TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
2.2.19 22:09

A neboli vas nekterou jakoby v trisle? Ovulovala jsem z prave strany a nekolikrat denne me tlaci ta prava strana jako v trisle, ale vejs.
Tak doufam, ze se tam mimis zabydluje a neni to treba mimodelozni. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.2.19 22:11

Tak já pořád jedu kafe :/ …a asi ani nepřestanu, pokud mi teda nepřestane chutnat. Koupila jsem si kyselinu listovou, tak už zobu.
Holky a cvičíte? Já se chystám pokračovat s jógou. Teď jsem radši 14 dní necvičila, ale říkám si, že nemůžu být hysterka a musím cvičit dál. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
2.2.19 23:10

@Leni112
:lol: taky jsem si koupila dneska radeji Caro :lol: jsem zvykla pit kafe kazdy den tak to tim nahradim aspon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.2.19 23:13

Vítám nove holky a moc gratuluji :hug:
Ja se musim přidat,příznaky extra nemám,jen ty prsa a občas cítím podbrisek jako před ms..Místo únavy mi zatim přijde dost energie :dance: snad mi vydrží,protože u prvního si pamatují,že jsem ještě ani nevěděla,že jsem těhotná a chtěla jsem pořád spat..To jsem byla pak i na sebe nastvana jak jsem nemožná :D že si po obědě sednu a spím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.2.19 02:01

Ahoj, ja bych mela mit termin podle MS 3. 10. Cekam druhe, jsem rok po ZT, tak snad to bude vsechno v poradku. Na kontrolu jdu 13. 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
3.2.19 04:14

@Lenka_eihwaz S jogou to mam podobne- nechci byt hysterka, na druhou stranu si nechci hrat na hrdinku a pak neco pokazit…takze muj plan je takovy, ze tento tyden pohov a az mi doktor tehu potvrdi, tak zacinam s gravidjogou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.2.19 07:45

Tak 19 DPO. :dance: Na Maxovi je carka uz stejna. :andel:
A Mamatest ma asi min barviva, ten mi sili pomaleji. :)
Mam radost, do te kontroly za tyden to bude nekonecny. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
3.2.19 08:09

Jsem kuracka, mam rada sushi, tatarak, vino a jezdim na koni, to vse jsem vyradila Kafe piju jedno denne a slabe, ale to si uz vzit nenecham :D
Se cvicenim planuji zacit po1. trimestru- joga a prochazky, a snad nebude vadit ani ta jizda na koni, kdyz budu opatrna..
Planujete nekdo plavani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.2.19 08:27

@Piiimiii
A nejsi náhodou z Prahy, hledám parťačku na gravidjogu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
3.2.19 08:45

@Lenka_eihwaz Bohuzel- jsem ze severni Moravy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
3.2.19 08:49

@Leni112
Tak ten je ukazkovy :palec: taky nevim jak to vydrzim do toho ctvrtku :D jinak vcera jsem to pocitala a jsem 5+6 dneska. Takze na tu kontrolu budu 6+1 to uz by snad melo jit videt :) ja s testovanim skoncila jak uz viditelne carka zesilila ale jeste nebyla takova jako tvoje teda :mrgreen: spis jsem uvazovsla nad tim digitalnim jeste :think: pred tou kontrolou u dr :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
3.2.19 08:51

@Zuzkazbrna
Je super, ze i to koureni jsi nechala byt, znam holky, ktere chodily uz s brichem a cigaretu v ruce :( jak me se to nelibi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
3.2.19 08:55

Holky a kdo z vas se snazi o prvni mimco? :) vsimla jsem si, ze mnoho z vas uz doma deti ma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
3.2.19 09:20

@Markeet1 To mas pravdu, me se to taky nelibi, taky takovou jednu znam. Dite ma teda zdravy, ale proste bych to neriskovala.
U me to bylo trosku jednodussi v tom, ze i pritel prestal, aby mi nedelal chute :)
Jinak jedna se o naseho prvniho mimise, podarilo se 3 mesice po vysazeni HA.
Idealne bych chtela dvojcatka, i kdyz to musi byt zahul jak svina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
3.2.19 09:24

@Markeet1 My se se snoubencem snazime o prvni dite…je to neco malo pres rok…s predchozim partnerem jsem se snazila 2,5 roku, tzn. dohromady uz 3,5 roku snahy, zklamani a teseni se…no a pokud to vyjde tak na svatbe budu v sedmem mesici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí