Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja taky chtela prvni dite do 25 a druhe tak do 28, abych byla mlada maminka. Ale jak rikate, clovek si to hold muze planovat jak chce, ale zivot mu to stejne zaridi podle sveho
![]()
Mě je 25 a s první jsem otěhotněla ve 22.
A jsem v 6. na vysoký. Zrovna se učím na státnice a je to peklooo. Chce se mi hrozně spáát. Dneska mě ta únava fakt skolila..
Holky já jsem unavená, občas mě bolí břicho a prsa teda bolí fest. Já nekouřím, ani nepiju, jen mám hodně ráda kafe, to jsem teď hodně omezila, ale 1 - 2 slabý si dám. Listovku beru už dlouho. A jinak mi příští měsíc bude 29 a čekám 3. Doma už mám holčičku a chlapečka.
No a jinak se moc neomezuju - nekouřím ani moc nepiju, ale kafe si odepřít nenechám. Tak dvě denně. Občas se mi zdá, že mi i pomůže, že mám takovou jako závrať, nevím jak to popsat. Možná nízký tlak právě a po kafi se mi udělá dobře ![]()
Ahoj holky
tak já se přidávám. Asi 3 dny slabé čárky, které sílí a dnes jsem dělala digitální test ClearBlue a konečně vytouzene +
snažíme se 8 měsíců
tak snad nám to všem vyjde a bude vše v pořádku 😊 poslední ms jsem měla 6.1. (Přesně 4 týdny)
Mě je 28 a doma uz jednoho prcka mám
Takze nad dvojcatky jsem nepřemýšlela
Jinak jsem vzdycky chtěla do 30ti mit dvě děti tak se snad zdařilo ![]()
@Markeet1 me je to taky první miminko jestli to dotahneme. Prvni nam nevyslo pred rokem, tentokrát doufáme ve šťastný konec ![]()
Budes mlada maminka i tak ![]()
Holky myslíte si ze bych mohla být těhotná ? Už 4 dny mě bolí v podbrisku dnes ráno mi bylo vyloženě zle a ms má přijít zítra, jenže většinou o ms já ani nevím necítím žádné bolesti nic ale teď ? S přítelem by jsme miminko chtěli, na test je asi ještě brzo že? Dekuju za rady