TP říjen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2642
3.2.19 22:01

@Ponikol
Pokud jste se trefili do ovulace tak samozrejme muzes byt tehotna :) zkus test tak dva dny po ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.2.19 22:13
@Ponikol píše:
Holky myslíte si ze bych mohla být těhotná ? Už 4 dny mě bolí v podbrisku dnes ráno mi bylo vyloženě zle a ms má přijít zítra, jenže většinou o ms já ani nevím necítím žádné bolesti nic ale teď ? S přítelem by jsme miminko chtěli, na test je asi ještě brzo že? Dekuju za rady

Klidně zkus test hned, mně vždycky test ukázal těhotenství i před termínem MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.2.19 07:33

@Ponikol Ja si dělala test v den kdy mela ms přijít a bylo už take vidět :kytka: Ale vim,ze někomu se ukaze až dyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
4.2.19 08:21

@Ponikol já testovala 2 dny po MS a druhá čárka už byla vidět. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
4.2.19 09:28

Spis jde o to, ze to pak muze s ms odejit tak at neni pak clovek zklamany.. proto se doporucuje testovat az kdyz ms meska :)
Me osobne se ukazal dusik treti den opozdene ms :lol: asi mi stoupalo pomaleji hcg :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
4.2.19 11:31

Holky, obyčejný test mi ukázal dvě čárky cca už 5 dní před menstruací, možná 6. Myslíte, že by se mohlo jednat o dvojčata? Kdy by se to ukázalo u lékaře? Můj otec je z dvojčat, tak to máme v genech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
4.2.19 11:49

@Lenka_eihwaz
To by mohlo, taky mohla byt brzy ovulace, zkus dalsi test treba za dva dny a pak den,dva po zmeskane ms si zajdi na krev at to mas jiste. Zalezi kdy byla ta ovulace ale myslim ze tak tri tydny po ovu uz by to melo jit hezky videt :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
4.2.19 12:56

@Markeet1 Ovulace proběhla 16. ledna, vím to jistě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
4.2.19 13:39

@Lenka_eihwaz Hcg je detekovatelny uz 8.-10. den po oplodneni…a nemusi se jednat o dvojcata ;) ..kazdopadne pokud je tvuj tata z dvojcat, tak sance na dvojcata je prirozene vyssi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.2.19 17:53

Mne ukazal tt carku 4 dny pred MS, driv jsem nezkousela. Ale pak jsem zkusila digi a ten ukazal den pred MS +1-2, takze odpovidajici HCG. Tak se tim uklidnuji, ze je tam jen jedno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
4.2.19 17:56

Holky, pali vas zaha?…berete si na to neco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.2.19 18:18

Ahoj holky, tak jsem taky :kytka: říjen :kytka: , teda podle mých výpočtů, což taky nemusí být pravda. :) Dnes jsem 5+1 … První test jsem si dělala 20.1. a vyšel mi dušík, no nemohla jsem tomu uvěřit a teď už to je pěkná dálnice. Na kontrolu jdu už ve středu, příjde mi to hrozně brzo :nevim: … Chtěla jsem pozdější termín… no uvidíme … :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
4.2.19 18:27

@Piiimiii Na zahu zatim vubec netrpim, spis se mi rozjel cich a v era pri skladani mycky se mi furt z tech pachu navalovalo :poblion: :)
@Macri Vitej mezi nami :kytka: Jj, na kontrolu jdes celkem brzo, vetsinou se prvni dela tak 7-8 tt, ale ja jdu taky driv, neco kolem 6tt, tak aspon pak muzem holkam povykladat co a jak :)
Ja jdu zitra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
4.2.19 18:40

No uz se na vase zazitky z kontrol moc tesim…budu alespon tusit, co me ceka ;)…ale az za tyden…a mam pocit, ze se toho nedockam :lol: …ale i tak pujdu taky brzo- bohuzel si to neumim presne spocitat (podle ms urcite ne)- budu max 6. tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.2.19 18:48

@Piiimiii Dám vědět ve středu, jak jsem dopadla, ale tuším, že mě pošlou domů. :roll: Moc nechápu, proč mě brala tak brzy, já ji říkala, ať mě bere až ten další týden. :lol: Asi se na mě těší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí