Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Piiimiii Mne se nikdy nic takoveho nestalo, dikybohu, ale i tak mam strach. Minimalne dokud mi nepotvrdi
.
A na KO jdu 11.2.
@Vendulka9 Ja teda carky porad stejny nemam, ale sili.
Digi jsem delala v pondeli a bylo + 1-2.
Mam jeste jeden a ten chci zkusit pozdeji, aby me to ujistilo.
Ale jsou to nervy. ![]()
@Vendulka9 píše:
Jojo, tak je to oplodnovaci sex, ze joja jsem byla na gynekologii dnes..ale jen proto ze pracuju v nemocnici a mam možnost se lehce dostat na ultrazvuk.. jinak ke sve gynekolozce objednana jeste nejsem..kolikaty DPO jsi se objednavala na gyn? Nebo po kolika dnech vynechani MS? nevim kdy se objednat
Ja se objednaval pres rezervacni system a ciste jen podle sveho odhadu…posledni ms byla 19.12., takze toho 12.2. bych mela byt opravdu velmi priblizne kolem 6.-8. tydne…ja kdyz byla tehotna poprve, tak jsem mela 5 kontrol za dva tydny- a to uz zazit nechci…pokud mi bude dobre, neni kam spechat…
@Leni112 píše:
@Piiimiii Mne se nikdy nic takoveho nestalo, dikybohu, ale i tak mam strach. Minimalne dokud mi nepotvrdi.
A na KO jdu 11.2.@Vendulka9 Ja teda carky porad stejny nemam, ale sili.
Digi jsem delala v pondeli a bylo + 1-2.
Mam jeste jeden a ten chci zkusit pozdeji, aby me to ujistilo.
Ale jsou to nervy.
Tak to máš krásný testy
joo taky jsem to tak měla první 1-2 a h druhého jsem cekala aby bylo 2-3 a bylo ![]()
@Piiimiii píše:
Ja se objednaval pres rezervacni system a ciste jen podle sveho odhadu…posledni ms byla 19.12., takze toho 12.2. bych mela byt opravdu velmi priblizne kolem 6.-8. tydne…ja kdyz byla tehotna poprve, tak jsem mela 5 kontrol za dva tydny- a to uz zazit nechci…pokud mi bude dobre, neni kam spechat…
Přesně takový mám názor
@Leni112 Hodne z mych kamaradek to klaplo na prvni pokus a maji krasne zdrave deti
…vis ja se poprve vubec nebala, brala jsem to jako tutovku…a pak kdyz jsem slysela verdikt, tak me to sejmulo…radsi naopak- ocekavat i to nejhorsi, ale verit v to nejlepsi…jinak testiky mame podobne ![]()
Ahoj holky
Taky se ráda přidám. Me aplikace vypočítala termin na 5.10. ale k dr jsem objednana az na 20.2. tak si na termín počkám až tam
Každopádně jsem ráda,že jsme tu všichni tak nějak na stejno ![]()
@Piiimiii Jj, to chapu. Ja to tak mela u prvniho. Hrozne moc dlouho, ani po utz, jsem jeste neverila, ze jsem opravdu tehotna.
A ted to mam zase tak. ![]()
Jojo, opravdu to vypada, ze zatim jsme tady vsechny skoro nastejno zacatkem rijna.
![]()
@Verca 91 píše:
Ahoj holkyTaky se ráda přidám. Me aplikace vypočítala termin na 5.10. ale k dr jsem objednana az na 20.2. tak si na termín počkám až tam
Každopádně jsem ráda,že jsme tu všichni tak nějak na stejno
Ahooj, tak to máme o den
A ty si se prosim kdy objednavala k lekari?
@Vendulka9 Objednavala jsem se včera,ale věděla jsem,ze půjdu az takhle dyl
Jen jsem si potřebovala zařídit ten datum kvůli práci
Jinak bych si asi volala až příští tyden
aby to nebyla jakože taková doba do kontroly ![]()
@Verca 91 píše:
@Vendulka9 Objednavala jsem se včera,ale věděla jsem,ze půjdu az takhle dylJen jsem si potřebovala zařídit ten datum kvůli práci
Jinak bych si asi volala až příští tyden
aby to nebyla jakože taková doba do kontroly
Dekujii
já plánuji se objednat az okolo 13.2. Abych okolo 20. Měla kontrolu taky ![]()
@Vendulka9 Pokud tě objednají takhle rychle a nemusis nic kolem zařizovat tak to mas uplne super
Ja si myslim,ze me ty tri tydny vubec nebudou utikat
Ikdyz kdyz si řeknu ze je zitra čtvrtek tak je to zase mazec ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám. Mě aplikace vypočítala TP na 3.10
Jinak všem moc gratuluji a držím palce, aby vše bylo v pořádku ![]()
Tak holky, z dnešního testování jsem, dá se říct, nadšená
…na fotce jsou testy z posledních tří dnů (první dva jsou ale jiný druh než ten poslední, z dneška)…tak snad to dopadne…na zítra mám nachystaný digitální Clear Blue- jsme zvědaví, co nám ukáže ![]()