Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Verca 91 píše:
@Vendulka9 Tak to mas krásnéja volala o tyden dřív a jdu o tyden dyl
Budu na tebe myslet
Ja dneska v noci dávala malého asi 4× na záchod a dnes mě docela dost bolí levá strana
Nechci se moc pozorovat,ale bolí to potvora
Jo to je pravda no
i tak je to pro me uplbe dlouhá doba
děkuju
ja na tebe 20. Take
to určitě nic nebude.. me také boliva a i mivam menstruacni bolesti, ale v pohodě zatím
@Markeet1 píše:
Ahoj holkyvsem gratuluji
prijmete me do party?
podle ms bych mela byt 6tt, pristi tyden 7.2. Jdu na utz tak snad uz pujde neco videt a bude vse vporadku
Take gratuluji a vítej
tak se potom těšíme na fotecku
a dobre zpravy samozřejmě ![]()
Ahoj, pridavam se do party ![]()
Ja jsem aktualne taky neco kolem 6tt, uz 5/2 jdu na prvni kontrolu, pac pak jedu na 14 dni na Bali, tak snad to tam cely neprobliju ![]()
TP mam dle kalkulacky 3/10, bude to muj prvni mimis tak doufam ze vse dobre dopadne, ale verim ze ano ![]()
Nebojte holky, urcite vas budu informovat
ja jsem z toho hlavne porad takova nesva, priznaky temer zadne jen opozdena ms a trochu pobolivaji prsa
tak treba to teprve prijde ![]()
@Vendulka9 píše:
Jo to je pravda noi tak je to pro me uplbe dlouhá doba
děkuju
ja na tebe 20. Take
to určitě nic nebude.. me také boliva a i mivam menstruacni bolesti, ale v pohodě zatím
Taky me obcas poboliva leva strana jakoby vzadu v oblasti ledvin, nevim jestli to jsou vajecniky nebo co
ale taky si rikam ze je to asi normalni, telo se meni a pripravuje se to tam ,,dole” tak obcas asi bude neco bolet. Pokud to neni velka bolest nebo dlouhodobe tak si myslim ze je to vporadku ![]()
@Zuzkazbrna Ahojki, vitej…ses odvazna, ja se z CR behem tehotenstvi ani nehnu ![]()
@Piiimiii
To zahrajes.
Uzijete si urcite super den. ![]()
Poprve jsem to rekla az po prvnim screeningu.
Ted se za mesic chystame na wellness i s rodicema, tak tem to asi rict budu muset, kdyz budu omezena. ![]()
@Zuzkazbrna Ty jo, Bali. Tak to se mate. To musi byt raj na Zemi.
Ale taky bych mela jako tehotna respekt. ![]()
@Markeet1 Ja krom bolesti prsou taky zadne priznaky nemam, a doufam ze to tak i zustane ![]()
@Piiimiii @ Leni112 Jakoze respekt mam, budu opatrna, a hlavne se tam planuju hlavne valet u bazenu a chodit na lehke prochazky ![]()
Tak já už asi taky končím s testováním, silnější už asi nebude ![]()
@Maxuska
Tyjo ono to jde az tak moc?
to je teda ukazkovy test ![]()
@Zuzkazbrna
Vis jak, nektere cerstve tehule maji uz ve 4tt plno priznaku tak jsem si rikala jestli jsem normalni
asi jo
hod nam pak info toho 5.2, jak to u dr dopadlo
ja snad do ctvrtku nevydrzim ![]()
Holky co vy a unava?…ja teda asi posledni ctyti dny v osm uz zyvam, jdu si lehnout, usnu, jenze pak jsem samozrejme uz kolem treti vzhuru (bezne jsem spavala kolem peti hodin denne)…doufam ze to brzo prejde…ted uz zase lezim v posteli…a to jsem si odpoledne dala dvacet…
![]()
@Markeet1 Moje mamka pry kdyby nemela bricho tak ani nevi ze je tehotna
Tak doufam, ze to budu mit podobne, nejvic se bojim tech nevolnosti, hrozne je nechci
Klidne vsechny ostatni priznaky dohromady nez bluti ![]()
Jasne, urco dam vedet jak jsem na prohlidce dopadla ![]()
@Piiimiii Jo tak unavu mam taky, nejvic jsem ji mela ve 4tt, to sem i po 12 hodinach spanku v praci padala na hubu
pak tyden dobry a ted zas to na me jde, a nejradsi bych dosla z prace a spala az do rana..Ale nechci nechat celou domacnost na priteli, prave prestavujeme barak, tak toho uz tak ma dost. A taky ho chci i nekdy videt
![]()
A co, jak jste to doma partnerovi oznamili? ![]()