posteli…a to jsem si odpoledne dala dvacet… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
1.2.19 20:52

@Markeet1 Moje mamka pry kdyby nemela bricho tak ani nevi ze je tehotna :D Tak doufam, ze to budu mit podobne, nejvic se bojim tech nevolnosti, hrozne je nechci :D Klidne vsechny ostatni priznaky dohromady nez bluti :D
Jasne, urco dam vedet jak jsem na prohlidce dopadla ;)
@Piiimiii Jo tak unavu mam taky, nejvic jsem ji mela ve 4tt, to sem i po 12 hodinach spanku v praci padala na hubu :lol: pak tyden dobry a ted zas to na me jde, a nejradsi bych dosla z prace a spala az do rana..Ale nechci nechat celou domacnost na priteli, prave prestavujeme barak, tak toho uz tak ma dost. A taky ho chci i nekdy videt :D :srdce:

A co, jak jste to doma partnerovi oznamili? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky